• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş insanın peşini ne zaman bırakır

Yani işim var ama sevgilime ailesine karşı küçük duruma düşmek istemediğim için rızasının olacağı zamanı bekliyorum birde sevgilime ailemi hep iyi anlattım hiç bir olumsuzluğu söylemedim ..babam birde beni çiğneyip evlenmeye kalkarsanız arkanızda durmam diyor yani tek başıma böyle bi sürecin üstesinden gelemicegimden korkuyorum

Tek basina bu surecle basa cikamiyorsan zaten evlenme.

Babanızın sizlerle ilgili gelecek planı ne çok merak ettim, farz edelim evlenmediniz yaş oldu 40 ne yapmanızı öneriyor yani?
Birlikte yaşarız diyor hepimize bir daire araba vericekmiş ablam mutsuz olduğu için omunda boşanmasını istiyor hep birlikte yaşıcakmısız dünyada herkes evlenmiyormuş ben bir travma rezillik daha yaşayamam diyor

Birlikte yaşarız diyor hepimize bir daire araba vericekmiş ablam mutsuz olduğu için omunda boşanmasını istiyor hep birlikte yaşıcakmısız dünyada herkes evlenmiyormuş ben bir travma rezillik daha yaşayamam diyor
Makul bir dille ona gelecekte anne olmak istediğinizi,bir yuva kurmak ve aile olmak istediğinizi anlatın,bu konuda çok ısrarlı görünse de konuyu açıp anlaştığım evlenmek istediğim birisi var dediğinizde de yumuşayıp asıl gerçekle yüzleşeceğini düşünüyorum....

Back
X