- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.360
- 498
- Konu Sahibi karalahana06
-
Ay kahkaha attımabartmayin yani karsilikli aglamak, sirf orayi hatirlatsin diye sabun almak falan nedir? hic mj yapacak bir seyiniz yok evde oturup surekli musu mu dusunuyorsunuz? bir yasima daha girdim.
Kocamla karşılıklı oturup ağlastigimi hayal ettim de, bı komik geldi bxbxhxh
Ay sus susMuş'un yerlisi bile bu kadar sevmiyodur Muş'u
Ağlamaktan yazamıyorsunuz sanırımMerhaba sevgili kk üyeleri. Son zamanlarda sürekli geçmişe özlem duymaya başladım, işe ilk başladığım yerdeki anılarım aklıma geldi, sonra ikinci görev yerimiz ve dostluklarımız. Muş'un çok küçük bir ilçesinde görev yapmıştık ve o kısıtlı imkanlarla bile bir sürü güzel şey yapmıştık, arkadaşlıklarımız çok iyiydi maşaallah. Sonrasında ise rotasyona tabii meslek sahibi olduğumuz için 3-5 senede bir yer değiştirdik tabii yeni gideceğimiz yeri kendimiz seçtik. Ama buna rağmen koca bir hayal kırıklığı yaşadık ve şu an bulunduğumuz şehre bir türlü alışamadık... 2 senedir buradayız. Hem pandemiye denk geldi hem doğum yaptım bir de çok ani gelişti tayin işlerimiz vs derken eşimle sürekli geçmişi yad eder olduk. Bazen öylesine bunalıyoruz ki oturup karşılıklı ağlıyoruz resmen... Şu an bulunduğumuz ilde her türlü imkan var ama manevi olarak bizi tatmin etmiyor. Memleketlerden uzaktayız Muş'tayken de aynı şekilde uzaktık ama hiç özlem duymazdık memleketlerimize... Şu an tatil olsa da gitsek, bayram gelse de gitsek modundayız. Çok Şükür burada da kalıcı değiliz ama ben dertleşmek istedim... Sürekli eski görev yerimizdeki resimlerimize bakıyoruz, hatta o zaman giydiğimiz kıyafetlere vs... Koku hafızası denilen bırak şey var ya mesela orada kullandığımız sabun, deterjan vs bunları alıyoruz falan :) Meslek gereği memleketlerimizde görev yapmıyoruz maalesef. Bunu ilk başta çok kafaya takmıyorduk ama pandemiden sonra öyle bunaldık ki keşke memleketimize gitsek moduna girdik. Her gidiş gelişimizde depresyona girer olduk. (Bebeğim henüz küçük bu anlattıklarım bebekten öncesini de kapsıyor) :)
Keşke ses atabilseydim nasıl gülüyorum yaKarşılıklı ağlamayıp birbirine sabun koklatmayan da kendine ben romantiğim demesin
Bir de Ankara’da yaşarken Muş özlemi çekmek bana garip geldi. Türkiye’nin başkenti öncelikle, hem de bir sene yaşadım ve biliyorum imkanları ülke sıralamasına göre çok çok iyi, yazılın spora resime müziğe ne isterseniz, edinin birsürü arkadaş. Üstelik Türkiye’nin ortasındasınız sıkıldıkça birsürü farklı şehri gezebilirsiniz hafta sonları falan.
Geçmişe bağımlı yaşarsanız bugünün geleceğin keyfini çıkaramazsınız.
Artık asker polisler memleketlerinde görev yapabiliyorlar diye duydum bu doğru değil mi??Meslek gereği memleketlerimizde görev yapmıyoruz maalesef. B
Kız memleketi Muş değilmiş, ondan da aglasiyolardir karşılıklıArtık asker polisler memleketlerinde görev yapabiliyorlar diye duydum bu doğru değil mi??
5 senede 4 şehir diyerek arttırıyorum :)Benim yerimde olsanız dünyanın en mutsuz insanı olurdunuz herhalde,12 senede 4 tane şehir değiştirdim.Ama çekirdek ailemle çok mutluyum,çevredeki imkanlar yeterliyse gerisi çok önemli değil.İlla bulursunuz kafa dengi birkaç arkadaş.
Yoo ben birkaç sene önce gayet mutluydum, hayatta başka dertlerimin olması beni sorunlu yapmaz :)Sizi hatırlıyorum, siz kendinizi her türlü mutsuz edebilecek potansiyele sahipsiniz. Kocanız da maşallah size destek oluyormuş bu konuda. Şehir falan mesele değil, başka yere gitseniz orda da mutsuz olacak bişey bulursunuz. Bu kez günah keçisi şehir olmuş sadece.
Ankara'da değilim şu an :) Muşlu da değilim :) Keşke Ankara'ya gitsek ben oraya aşığım...Karşılıklı ağlamayıp birbirine sabun koklatmayan da kendine ben romantiğim demesin
Bir de Ankara’da yaşarken Muş özlemi çekmek bana garip geldi. Türkiye’nin başkenti öncelikle, hem de bir sene yaşadım ve biliyorum imkanları ülke sıralamasına göre çok çok iyi, yazılın spora resime müziğe ne isterseniz, edinin birsürü arkadaş. Üstelik Türkiye’nin ortasındasınız sıkıldıkça birsürü farklı şehri gezebilirsiniz hafta sonları falan.
Geçmişe bağımlı yaşarsanız bugünün geleceğin keyfini çıkaramazsınız.
Asker polis değiliz, Muşlu da değiliz :)Artık asker polisler memleketlerinde görev yapabiliyorlar diye duydum bu doğru değil mi??
Bu bölümün adı üstünde "Bir derdim var". Benim dert ve sorun olarak gördüğüm şeyler size önemsiz gelebilir ama bu şekilde gelip de "Yok sizi önceden biliyorum" vs yazmanız hoş değil. Ben bundan birkaç sene önce gayet de mutlu ve memnundum yaşadığımız şehirden ki o zaman Denizli'de yaşıyorduk. Ortamımız vardı, konum olarak Ege'yi çok güzel gezdik vs vs... O günleri arıyor olmak suç mu? Eleştiri yapacaksanız da yapıcı olun. Buraya yazacak kadar çaresiz kalmışsam bi derdim var demek ki yani...Sizi hatırlıyorum, siz kendinizi her türlü mutsuz edebilecek potansiyele sahipsiniz. Kocanız da maşallah size destek oluyormuş bu konuda. Şehir falan mesele değil, başka yere gitseniz orda da mutsuz olacak bişey bulursunuz. Bu kez günah keçisi şehir olmuş sadece.
Bir mesajı iki kere alıntılayacak kadar önemsemekBu bölümün adı üstünde "Bir derdim var". Benim dert ve sorun olarak gördüğüm şeyler size önemsiz gelebilir ama bu şekilde gelip de "Yok sizi önceden biliyorum" vs yazmanız hoş değil. Ben bundan birkaç sene önce gayet de mutlu ve memnundum yaşadığımız şehirden ki o zaman Denizli'de yaşıyorduk. Ortamımız vardı, konum olarak Ege'yi çok güzel gezdik vs vs... O günleri arıyor olmak suç mu? Eleştiri yapacaksanız da yapıcı olun. Buraya yazacak kadar çaresiz kalmışsam bi derdim var demek ki yani...
Bence komik değil, gayet üzücü ve çaresizce.Bir mesajı iki kere alıntılayacak kadar önemsemek
Komik ama kabul edin. Karşılıklı ağlaşmak falan
Çaresizlik yaşamamışsınız siz ömrünüzde. Büyüyün biraz.Bence komik değil, gayet üzücü ve çaresizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?