Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

Çok sert tepki verdim en sonunda. Bugün bir arkadaşım aradı,, biz seni düşünüyoruz işte yakışıyordunuz ne güzel anlaşıyordunuz o yüzden konuştuk iyi bir şeylere vesile olmak istedik, kusura bakma bu kadar rahatsız olduğunun farkında değildik ben kızlarla konuştum bir daha lafı olmayacak, hayat senin hayatın sen yaşayacaksın dedi. Biraz tavırlı konuştu ama bilmiyorum. Bir daha açılmayacak konu dedi, açılırsa da iletişimi koparmaya karar verdim zaten.
Kızlar çok beğendiyse kendilerine alsın ayol. Neden almıyorlar?

Konuya nasıl anlatacağımı bilemedim aslında. Kafamı zor toparlıyorum. 1 sene kadar önce arkadaş ortamında dünyanın en beyefendi denilebilecek kişisi ile tanıştım. İnanın etraftan başlarda tek kelime bile duymadım.
Tek sıkıntı 34 yaşındaydı bizim burda işi gücü olan adam o yaşa kadar bekar kalmaz dediler bir sorun yoksa. (ben tasvip etmiyorum ama genel görüş yaşlılarda bu şekilde). Tanıyınca onlar da ne efendi maşallah dedi ailem.
Birkaç ay sonra arkadaşlarıyla otururken ki çok nadir ortak çevremiz dışında kendi yakın arkadaşlarıyla görüştürdü. Tam arkadaşı bir şey diyecek bu atlıyor susturuyor, konu oluyor ben ne oluyor diyorum geçiştiriyor. Daha sonra ben dışarıdan adamın geçmiş ilişkilerine dair bir şeyler duyunca blöf yaptım biliyorum diye inanın midem bulandı duyduklarımdan.
Evli barklı kadınlar, nişanlı eski kız arkadaşıyla düğün öncesi veda tatili ayarlama, önüne gelen kadına slm, nbr, tanışalım mı diyen bir tip. Milyon kadına istek atmış insragramdan.asla bir kriter olmadan. Dünyanın bir ucuna gitmiş kadın peşine benim evime yarım saat mesafeden gelmezdi.
Adam tam bir abazaymış, arkadaşları arasında birbirlerine kadınların numarasını vermeler, kendi ağzıyla söylediği önceki ilişkisindeki kadını aldatması.
Ben direkt ayrıldım ama arkadaşlarım bu kadar detay bilmiyor ama kadınlar bile bekar ne olacak diyor. Aylardır aynı muhabbet bu gece de açıldı. Benden öncesi beni ilgilendirmiyormuş, her haltı yapmış ama dürüst davranmış anlatmış, yapmayan erkek mi varmış. Benimle olan zamana bakacakmışım. Allah aşkına zamanında başkasının karısıyla birlikte olmayı içi alan, evlenmek üzere olan biriyle tatil planı yapan adam değişir mi? Yürüyen dişi kuşa medeni durum sormadan yazmış
Arkadaslar da masallah mıde ayder yaylasıymıs.Ucana kacana yurumus adam ne demek benden once naparsa yapsın?Karakterı bu demekkı?Aldatan adamla ne ısınız olcak mıs??

Başkasına anlatmış o otel meselesini. Daha sonra ayrılık zamanı bir baktım, neden ayrıldınız muhabbeti olmuş sormuşlar.. pişkin gülerek şunları şunları yaptım abi biraz yaramazlık yaptık zamanında ona takıldı diye anlatıyormuş. İnanın ben de kendimi zeki zannediyordum bu kadar mı insan tanımam. Çok efendi diye diye geziyordum. 🤦‍♀️
Yaramazlik mi :) bu salak da bi adam bence ya bundan doğan cocuk da iqsuz olur. Yani ayni networkten insanlara yazmazsın bu en gec universitede ogrenilen bi capkinlik raconudur. Bi kere unideyken bi cocukla takiliodum, ayni uniden ama farkli bölümden bi oglana daha yaziodum. Sen bizim futbol takımından hakanla da görüşmüşsun gecen hafta diyiverdi bu ahahha. Ulan siz tanisio muydunuz ne bileyim dedim. Herkese boncuk dagitirsan bi kisiyle olabilme ihtimalin varsa da olmaz. Ayni egitimden tum karilari ekleyip yazmak kadar mal bisey var mi 15 yasinda ergen akli ve libidosuyla yapilmis bi eylem. Bi adim öteye geçememiş adam cok komik.

Arkadaş çevresi de aynı rezillikte. Biri 3 senedir evli bir kadınla birlikte parasını yiyor kadının, evine kadar getirmiş ailesinde kalmışlar vs. Ben böyle geniş mezhep mide görmedim daha
Arkadaş çevresi bile böyleyse ve bundan rahatsızlık duymuyorlarsa demek ki karakterleri bu olabilir. Yoksa artık günümüzde maalesef dene sonra da sıradakine geç modu var doğru olmasa bile ama bu bambaşka bir boyut. Zaten bu durumdan mutsuz olsa size de söylerdi hovardalık yaptığım dönemler oldu ama geçti gitti onlar diye. Bence iyi olmuş ayrılmanız hem kafanızda soru işaretleri kalsa daha sağlıksız bir ilişkiniz olurdu.

Kızlar çok beğendiyse kendilerine alsın ayol. Neden almıyorlar?
Bu tayfa tam olarak “ ele verir talkini, kendi yutar salkimi” zümresinden oldugundan. Iyi olsa arkadasa teklif bile etmezlerdi.

Oyle bir devirdeyiz ki evli, barkli kadinlar kocalarini birakip baskasiyla kaciyorlar. Bu kadar iyi olsa onlar durur mu hic😂

Evli kadınlarla olması sıkıntı.
Adam ahlaksız değerleri yok hayatta.
Bekâr kadın mı kalmamış milletin nikahlı karilariyla işin ne derler adama.
Bu adamı sil sakın sakın diyorum .

Çok sert tepki verdim en sonunda. Bugün bir arkadaşım aradı,, biz seni düşünüyoruz işte yakışıyordunuz ne güzel anlaşıyordunuz o yüzden konuştuk iyi bir şeylere vesile olmak istedik, kusura bakma bu kadar rahatsız olduğunun farkında değildik ben kızlarla konuştum bir daha lafı olmayacak, hayat senin hayatın sen yaşayacaksın dedi. Biraz tavırlı konuştu ama bilmiyorum. Bir daha açılmayacak konu dedi, açılırsa da iletişimi koparmaya karar verdim zaten.
Şöyle düşünün aynı şeyi siz yapsaydınız "adınız çıkardı". Çünkü siz "kadın"sınız. Benim için bir erkeğin geçmişi önemli. Eskortlarla birlikte oldu diye sevgilimden ayrıldığımda bana da benzer tepkiler verilmişti hatta sevgilim yapmayan erkek mi var ben sana karşı dürüst oldum istesem söylemeyedebilirdim dedi. Üstelik tüm ilişkisini eskortlarla yaşamış, ortaokul haricinde sevgilisi olmamış açıkçası böyle erkek beni korkuttu. Zaten muhabbet etmeyi de bilmiyordu. O geçmiş ne ciddi ilişkiyle ne de evlilikle düzeliyor.

Muhabbet kuşuma dişi eş seçerken 1 saat kuscuda beklemiştim. Minnoş oğluma 4 ayrı kuş attık birini anca seçti. Hayvanlar aleminde bile eş seçimi var.

Bu insanlıktan çıkmış. Hayvanî nefis bile bu kadarını yapamaz. Şeytanın sağ kolu bu artık. Allah yüzünüze bakmış. Böyle rezil birine de iffetli bı kadin düşmez, dilerim düşmez....

Bir önceki yorumda da yazdım. Sözde kendi de her haltı yemiş ama doymuş artık düzenli hayat istiyormuş ama çok kısa zaman öncesine kadar yaptıklarını duydum. Kurum eğitime yollamış, her kadına asılmış ve bunu övüne övüne anlatıyor rezil zerre utanması yok
Bu insanlar evlense de değişmez şükredin bence öğrenmişsiniz

Konuya nasıl anlatacağımı bilemedim aslında. Kafamı zor toparlıyorum. 1 sene kadar önce arkadaş ortamında dünyanın en beyefendi denilebilecek kişisi ile tanıştım. İnanın etraftan başlarda tek kelime bile duymadım.
Tek sıkıntı 34 yaşındaydı bizim burda işi gücü olan adam o yaşa kadar bekar kalmaz dediler bir sorun yoksa. (ben tasvip etmiyorum ama genel görüş yaşlılarda bu şekilde). Tanıyınca onlar da ne efendi maşallah dedi ailem.
Birkaç ay sonra arkadaşlarıyla otururken ki çok nadir ortak çevremiz dışında kendi yakın arkadaşlarıyla görüştürdü. Tam arkadaşı bir şey diyecek bu atlıyor susturuyor, konu oluyor ben ne oluyor diyorum geçiştiriyor. Daha sonra ben dışarıdan adamın geçmiş ilişkilerine dair bir şeyler duyunca blöf yaptım biliyorum diye inanın midem bulandı duyduklarımdan.
Evli barklı kadınlar, nişanlı eski kız arkadaşıyla düğün öncesi veda tatili ayarlama, önüne gelen kadına slm, nbr, tanışalım mı diyen bir tip. Milyon kadına istek atmış insragramdan.asla bir kriter olmadan. Dünyanın bir ucuna gitmiş kadın peşine benim evime yarım saat mesafeden gelmezdi.
Adam tam bir abazaymış, arkadaşları arasında birbirlerine kadınların numarasını vermeler, kendi ağzıyla söylediği önceki ilişkisindeki kadını aldatması.
Ben direkt ayrıldım ama arkadaşlarım bu kadar detay bilmiyor ama kadınlar bile bekar ne olacak diyor. Aylardır aynı muhabbet bu gece de açıldı. Benden öncesi beni ilgilendirmiyormuş, her haltı yapmış ama dürüst davranmış anlatmış, yapmayan erkek mi varmış. Benimle olan zamana bakacakmışım. Allah aşkına zamanında başkasının karısıyla birlikte olmayı içi alan, evlenmek üzere olan biriyle tatil planı yapan adam değişir mi? Yürüyen dişi kuşa medeni durum sormadan yazmış
Adam sizden saklamış zaten, burdan yola çıkarak mide bulandırıcı bı durum sizin de dediğiniz gibi bu arada bu adam değişmez yani bırakın o onun gibilerle olsunnn

Aynısıyla bir buçuk yıl geçirdim sonuç ayrılık. Uzak dur. Olmuyor bu tiplerden.

iyi kurtulmussun.

34 yasinda olmasi illa kotu birisi oldugunu gostermez, esimin pek cok arkadasi 35-40 sonrasi evlendi, cok iyi, merhametli, durust adamlardi hepsi, esleriyle cok mutlular. genelde kariyerlerine odaklanan insanlar gec kalabiliyor, ya da yurtdisinda yasayanlar.

anlattigin seyler gercekten cok absurd, arkadaslarinin yaa herkes boyle demesi ayri absurd. ben cevremde boyle bir insanla karsilasmadim bile. bence cok acil bir sekilde arkadas cevreni degistir, yoksa bu gider yerine baska pislik gelir

Senden öncesi seni ilgilendirmez sözü öyle bir şey değil ya. Önceden birini sevmiştir bitmiş gitmiştir eski ilişkiyi kurcalamaya gerek yok senden öncesi dersin. Ama onun dışında tabii ki öncesine bakacaksın karşındaki kişinin ahlakını ancak öyle anlayabilirsin. Mesela bu herifin hiçbir ahlaki değeri yok. kendine de karşısındakine de saygısı olmayan şeyinin derdinde bir adam yani. Hiç düşünme.bile konu sahibi bence kendinin değerini bil arkadaşların saçmalıyor.

Back
X