Geçmişe takıntılılık

Siz ne kadar sevgililik yaşadınız? Çok severek evlendik yazmışsınız bir yorumda, eşinizin sizi sevmediğini mi düşünüyorsunuz şuan?
Bir yıl sevgili kalıp evlendik toplamda iki buçuk yıldır birbirimizi tanıyoruz. Aslında her şet yolunda ama içimden bir ses beni sevmediğini söylüyor..

Ya zor olucak belki klişe bir laf var umursamamaya çalışın sürekli düşünürseniz huzursuz olursunuz. Hani o benim vazgeçilmezim gibi bakmayın olaylara bence akışına bırakın

Bir yıl sevgili kalıp evlendik toplamda iki buçuk yıldır birbirimizi tanıyoruz. Aslında her şet yolunda ama içimden bir ses beni sevmediğini söylüyor..
Üzmek istemem ama böyle bir düşünceniz varsa doğru da olabilir. Eski eşimin beni sevmediğini ben de düşünüyordum ve kaldı ki boşanma zamanlarında çok belli oldu sevmediği, itiraf da etti gibi birşey zaten. Şuan nişanlıyım, nişanlımın sevgisinden hiç şüphe duymuyorum mesela. Sevgi acaba dedirtmez.

Dimi. Peki siz hangi hareketlerinden anlıyordunz sevmediğini?

Dimi. Peki siz hangi hareketlerinden anlıyordunz sevmediğini?
Benim eski eşimin de 7 8 yıllık eski ilişkisi vardı, ilk sevgilisi hatta lisede başlayan. Onunla ilgili tek kelime bile geçmedi aramızda ama mesela, ilk aşk ve ayrılık konulu şarkıları çok seviyordu, o dikkatimi çekmişti, fake bir instagram hesabını yakaladım, orda yüzlerce kişi ekliydi ama o kızın ablası ve kuzeni de ekliydi mesela. Bunlar elimdeki somut deliller, bazen de bir şey olmaz ama hissedersin sevmediğini yani, onu tarif edemem, siz anlarsınız.

Biz alkol sorunu yüzünden boşandık, ana sebep bu ama altında yatan sevgisizlik de vardır belki. En son ayrılmadan önceki kavgamızda, alkollüydü baya ve bana seni hiç sevmiyorum biliyor musun demişti, neden sevmediğin biriyle evlendin deyince ben, ne bileyim yaptık işte birşey demişti o zaman emin olmuştum artık zaten, sonra da şükür ki boşandık

Adı üstünde eski. İleriye dönük anlaşabileceklerini düşünselerdi devam eder veya evlenirlerdi. Eşiniz sizi sevmiş sizinle evlenmiş. Böyle düşünerek kendi mutluluğunuza engel oluyorsunuz.

Aynı durum hemen hemen facebook konusu hariç

Haklu
Ya evet süperdiniz aslında ben de eşime söyledim istediğimi ve bana ben söylediğimde ne cevap verse beğenirsiniz ben hiç almadım ki hiç romantik olmadım ki gelin burdan
Haklısınız öyleyse kim olsa takar

Ben hissettiginiz birsey varsa dogrudur diye dusunuyorum. Ama nasil fikir verebilir bilmiyorum. Esinizle acik acik konusun desem olmaz, unutun bu konuyu hayatiniza devam edin desem, insanin elinde degil icini kemirecek biliyorum

Ben hissettiginiz birsey varsa dogrudur diye dusunuyorum. Ama nasil fikir verebilir bilmiyorum. Esinizle acik acik konusun desem olmaz, unutun bu konuyu hayatiniza devam edin desem, insanin elinde degil icini kemirecek biliyorum
Evet bir çaresi yok bunun ben de çok düşündüm ama nereden tutsam elimde kalıyor

Eşinizin fake hesabını nasıl yakaladınız bunun cevabı benim için önemli

Eşinizin fake hesabını nasıl yakaladınız bunun cevabı benim için önemli
Bir gun telefonunu karistirdim, instagrama girdigimde kendi hesabi dgil de baska bir hesabin acik oldugunu gordum, kolay oldu:) onu actigimda seninle tanismiyorduk bile fln dedi ama sonucta benimle evliyken girip bakiyormus

Beni de üzen bu işte bu koskoca yıllar nasıl geçti kimbilir
Çok yanlış düşünceler bunlar. Böyle yaparak hem kendi psikolojini bozarsın hem de kendi değerini düşürürsün eşinin gözünde. Çünkü bunu hissettirirsin eşine. Çok klasik ama doğru. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez.Belki başka sıkıntılar da olabilir. Zaman ne getirir bilinmez.Bu düşüncelerle günlerini zehir etmeye değer mi sence.

Değmez evet ama kendimi kötü hissediyorum yenemiyorum bunu

Bir gun telefonunu karistirdim, instagrama girdigimde kendi hesabi dgil de baska bir hesabin acik oldugunu gordum, kolay oldu:) onu actigimda seninle tanismiyorduk bile fln dedi ama sonucta benimle evliyken girip bakiyormus
Allah önüne çıkarmış resmen

Aslında bu temelde özgüven eksikliğime çıkıyor

Aslında bu temelde özgüven eksikliğime çıkıyor
Yaşadığınız şeyleri bende yaşadım. Özgüvenden değil ilgi ve değer eksikliğinden. 7 yıl oldu evleneli aştım o sorunları ve hiçbir şekilde eşimle ilgili bir açık yakalamadım olabilir unutmamış olabilir, bende onu aramış olabilir de ilk aşkı ama elimden ne gelir ki. Ayrılmak ister misin dedim? Unutamadın mı diye de sordum. Zamanla bu sorunlar aşılıyor ama tek bir yanlışını yakalasaydım çizerdim üstünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…