Geçmiş ilişkiler

En güzel yanı bebeğimle olmak olacaktır. Öyle ümit ediyorum

Şimdiki aklımla bende öyle düşünüyorum. Ama o zamanlar işte bi tokattan mı boşanalım diyor insan. Şimdiki aklım olsa ilk tokatta giderdim babamın yanına ayrılırdım ondan
Boşverin yaa kendinizi de bu kadar hafife almayın. Deseniz önceden iyiymiş, ayrılır kurtulursunuz. Olmuş bitmiş . Sonradan size şiddetleri yanında sizinki hata olarak kalmaz zaten. Boşanın geçin çocuk olmasaymış bu adamdan ama nasip işte. Mutlu olursunuz inş

Ben de çocuklarım olmasına rağmen ayrılık yaşadım ama iyi ki de çoçuklarım var bence çok iyi bir durum bu benim için. Çünkü hayatıma renk katıyorlar ve bana yoldaşlık ediyorlar iyi ki varlar. Ben boşanmalarda çocukların kesinlikle anneye iyi geldiğini düşünüyorum. Allah evlatlarımızın sıkıntısını göstermesin. Erkek her yerden bulunur evlat bulunmaz

Bende bebeğimin bana nefes olacağını düşünüyorum. Hayatımızda erkekler olmasa da olur, yalnızlıktan korkan biri değilim

Bende bebeğimin bana nefes olacağını düşünüyorum. Hayatımızda erkekler olmasa da olur, yalnızlıktan korkan biri değilim
Erkek olabilir ama önceliğimiz onlar değil bizim. Önceliğimiz kendimiz ve evlatlarımız. Ardından da olacaksa bize saygı duyan erkekler yanımızda olsun. Bizi inciten kıran yaralayan yaratıklar değil

Anneniz çocuğun hattı için tahammül edebileceğini söylüyor aslında.
Kim kendisine saygısızlık eden adama damadım der. Şeytan görsün yüzünü.

Geçmiş ilişkiden ziyade kuzeninizle olmayı nasıl mideniz kabul etti ben ordayım. Kuzen kardeştir.

Geçmiş ilişkiden ziyade kuzeninizle olmayı nasıl mideniz kabul etti ben ordayım. Kuzen kardeştir.
Evet doğru diyorsunuz. Benimde tasvip etmediğim karşı çıktığım hatta ailemde kuzen evlilikleri olmasına rağmen kınadığım bi durumdu. Başta asla kabul etmedim ama o kadar çok ısrar edip ikna etmeye çalıştı ki bende acaba bi şans vermeli miyim diye düşündüm. Yaptığımı doğru bulmuyorum kesinlikle ve bu yaptığımdan da pişmanım zaten.

6 yıl önce böyle bi hataya düşmem ki cinsellik olmamasına rağmen beni ahlaksızlıkla suçlamasını şiddet göstermesini haklı mı çıkarır, bunu mu demek istiyorsunuz

Kuzen olduğu için,yani görmeler devam ettiği için keşke baştan söyleseymişsiniz, ama adamın da şiddet göstermesi kabul edilemez birşey. Ayrılıyorsa bile normal şekilde ayrılması gerekirdi. Yani bilemiyorum ya sanki aşılabilir bir şeydi bu. Artık yeni hayatınıza bakmaya çalışın, burdan dönülmez, hep hakaret şiddet görürsünüz.

Görmeler yoktu. İkisi asla aynı ortama girmedi. Ama keşke baştan söyleseydim

Eşimle 2 gün önce görüşme imkanım oldu. Bana ve kızıma olan sevgisini anlatan bi mektup yazmış, bunu vermek istedi. Mektubunu çok içten bi şekilde yazmış. Kendisiyle oturup konuştuk bu vesileyle. Benimle bi sorunu olmadığını cevremin kötü olduğunu eğer benimle evli kalırsa kendisinin zarar göreceğini düşündüğünü söyledi. Çevresine de benim ailem yüzünden boşanacağımızı söylüyormuş. Ama hala çevren kötü sende akraba sevicisi olduğun için boşanıyoruz da diyor. Kendisini anlamakta zorlanıyorum. Ailenden vazgeçemediğin için benden, kızımın babasından vazgeçtin diye suçlamaya başlıyor. Yarın boşanıyoruz, boşandıktan sonra görüşmeye devam ederiz belki diyor.

Hamile karısını doven adama haksizlik etmisiz, tam bir sevgi pıtırcığıymış meğer!!

Yalnız bütün hata eşinizde biliyorsunuz değil mi?

Evet biliyorum farkındayım. Neden hala böyle davranıyor onu anlamış değilim. Benim yüzümden değil benim kötü çevrem yüzünden boşanıyormuşuz. Benimle bi sıkıntısı yokmuş. Bosansak bile çevremden uzak durmaliymisim

Ki çevresinden de şöyle bi yorum yapılmış. Seni aldatmış seni kandırmış sana hiç bir sey demeye hakkı yok. Hatta paranı almak için seni kullanmış bile olabilirler diyorlarmış

Ben sizde hiç bir kusur bulamadım.kocan tam manyak bence.kuzeninle aranızda cinsellik olmamış ve Cook uzaklarda.sanki adamları aynı sofraya oturtmussunda soylememissin gibi davranmış.tamam kiskanabilirdi kavga edebilirsiniz ama boşanmaya kadar gidecek bir durum yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…