- 17 Mart 2025
- 82
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi florencegigi
-
En güzel yanı bebeğimle olmak olacaktır. Öyle ümit ediyorumAnladım o da gizlemiş sizden o zaman geçmişim peşimi bırakmıyor diye düşünmeyin. Ki öğrenince de devam etmiş evliliğe. Ortada şiddet gösteren biri varsa oradan hızla uzaklaşmak lazım. Şiddetin hiçbir haklı sebebi olamaz. Bundan sonraki hayatınızda güzellikler sizi bulsun.
Boşverin yaa kendinizi de bu kadar hafife almayın. Deseniz önceden iyiymiş, ayrılır kurtulursunuz. Olmuş bitmiş . Sonradan size şiddetleri yanında sizinki hata olarak kalmaz zaten. Boşanın geçin çocuk olmasaymış bu adamdan ama nasip işte. Mutlu olursunuz inşŞimdiki aklımla bende öyle düşünüyorum. Ama o zamanlar işte bi tokattan mı boşanalım diyor insan. Şimdiki aklım olsa ilk tokatta giderdim babamın yanına ayrılırdım ondan
İnşallahBoşverin yaa kendinizi de bu kadar hafife almayın. Deseniz önceden iyiymiş, ayrılır kurtulursunuz. Olmuş bitmiş . Sonradan size şiddetleri yanında sizinki hata olarak kalmaz zaten. Boşanın geçin çocuk olmasaymış bu adamdan ama nasip işte. Mutlu olursunuz inş
Bende bebeğimin bana nefes olacağını düşünüyorum. Hayatımızda erkekler olmasa da olur, yalnızlıktan korkan biri değilimBen de çocuklarım olmasına rağmen ayrılık yaşadım ama iyi ki de çoçuklarım var bence çok iyi bir durum bu benim için. Çünkü hayatıma renk katıyorlar ve bana yoldaşlık ediyorlar iyi ki varlar. Ben boşanmalarda çocukların kesinlikle anneye iyi geldiğini düşünüyorum. Allah evlatlarımızın sıkıntısını göstermesin. Erkek her yerden bulunur evlat bulunmaz
Erkek olabilir ama önceliğimiz onlar değil bizim. Önceliğimiz kendimiz ve evlatlarımız. Ardından da olacaksa bize saygı duyan erkekler yanımızda olsun. Bizi inciten kıran yaralayan yaratıklar değilBende bebeğimin bana nefes olacağını düşünüyorum. Hayatımızda erkekler olmasa da olur, yalnızlıktan korkan biri değilim
Anneniz çocuğun hattı için tahammül edebileceğini söylüyor aslında.Böyle diyorsunuz ama annem hala barışmamızı ümit ediyor. Ortada çocuk var diye. Mutlu olacaklarını bilsek görüşmeyiz diyor. Ama ben kesinlikle istemiyorum. Benim hak ettiğim saygıyı göstermeyen bi adamla bi ömür geçmeyeceğini gördüm
Geçmiş ilişkiden ziyade kuzeninizle olmayı nasıl mideniz kabul etti ben ordayım. Kuzen kardeştir.O kadar çaresiz hissediyorum ki bunu bi yere yazmam lazım. 1 yıllık evli 6 aylık da hamileyim. Eşimle çok severek evlendim. Ona kendimden bile çok güvendiğim için onunla evlenmeden birlikte oldum. Eşimle tanışmadan 3 yıl önce kuzenimle bi ilişkim olmuştu. Bunu eşime açık açık anlatmaya çekindim çünkü beni yargılayacağından benden ayrılacağından korktum. Eşim bu ilişkiyi evlendikten sonra bir şekilde öğrendi. Ve bana hakaretler etti, şiddet uyguladı. Boşanmak istedi. Beni namussuzlukla ahlaksızlıkla suçladı. Bu ilişkiyi ailemin bilmesi gerektiğini söyledi ve babamı aradı. Kızınızı alın dedi. Babama geldiğinde bu ilişkiyi söyledi ve babam bunları konuşmadınız mı dedi. Eşim bu tepkiden dolayı babamın bu ilişkiyi öncesinde bildiğini ve hala onlarla görüştüğünü bildiği için babamı sucladı. Babamlarla görüşmemi istemedi. Bende eşimle olmak için kabul ettim. Ama bu süreçte ailem sürekli bizi rahatsız etti ve huzurumuzu kaçırdılar. En sonunda da Eşim dayanamadı ve ben 2 aylık hamileyken beni evden kovdu. Ve bende geçmişte yaptığım bi hata yüzünden suclanmak yerine boşanmaya karar verdim. Bu ilişkiyi başta anlatmamam hataydı biliyorum. Başka nerde hata yaptığımı bilmiyorum. Çünkü eşim beni hep sadakatsizlikle suçladı ve bana bi kaç kere hamileyken şiddet uygulamaya devam etti
Evet doğru diyorsunuz. Benimde tasvip etmediğim karşı çıktığım hatta ailemde kuzen evlilikleri olmasına rağmen kınadığım bi durumdu. Başta asla kabul etmedim ama o kadar çok ısrar edip ikna etmeye çalıştı ki bende acaba bi şans vermeli miyim diye düşündüm. Yaptığımı doğru bulmuyorum kesinlikle ve bu yaptığımdan da pişmanım zaten.Geçmiş ilişkiden ziyade kuzeninizle olmayı nasıl mideniz kabul etti ben ordayım. Kuzen kardeştir.
Evet doğru diyorsunuz. Benimde tasvip etmediğim karşı çıktığım hatta ailemde kuzen evlilikleri olmasına rağmen kınadığım bi durumdu. Başta asla kabul etmedim ama o kadar çok ısrar edip ikna etmeye çalıştı ki bende acaba bi şans vermeli miyim diye düşündüm. Yaptığımı doğru bulmuyorum kesinlikle ve bu yaptığımdan da pişmanım zaten.
Görmeler yoktu. İkisi asla aynı ortama girmedi. Ama keşke baştan söyleseydimKuzen olduğu için,yani görmeler devam ettiği için keşke baştan söyleseymişsiniz, ama adamın da şiddet göstermesi kabul edilemez birşey. Ayrılıyorsa bile normal şekilde ayrılması gerekirdi. Yani bilemiyorum ya sanki aşılabilir bir şeydi bu. Artık yeni hayatınıza bakmaya çalışın, burdan dönülmez, hep hakaret şiddet görürsünüz.
Olan olmuş artık, kendinize bebeğinize odaklanın. Kendinizi sevin, umarım çok güzel günler yaşarsınız bundan sonra.Görmeler yoktu. İkisi asla aynı ortama girmedi. Ama keşke baştan söyleseydim
Hamile karısını doven adama haksizlik etmisiz, tam bir sevgi pıtırcığıymış meğer!!Eşimle 2 gün önce görüşme imkanım oldu. Bana ve kızıma olan sevgisini anlatan bi mektup yazmış, bunu vermek istedi. Mektubunu çok içten bi şekilde yazmış. Kendisiyle oturup konuştuk bu vesileyle. Benimle bi sorunu olmadığını cevremin kötü olduğunu eğer benimle evli kalırsa kendisinin zarar göreceğini düşündüğünü söyledi. Çevresine de benim ailem yüzünden boşanacağımızı söylüyormuş. Ama hala çevren kötü sende akraba sevicisi olduğun için boşanıyoruz da diyor. Kendisini anlamakta zorlanıyorum. Ailenden vazgeçemediğin için benden, kızımın babasından vazgeçtin diye suçlamaya başlıyor. Yarın boşanıyoruz, boşandıktan sonra görüşmeye devam ederiz belki diyor.
Yalnız bütün hata eşinizde biliyorsunuz değil mi?O kadar çaresiz hissediyorum ki bunu bi yere yazmam lazım. 1 yıllık evli 6 aylık da hamileyim. Eşimle çok severek evlendim. Ona kendimden bile çok güvendiğim için onunla evlenmeden birlikte oldum. Eşimle tanışmadan 3 yıl önce kuzenimle bi ilişkim olmuştu. Bunu eşime açık açık anlatmaya çekindim çünkü beni yargılayacağından benden ayrılacağından korktum. Eşim bu ilişkiyi evlendikten sonra bir şekilde öğrendi. Ve bana hakaretler etti, şiddet uyguladı. Boşanmak istedi. Beni namussuzlukla ahlaksızlıkla suçladı. Bu ilişkiyi ailemin bilmesi gerektiğini söyledi ve babamı aradı. Kızınızı alın dedi. Babama geldiğinde bu ilişkiyi söyledi ve babam bunları konuşmadınız mı dedi. Eşim bu tepkiden dolayı babamın bu ilişkiyi öncesinde bildiğini ve hala onlarla görüştüğünü bildiği için babamı sucladı. Babamlarla görüşmemi istemedi. Bende eşimle olmak için kabul ettim. Ama bu süreçte ailem sürekli bizi rahatsız etti ve huzurumuzu kaçırdılar. En sonunda da Eşim dayanamadı ve ben 2 aylık hamileyken beni evden kovdu. Ve bende geçmişte yaptığım bi hata yüzünden suclanmak yerine boşanmaya karar verdim. Bu ilişkiyi başta anlatmamam hataydı biliyorum. Başka nerde hata yaptığımı bilmiyorum. Çünkü eşim beni hep sadakatsizlikle suçladı ve bana bi kaç kere hamileyken şiddet uygulamaya devam etti
…boşandıktan sonra görüşmeye devam ederiz belki diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?