Geçmişe takıntılılık

O konuda bende taviz vermem peki bu düşünceleri aşma konusuda bana tavsiyeniz nedir siz nasıl bir yol izlediniz eşinize karşı

Onunlayken tabi ki onu cok sevmiştir çok aşıktır ama bitmiş. Sizinde öyle olmustur ama suan eski sevgilinizi özlüyormusunuz arada onu hala seviyorum vs diyor musunuz ya da cıkıp gelse esibizi bırakıp ona mı kosarsınız esiniz sizin için acaba karım eski sevgilisini benden daha mı cok sevdi vs diye dusunhyor mu . Geçmiş bitmiş .

Aslında bu temelde özgüven eksikliğime çıkıyor
Ben ikna edemem seni ama şu kadarını söyleyim. Ne kocanı ne eski sevgilisini kimseyi bu kadar gözünde büyütme bence ve kimseyi bu kadar hayatının merkezine koymamanı tavsiye ediyorum.

Hayatının merkezine koymakla asla ilgisi yok kimse kimsenin tek önceliği olamaz ki ben bunun bilincindeyim ve sizden beni ikna etmenizi zaten istemiyorum buraya yazarken geçmişe dair bu takımtımdan nasıl kurtulurum, benim gibi olan var mıdır varsa nasıl yenmiştir vb şeyler içindi. size ve diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim gerçekten 2 gün bile olsa psikolojik olarak faydası oldu buranın

O konuda bende taviz vermem peki bu düşünceleri aşma konusuda bana tavsiyeniz nedir siz nasıl bir yol izlediniz eşinize karşı
Sadece zamanla o kişiye Bi ilgisi olmadığını anladım zamanla aşılıyor. İlgi ve sevgisini daha çok gösterirse ancak öyle aşarsınız

Ben değil ama sevgilim öyleydi. Hatta arkadaşlarımdan bile bahsederken bin bir şekle giriyordu :)) Bende o takıntısını korkusunu bildiğim için onun özel olduğunu elimden geldiğince hissettirdim aklımda kalbimde tek olduğunu bi şekilde soktum kafasına ve geçmişi tamamen kapattırdım :) Onunda içi rahat benim de kafam ağrımıyor artık

Sadece zamanla o kişiye Bi ilgisi olmadığını anladım zamanla aşılıyor. İlgi ve sevgisini daha çok gösterirse ancak öyle aşarsınız
Daha bir kaç saat önce kendime bunu nasıl aşarım dediğimde bu cevabi verdim daha çok ilgi ve sevgi ama gerçekten hissedeceğim şekilde..

Bir de benim çok az bi zaman sonra doğum günüm var bakalım ne yapacak çünkü hiç romantik değil ve hiçbir şey yapmıyor. Sadece o günü bekliyorum. Hayal kırıklığı yaşarsam ne yapacağıma dair hiçbi fikrim yok

Sadece tek bir güle bile razı olacağım zamanlar oldu. Elimden gelen tek şey ya gitmekti ya kalmak. Ben kalmayı seçtim ve zamanla eşim beni gördü. Uzun ve meşakkatli bir yol ne kadar beklentiyi az da tutuyorum desek tutmayız. Biz kadınız hep ilgi ve sevgi bekleriz evlenince burdan birde kesilebiliyor erkekle alakalı birşey ama biraz uzak durmak ve biraz Herşey beğenmemek erkeği belki kendine getirebilir (tabi herkes farklı tepki verir)

Yardım alarak kurtulabilirsiniz.
Geçmiş acısıyla tatlısıyla geçti , gitti.
Başkasını daha çok sevse sizle evlenmezdi.

Evet erkeklerde genelde kaçanı kovalama dürtüsü vat ama bu da mantıklı ama bir yandan da ters etki yapabilir mi

Evet erkeklerde genelde kaçanı kovalama dürtüsü vat ama bu da mantıklı ama bir yandan da ters etki yapabilir mi
Ama hep elde olma durumu var biraz laf dağına çıkmak lazım ama söylediğim gibi insana göre değişir. Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Sevgili iken nasılsanız evli iken de öyle olmaya çalışın. Kimse için kendinizi törpülemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…