Geçmişe özlem, şu an yaşadığım şehre adapte olamamak...

Olgun 2 insan birbirine yetebilmeli bence..
Ayni evin icerisine eskileri dusunup aglamakli olan kari-koca da biraz antipatik geldi bana..

Gittiginiz yeri anlamli ve yasanasi kilmasi gereken kisiler sizlersiniz.
Anne,baba ve cocuk saglikli..
Duzenli bir is de mevcut.
Demek ki uyarilma duzeyiniz dusuyor..
Bana sorarsaniz bu sehir ile alakli degil,tamamen sizinle alakali.

abartmayin yani karsilikli aglamak, sirf orayi hatirlatsin diye sabun almak falan nedir? hic mj yapacak bir seyiniz yok evde oturup surekli musu mu dusunuyorsunuz? bir yasima daha girdim.
Ay kahkaha attım
Oofff

Harikaydı bu

Ağlamaktan yazamıyorsunuz sanırım

Ay
Keşke ses atabilseydim nasıl gülüyorum ya hay sen çok yaşa

5 senede 4 şehir diyerek arttırıyorum :)

Yoo ben birkaç sene önce gayet mutluydum, hayatta başka dertlerimin olması beni sorunlu yapmaz :)

Ankara'da değilim şu an :) Muşlu da değilim :) Keşke Ankara'ya gitsek ben oraya aşığım...

Kızlar niye bu kadar alay ettiniz anlamadım ben şehir olarak Muş'u özlüyorum demedim, oradaki iş ortamı ve arkadaş ortamını özledim bunu kast ettim. Ve mahrumiyet bölgesi olduğu için hafta sonu kaçamakları sanırım daha kıymetli geliyordu. Şu an yaşadığım yer Akdeniz elbette Muş'tan katbekat iyi ve gelişmiş. Ben manevi yönden bahsettim. Dalga geçmeye gelmişsiniz resmen, keşke zahmet edip yazmasaydınız... Çok yadırgadım ve üzüldüm açıkçası. Benimle aynı durumda olup geçmişe özlem duyanlar elbette vardır bir teselli istemiştim sadece bu kadar alay etmeniz gerekmezdi...

Bu bölümün adı üstünde "Bir derdim var". Benim dert ve sorun olarak gördüğüm şeyler size önemsiz gelebilir ama bu şekilde gelip de "Yok sizi önceden biliyorum" vs yazmanız hoş değil. Ben bundan birkaç sene önce gayet de mutlu ve memnundum yaşadığımız şehirden ki o zaman Denizli'de yaşıyorduk. Ortamımız vardı, konum olarak Ege'yi çok güzel gezdik vs vs... O günleri arıyor olmak suç mu? Eleştiri yapacaksanız da yapıcı olun. Buraya yazacak kadar çaresiz kalmışsam bi derdim var demek ki yani...

Ayrıca eşimle karşılıklı ağlıyoruz derken oturup da hüngür fosurt alamıyoruz duygulanıp geçmişi yad ediyoruz bunu kast ettim... Kaldı ki ağlaya da biliriz ne var bunda?

Bir mesajı iki kere alıntılayacak kadar önemsemek

Komik ama kabul edin. Karşılıklı ağlaşmak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…