- 25 Aralık 2024
- 288
- 467
- 18
- 33
- Konu Sahibi florencegigi
-
Bu ilişkiyi öğrendiğinde hamile değildim. Bu ilişkiyi öğrendikten sonra kendisi devam etmek istedi çünkü ona olan sevgimden ve güvenimden emindi.
Bu kadar şiddetin hakaretin saygısızlığın üstüne onunla devam edemem. Çünkü ileride çocuğuma da zarar verebilirMadem kafasına bu kadar takacaktı çocuk yapmadan önce aklı nerdeydi? Allah akıl fikir versin. Ailede saygın ,akıllı ,güvenilir, sır saklayacak kişileri araya koyun arayı bulmaya çalışsınlar boşanmayacaksanız. Boşanacaksanız da ikinizde haklısınız. Adam evlenmeden önce nedir ne değildir bellidir bilerek gizlemişsiniz.
Bu ilişkiyi öğrendiğinde hamile değildim. Bu ilişkiyi öğrendikten sonra kendisi devam etmek istedi çünkü ona olan sevgimden ve güvenimden emindi.
Bu cümleyi hala kurabiliyorsunuz ancak onları tek kalemde silerken ve sildikten sonra pişmanlık bile yok sizde. İnsan asıl kocasından önce bu duruma düşürdüğü ailesine üzülür vicdan duyar. Kocanız devam edelim ben düzeldim dese tek cümleyle dönersiniz. Boşuna akıllandım diyorsunuz.Evet işim var ve ailem ne olursa olsun yanımdalar. Ben onları ne kadar üzsem de onlar benim yanımdalar her zaman
Ufak tartışmalarımızda diyordu boşanalım diye. Trip atıyorum küsüyorum diye boşanalım diyordu. Bana kızacaksınız biliyorum ama eşimi gerçekten çok seviyordum. Bu sevgi beni kör etti belki de bilmiyorum. Terapi alıyorum ama eşim kendini her daim haklı bulduğu için asla terapiye yanaşmadıBu olayı öğrenmeden önce de bosanalım diyordu demişsin bir mesajında. Sence neden eşin öyle diyordu?
Keske hamile kalmasaydın
Bunları söylemek çok sacma. Olan olmuş ama yani herkesin olur geçmişinde birileri. Bu bir hata değil ve diyelim ki hata. Herkes hata yapabilir.
Eşin çoook kötü sınanacak haberin olsun. Çok iyi günler beklemiyor onu.
Ve lütfen yalvarsa da dönme. Çocuğumu babasıyla büyüteceğim diye öyke bir ortama girip hem kendini hem evladını yakma. Ayrıca gercekten iyi bir terapi almanı öneririm. Suçlu hissetme.
Ve salak kocan olayı kendi kendine büyütmüş. Herkes öğrenince de gurur yapıyor artık. Yani dönemeyeceği noktaya getirmiş kendi kendine. O da terapi alsa keşke.
Beyhan Budak'ın videoları var YouTube da.
Diyor ki geçmişte hatalar yapmanız sizi kötü bir insan yapmaz. Geçmişte hataları olan iyi bir insan yapar gibi güzel tavsiyeleri vardı. Dinlemeni tavsiye ederim.
Evet bunu öğrenmeden önce de şiddet uygulamış biri zatenKuzen muzen bir yanada. Esiniz adam degil! Kadina sidet uyguluyan adam zaten ilerdede baska konulardada sidet uygulardi.
Hatam diyorsunda. Adami aldatmamisin etmemisin. Kim bilir kendisi kimlere cikti yatdi kalkti.
Kurtuldugunuza sükür edin cünkü cok yanlis bir es secimi yapmissiniz bence. Ailenizide bence daha rahat davranmak icin sizden uzak tutmaya calismis.
sakin dönme öyle birineEvet bunu öğrenmeden önce de şiddet uygulamış biri zaten
1 hafta sonra boşanıyoruzsakin dönme öyle birine
inanki sana sidet uyguluyan insan seni hak etdigin gibi sevemez. Sevse kiyamaz.1 hafta sonra boşanıyoruz
Teşekkür ediyorum. Umarım öyle olurinanki sana sidet uyguluyan insan seni hak etdigin gibi sevemez. Sevse kiyamaz.
Ne kadarda kötü his etsen kendini su an, emin ol ki hersey daha iyi olacak zamanla. O adamli ömür gecmez, cocuk büyütülmez.
Hersey gönlünce olsun hayatinda
kuzenle ilişki deyince sanki cinsel birlikteliğiniz olmuş gibi anlaşılıyor nasıl bir ilişki yani uzun süreli sevgililik mi yoksa bir kaç kez flört mü cinsellik olmadı demişsiniz yani bence nasıl bir ilişki olduğu işin rengini çok değiştirir şiddeti asla meşrulaştırmaz orası ayrı
Şimdi de beni aldattığını öğrendim. Uygulamalardan birileriyle konuşmuş ve eve birini davet etmiş. Bişey yaşamadığını söylüyor ama ben ona inanmıyorumO kadar çaresiz hissediyorum ki bunu bi yere yazmam lazım. 1 yıllık evli 6 aylık da hamileyim. Eşimle çok severek evlendim. Ona kendimden bile çok güvendiğim için onunla evlenmeden birlikte oldum. Eşimle tanışmadan 3 yıl önce kuzenimle bi ilişkim olmuştu. Bunu eşime açık açık anlatmaya çekindim çünkü beni yargılayacağından benden ayrılacağından korktum. Eşim bu ilişkiyi evlendikten sonra bir şekilde öğrendi. Ve bana hakaretler etti, şiddet uyguladı. Boşanmak istedi. Beni namussuzlukla ahlaksızlıkla suçladı. Bu ilişkiyi ailemin bilmesi gerektiğini söyledi ve babamı aradı. Kızınızı alın dedi. Babama geldiğinde bu ilişkiyi söyledi ve babam bunları konuşmadınız mı dedi. Eşim bu tepkiden dolayı babamın bu ilişkiyi öncesinde bildiğini ve hala onlarla görüştüğünü bildiği için babamı sucladı. Babamlarla görüşmemi istemedi. Bende eşimle olmak için kabul ettim. Ama bu süreçte ailem sürekli bizi rahatsız etti ve huzurumuzu kaçırdılar. En sonunda da Eşim dayanamadı ve ben 2 aylık hamileyken beni evden kovdu. Ve bende geçmişte yaptığım bi hata yüzünden suclanmak yerine boşanmaya karar verdim. Bu ilişkiyi başta anlatmamam hataydı biliyorum. Başka nerde hata yaptığımı bilmiyorum. Çünkü eşim beni hep sadakatsizlikle suçladı ve bana bi kaç kere hamileyken şiddet uygulamaya devam etti
Çok üzüldüm anne babanıza. Sizi zerre kadar insan yerine koymayan kocaya yaranabilmek için babanızdan mı vazgeçtiniz?Babamlarla görüşmemi istemedi. Bende eşimle olmak için kabul ettim. Ama bu süreçte ailem sürekli bizi rahatsız etti ve huzurumuzu kaçırdılar
Evet ailemin yanına gideceğim. Ailem bunu yapma sebebi anlayacak kadar anlayışlı insanlar. Yuvan yıkılmasın diye yaptığımı bilip bana sırt dönmeyecek insanlarÇok üzüldüm anne babanıza. Sizi zerre kadar insan yerine koymayan kocaya yaranabilmek için babanızdan mı vazgeçtiniz?
Boşanınca nereye gideceksiniz? O beğenmediğiniz ailenin yanına sanırım.
Evet ailemin yanına gideceğim. Ailem bunu yapma sebebi anlayacak kadar anlayışlı insanlar. Yuvan yıkılmasın diye yaptığımı bilip bana sırt dönmeyecek insanlar
Kocamla boşanmak için evlenmedim ve bunun için elimden geleni yaptım. Kocamın yanlış biri olması ve benimle boşanmak için evlenmesi benim suçum değildi. Boşanmaya hep bahanesi vardı şimdi de ailemi bahane ediyor zaten.Gec bunlari rica ediyorum konu sahibesi, onceki sayfalarda kocam da kocam diyordun ondan da tekmeyi yiyince mi birden ailen kiymete bindi???
Hamileyken şiddet uygulaması onun ne kadar iğrenç bir varlık olduğunu fazlasıyla gösterir. Bence başka birşey anlatmanıza bile gerek yok. Arkanıza bakmayınO kadar çaresiz hissediyorum ki bunu bi yere yazmam lazım. 1 yıllık evli 6 aylık da hamileyim. Eşimle çok severek evlendim. Ona kendimden bile çok güvendiğim için onunla evlenmeden birlikte oldum. Eşimle tanışmadan 3 yıl önce kuzenimle bi ilişkim olmuştu. Bunu eşime açık açık anlatmaya çekindim çünkü beni yargılayacağından benden ayrılacağından korktum. Eşim bu ilişkiyi evlendikten sonra bir şekilde öğrendi. Ve bana hakaretler etti, şiddet uyguladı. Boşanmak istedi. Beni namussuzlukla ahlaksızlıkla suçladı. Bu ilişkiyi ailemin bilmesi gerektiğini söyledi ve babamı aradı. Kızınızı alın dedi. Babama geldiğinde bu ilişkiyi söyledi ve babam bunları konuşmadınız mı dedi. Eşim bu tepkiden dolayı babamın bu ilişkiyi öncesinde bildiğini ve hala onlarla görüştüğünü bildiği için babamı sucladı. Babamlarla görüşmemi istemedi. Bende eşimle olmak için kabul ettim. Ama bu süreçte ailem sürekli bizi rahatsız etti ve huzurumuzu kaçırdılar. En sonunda da Eşim dayanamadı ve ben 2 aylık hamileyken beni evden kovdu. Ve bende geçmişte yaptığım bi hata yüzünden suclanmak yerine boşanmaya karar verdim. Bu ilişkiyi başta anlatmamam hataydı biliyorum. Başka nerde hata yaptığımı bilmiyorum. Çünkü eşim beni hep sadakatsizlikle suçladı ve bana bi kaç kere hamileyken şiddet uygulamaya devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?