Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

Konuya nasıl anlatacağımı bilemedim aslında. Kafamı zor toparlıyorum. 1 sene kadar önce arkadaş ortamında dünyanın en beyefendi denilebilecek kişisi ile tanıştım. İnanın etraftan başlarda tek kelime bile duymadım.
Tek sıkıntı 34 yaşındaydı bizim burda işi gücü olan adam o yaşa kadar bekar kalmaz dediler bir sorun yoksa. (ben tasvip etmiyorum ama genel görüş yaşlılarda bu şekilde). Tanıyınca onlar da ne efendi maşallah dedi ailem.
Birkaç ay sonra arkadaşlarıyla otururken ki çok nadir ortak çevremiz dışında kendi yakın arkadaşlarıyla görüştürdü. Tam arkadaşı bir şey diyecek bu atlıyor susturuyor, konu oluyor ben ne oluyor diyorum geçiştiriyor. Daha sonra ben dışarıdan adamın geçmiş ilişkilerine dair bir şeyler duyunca blöf yaptım biliyorum diye inanın midem bulandı duyduklarımdan.
Evli barklı kadınlar, nişanlı eski kız arkadaşıyla düğün öncesi veda tatili ayarlama, önüne gelen kadına slm, nbr, tanışalım mı diyen bir tip. Milyon kadına istek atmış insragramdan.asla bir kriter olmadan. Dünyanın bir ucuna gitmiş kadın peşine benim evime yarım saat mesafeden gelmezdi.
Adam tam bir abazaymış, arkadaşları arasında birbirlerine kadınların numarasını vermeler, kendi ağzıyla söylediği önceki ilişkisindeki kadını aldatması.
Ben direkt ayrıldım ama arkadaşlarım bu kadar detay bilmiyor ama kadınlar bile bekar ne olacak diyor. Aylardır aynı muhabbet bu gece de açıldı. Benden öncesi beni ilgilendirmiyormuş, her haltı yapmış ama dürüst davranmış anlatmış, yapmayan erkek mi varmış. Benimle olan zamana bakacakmışım. Allah aşkına zamanında başkasının karısıyla birlikte olmayı içi alan, evlenmek üzere olan biriyle tatil planı yapan adam değişir mi? Yürüyen dişi kuşa medeni durum sormadan yazmış
En doğru kararı verip ayrılmışsın,sana sevgi saygı değer veremiyeceği belli olmuş.Bence şanslı saymalısın kendini kurtuldum diye👍👏👏

Şimdiki "efendiliğinin" ne kadar süredir devam ettiğine bakarım ben. İnsanların hayatı birkaç dönemden oluşabilir. O nedenle gerçekten "mazi" olacak kadar zaman geçmişse bir şans verirdim ama hiçbir şeyi aceleye getirmezdim

Konuya nasıl anlatacağımı bilemedim aslında. Kafamı zor toparlıyorum. 1 sene kadar önce arkadaş ortamında dünyanın en beyefendi denilebilecek kişisi ile tanıştım. İnanın etraftan başlarda tek kelime bile duymadım.
Tek sıkıntı 34 yaşındaydı bizim burda işi gücü olan adam o yaşa kadar bekar kalmaz dediler bir sorun yoksa. (ben tasvip etmiyorum ama genel görüş yaşlılarda bu şekilde). Tanıyınca onlar da ne efendi maşallah dedi ailem.
Birkaç ay sonra arkadaşlarıyla otururken ki çok nadir ortak çevremiz dışında kendi yakın arkadaşlarıyla görüştürdü. Tam arkadaşı bir şey diyecek bu atlıyor susturuyor, konu oluyor ben ne oluyor diyorum geçiştiriyor. Daha sonra ben dışarıdan adamın geçmiş ilişkilerine dair bir şeyler duyunca blöf yaptım biliyorum diye inanın midem bulandı duyduklarımdan.
Evli barklı kadınlar, nişanlı eski kız arkadaşıyla düğün öncesi veda tatili ayarlama, önüne gelen kadına slm, nbr, tanışalım mı diyen bir tip. Milyon kadına istek atmış insragramdan.asla bir kriter olmadan. Dünyanın bir ucuna gitmiş kadın peşine benim evime yarım saat mesafeden gelmezdi.
Adam tam bir abazaymış, arkadaşları arasında birbirlerine kadınların numarasını vermeler, kendi ağzıyla söylediği önceki ilişkisindeki kadını aldatması.
Ben direkt ayrıldım ama arkadaşlarım bu kadar detay bilmiyor ama kadınlar bile bekar ne olacak diyor. Aylardır aynı muhabbet bu gece de açıldı. Benden öncesi beni ilgilendirmiyormuş, her haltı yapmış ama dürüst davranmış anlatmış, yapmayan erkek mi varmış. Benimle olan zamana bakacakmışım. Allah aşkına zamanında başkasının karısıyla birlikte olmayı içi alan, evlenmek üzere olan biriyle tatil planı yapan adam değişir mi? Yürüyen dişi kuşa medeni durum sormadan yazmış
İğrenç tabii ki de bekar olması flörtöz bir abaza olmasını gerektirmiyo siz de bunu kabullenmek zorunda değilsiniz çok düzgün insanlar var dışarıda böyle birinden kurtulduğunuz için gidin kurban falan kesin kimseyi de dinlemeyin geçmiş ve yaşam tarzı gayet de önemlidir değerinizi ve kriterlerinizi bilin

Senden öncesi seni ilgilendirmez sözü öyle bir şey değil ya. Önceden birini sevmiştir bitmiş gitmiştir eski ilişkiyi kurcalamaya gerek yok senden öncesi dersin. Ama onun dışında tabii ki öncesine bakacaksın karşındaki kişinin ahlakını ancak öyle anlayabilirsin. Mesela bu herifin hiçbir ahlaki değeri yok. kendine de karşısındakine de saygısı olmayan şeyinin derdinde bir adam yani. Hiç düşünme.bile konu sahibi bence kendinin değerini bil arkadaşların saçmalıyor.

Muhabbet kuşuma dişi eş seçerken 1 saat kuscuda beklemiştim. Minnoş oğluma 4 ayrı kuş attık birini anca seçti. Hayvanlar aleminde bile eş seçimi var.

Bu insanlıktan çıkmış. Hayvanî nefis bile bu kadarını yapamaz. Şeytanın sağ kolu bu artık. Allah yüzünüze bakmış. Böyle rezil birine de iffetli bı kadin düşmez, dilerim düşmez....
Katılıyorum
Berbat bir karakter
Ahlaki sınırı kalmamış insan her haltı yapar.
Yarın öbür gün baldızına sarkar, eşinin en yakın arkadaşına mesaj atar onu yapar bunu yapar.

Bizden önce geçmişi bizi ilgilendirmez diye diye de abazalari sapıkları almayalım hayatımıza bir zahmet. Çok iyi yapmışsınız tebrik ediyorum kararinizi

İlişkiye girdiği kadın sayısıyla mutlu olan tip.
Allah bilir kaçtane de hastalık vardır bu pislikte.
60-70 yasında anca düzelir bu tipler

Back
X