Siz ne kadar sevgililik yaşadınız? Çok severek evlendik yazmışsınız bir yorumda, eşinizin sizi sevmediğini mi düşünüyorsunuz şuan?Gözlerim doldu inanın ne yapacağım ne edeceğime dair hiç bir fikrim yok ve kendimi çok yalniz hissediyorum
Bir yıl sevgili kalıp evlendik toplamda iki buçuk yıldır birbirimizi tanıyoruz. Aslında her şet yolunda ama içimden bir ses beni sevmediğini söylüyor..Siz ne kadar sevgililik yaşadınız? Çok severek evlendik yazmışsınız bir yorumda, eşinizin sizi sevmediğini mi düşünüyorsunuz şuan?
Üzmek istemem ama böyle bir düşünceniz varsa doğru da olabilir. Eski eşimin beni sevmediğini ben de düşünüyordum ve kaldı ki boşanma zamanlarında çok belli oldu sevmediği, itiraf da etti gibi birşey zaten. Şuan nişanlıyım, nişanlımın sevgisinden hiç şüphe duymuyorum mesela. Sevgi acaba dedirtmez.Bir yıl sevgili kalıp evlendik toplamda iki buçuk yıldır birbirimizi tanıyoruz. Aslında her şet yolunda ama içimden bir ses beni sevmediğini söylüyor..
Dimi. Peki siz hangi hareketlerinden anlıyordunz sevmediğini?Üzmek istemem ama böyle bir düşünceniz varsa doğru da olabilir. Eski eşimin beni sevmediğini ben de düşünüyordum ve kaldı ki boşanma zamanlarında çok belli oldu sevmediği, itiraf da etti gibi birşey zaten. Şuan nişanlıyım, nişanlımın sevgisinden hiç şüphe duymuyorum mesela. Sevgi acaba dedirtmez.
Benim eski eşimin de 7 8 yıllık eski ilişkisi vardı, ilk sevgilisi hatta lisede başlayan. Onunla ilgili tek kelime bile geçmedi aramızda ama mesela, ilk aşk ve ayrılık konulu şarkıları çok seviyordu, o dikkatimi çekmişti, fake bir instagram hesabını yakaladım, orda yüzlerce kişi ekliydi ama o kızın ablası ve kuzeni de ekliydi mesela. Bunlar elimdeki somut deliller, bazen de bir şey olmaz ama hissedersin sevmediğini yani, onu tarif edemem, siz anlarsınız.Dimi. Peki siz hangi hareketlerinden anlıyordunz sevmediğini?
Aynı durum hemen hemen facebook konusu hariçBenim eski eşimin de 7 8 yıllık eski ilişkisi vardı, ilk sevgilisi hatta lisede başlayan. Onunla ilgili tek kelime bile geçmedi aramızda ama mesela, ilk aşk ve ayrılık konulu şarkıları çok seviyordu, o dikkatimi çekmişti, fake bir instagram hesabını yakaladım, orda yüzlerce kişi ekliydi ama o kızın ablası ve kuzeni de ekliydi mesela. Bunlar elimdeki somut deliller, bazen de bir şey olmaz ama hissedersin sevmediğini yani, onu tarif edemem, siz anlarsınız.
Haklısınız öyleyse kim olsa takarYa evet süperdiniz aslında ben de eşime söyledim istediğimi ve bana ben söylediğimde ne cevap verse beğenirsiniz ben hiç almadım ki hiç romantik olmadım ki gelin burdan
Haklu
Haklısınız öyleyse kim olsa takarevet ben burada sadecefikir istiyorum çünki çok yalnızım tek bir arkadaşım bile yok ee aileme de anlatamıyorum ona karşı tavır almasınlar diye
Evet bir çaresi yok bunun ben de çok düşündüm ama nereden tutsam elimde kalıyorBen hissettiginiz birsey varsa dogrudur diye dusunuyorum. Ama nasil fikir verebilir bilmiyorum. Esinizle acik acik konusun desem olmaz, unutun bu konuyu hayatiniza devam edin desem, insanin elinde degil icini kemirecek biliyorum
Eşinizin fake hesabını nasıl yakaladınız bunun cevabı benim için önemliBenim eski eşimin de 7 8 yıllık eski ilişkisi vardı, ilk sevgilisi hatta lisede başlayan. Onunla ilgili tek kelime bile geçmedi aramızda ama mesela, ilk aşk ve ayrılık konulu şarkıları çok seviyordu, o dikkatimi çekmişti, fake bir instagram hesabını yakaladım, orda yüzlerce kişi ekliydi ama o kızın ablası ve kuzeni de ekliydi mesela. Bunlar elimdeki somut deliller, bazen de bir şey olmaz ama hissedersin sevmediğini yani, onu tarif edemem, siz anlarsınız.
Bir gun telefonunu karistirdim, instagrama girdigimde kendi hesabi dgil de baska bir hesabin acik oldugunu gordum, kolay oldu:) onu actigimda seninle tanismiyorduk bile fln dedi ama sonucta benimle evliyken girip bakiyormusEşinizin fake hesabını nasıl yakaladınız bunun cevabı benim için önemli
Çok yanlış düşünceler bunlar. Böyle yaparak hem kendi psikolojini bozarsın hem de kendi değerini düşürürsün eşinin gözünde. Çünkü bunu hissettirirsin eşine. Çok klasik ama doğru. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez.Belki başka sıkıntılar da olabilir. Zaman ne getirir bilinmez.Bu düşüncelerle günlerini zehir etmeye değer mi sence.Beni de üzen bu işte bu koskoca yıllar nasıl geçti kimbilir
Değmez evet ama kendimi kötü hissediyorum yenemiyorum bunuÇok yanlış düşünceler bunlar. Böyle yaparak hem kendi psikolojini bozarsın hem de kendi değerini düşürürsün eşinin gözünde. Çünkü bunu hissettirirsin eşine. Çok klasik ama doğru. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez.Belki başka sıkıntılar da olabilir. Zaman ne getirir bilinmez.Bu düşüncelerle günlerini zehir etmeye değer mi sence.
Allah önüne çıkarmış resmenBir gun telefonunu karistirdim, instagrama girdigimde kendi hesabi dgil de baska bir hesabin acik oldugunu gordum, kolay oldu:) onu actigimda seninle tanismiyorduk bile fln dedi ama sonucta benimle evliyken girip bakiyormus
Aslında bu temelde özgüven eksikliğime çıkıyorÇok yanlış düşünceler bunlar. Böyle yaparak hem kendi psikolojini bozarsın hem de kendi değerini düşürürsün eşinin gözünde. Çünkü bunu hissettirirsin eşine. Çok klasik ama doğru. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez.Belki başka sıkıntılar da olabilir. Zaman ne getirir bilinmez.Bu düşüncelerle günlerini zehir etmeye değer mi sence.
Yaşadığınız şeyleri bende yaşadım. Özgüvenden değil ilgi ve değer eksikliğinden. 7 yıl oldu evleneli aştım o sorunları ve hiçbir şekilde eşimle ilgili bir açık yakalamadım olabilir unutmamış olabilir, bende onu aramış olabilir de ilk aşkı ama elimden ne gelir ki. Ayrılmak ister misin dedim? Unutamadın mı diye de sordum. Zamanla bu sorunlar aşılıyor ama tek bir yanlışını yakalasaydım çizerdim üstünü.Aslında bu temelde özgüven eksikliğime çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?