- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Ben de yaptım bunu,Allah affetsinKocamla karşılıklı oturup ağlastigimi hayal ettim de, bı komik geldi bxbxhxh
Az önce kocama güneş yağı koklattım, yaz gelmediği için mutsuz olduk ve ağlıyoruz şuvan. Yeterince romantik mi?Karşılıklı ağlamayıp birbirine sabun koklatmayan da kendine ben romantiğim demesin
Az önce kocama güneş yağı koklattım, yaz gelmediği için mutsuz olduk ve ağlıyoruz şuvan. Yeterince romantik mi?
Ben plaj çantasının dibinde kalan kumları kocamın kafasından aşağı dokucem şimdi, olur mu öyle?Yazın çekildiğiniz fotoğraflardaki kıyafetlerinize de bakarsanız bu iş tamamdır
Yaparken Muş’u düşünürseniz neden olmasınBen plaj çantasının dibinde kalan kumları kocamın kafasından aşağı dokucem şimdi, olur mu öyle?
Hemen açayım da bakalımYazın çekildiğiniz fotoğraflardaki kıyafetlerinize de bakarsanız bu iş tamamdır
Evet zaten biz hep Muş'un plajlarını falan düşünüp ağlıyoruz karşılıklı.Yaparken Muş’u düşünürseniz neden olmasın
Bi de bayılın istersenizBazen öylesine bunalıyoruz ki oturup karşılıklı ağlıyoruz resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?