Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

Gecmisi seni ilgilendirmez diye diye butun les bulasici cinsel hastaliklari herkes birbirine bulastirir oldu. Birakin ya gecmisi tabiki bizi ilgilendirir. Bugunku ve gelecekteki sagligim icin hem de cok ilgilendirir. Sehrin yarisiyla birliktelik yasamis erkegin, zevki ugruna biz niye kanser olalim/ hayatimizi kaybedelim? Veya en kucugunden oramda buramda kabarcik ciksin yahu?
Taniyacagim erkegin gecmisi beni ilgilendirir. Hem de cok fazlasiyla. Hatta maddi durumundan da ailesinden de daha cok ilgilendirir.

Bir önceki yorumda da yazdım. Sözde kendi de her haltı yemiş ama doymuş artık düzenli hayat istiyormuş ama çok kısa zaman öncesine kadar yaptıklarını duydum. Kurum eğitime yollamış, her kadına asılmış ve bunu övüne övüne anlatıyor rezil zerre utanması yok
Bu sözde dünyanın en beyefendi erkeği nasıl bunlarla övünecek arsızlığa geldi? Bir de bunlardan mahcup olacağına gurur duyarak anlatması siz öğrendikten sonra mı oldu yoksa tesadüfen başka birine anlatırken mi duydunuz

Önüne gelene yürüyen kişi eskortlarla da düşüp kalkmıştır, bir de cinsel hastalık taşıyordur Allah bilir… Hiç gerek yok böyle birine, gençliğini deli dolu yaşayabilirsin ama evli/nişanlı birçok insanla olan insanın ahlaki eksikliği kolay değişecek bir şey değil.

Gecmisi seni ilgilendirmez diye diye butun les bulasici cinsel hastaliklari herkes birbirine bulastirir oldu. Birakin ya gecmisi tabiki bizi ilgilendirir. Bugunku ve gelecekteki sagligim icin hem de cok ilgilendirir. Sehrin yarisiyla birliktelik yasamis erkegin, zevki ugruna biz niye kanser olalim/ hayatimizi kaybedelim? Veya en kucugunden oramda buramda kabarcik ciksin yahu?
Taniyacagim erkegin gecmisi beni ilgilendirir. Hem de cok fazlasiyla. Hatta maddi durumundan da ailesinden de daha cok ilgilendirir.
Ay bir de bizim gecmisimiz onlari ilgilendiriyorsa, bizi onlarinki niye ilgilendirmesin?

Hayırlı dua almışsınız ki erkenden kurtulmuşsunuz geçmiş olsun , bir insanın karaktersizliği varsa 50 yaşına da gelse değişmez ,genç düzgün erkek de böyle davranmaz belli ki ahlaksız ,ciddi düşünen biriyseniz kendinize eş seçiyorsanız selamını bile almayın bu tiplerin
Zaman geçireceksem bile insan içine çıktığımda aklım rahat etsin isterim. Arkadaşımla tanıştırdım sonra diyorum ki ya onu da eklemişse mesaj atmışsa 🤦‍♀️Küçük bir yerde yaşıyoruz şimdi düşünüyorum evli barklı kimle oturup kalktıysak ona da öyle bakmış olabilir.

İyi kıvırtıyor gerçekten seven tanımadığı kadınları takip etmez. Ünlü olur hadi orası ayrı, ya da tanıdığı olur o da ayrı. Onun yaptığı iyice şeylik yani. Yapmayan erkek evet var ama sayıları gün geçtikçe azalıyor.
Bir iki olsa beğendi diye düşüneceğim ama yok. İşiyle ilgili bölge çalışmalarını yayınlayan bir sayfa var insragramda abartmıyorum takip eden her kadın vardı istek attığı. Kendi rezilliğini örtmeye çalıştı millete çamur atarak işte.

Tüm adiliklerini bi kenara koyarsak, bu kadar heyecanlı uçkur maceralarindan sonra insanin bi taraflari fizyolojik olarak normal seviyeli ilişkiye tepki vermez hale gelir :) heyecan duymadigi iliskide de kesin aldatir. Yani aldatilmaya okeyseniz şimdiden, devam edin.
Şimdiye kadar aldatmadıysa şaşarım böylesine.
Evet tabii adam neler neler yaşamış mutlaka sıkılacaktır tek eşli düzenli ilişkiden.

Bu sözde dünyanın en beyefendi erkeği nasıl bunlarla övünecek arsızlığa geldi? Bir de bunlardan mahcup olacağına gurur duyarak anlatması siz öğrendikten sonra mı oldu yoksa tesadüfen başka birine anlatırken mi duydunuz
Başkasına anlatmış o otel meselesini. Daha sonra ayrılık zamanı bir baktım, neden ayrıldınız muhabbeti olmuş sormuşlar.. pişkin gülerek şunları şunları yaptım abi biraz yaramazlık yaptık zamanında ona takıldı diye anlatıyormuş. İnanın ben de kendimi zeki zannediyordum bu kadar mı insan tanımam. Çok efendi diye diye geziyordum. 🤦‍♀️

Önüne gelene yürüyen kişi eskortlarla da düşüp kalkmıştır, bir de cinsel hastalık taşıyordur Allah bilir… Hiç gerek yok böyle birine, gençliğini deli dolu yaşayabilirsin ama evli/nişanlı birçok insanla olan insanın ahlaki eksikliği kolay değişecek bir şey değil.
Ben de öyle düşünüyorum. İnsanın bazı konularda çizgileri olur, nefsine hakim olur. Kısacık zevki uğruna kendini bu duruma düşüren adama saygı falan da duyamam. İğrenç adam

Geçmişinden ziyade namusu beni ilgilendirir diye düşünüyorum ben de. Yarın öbür gün koluma takıp bir yere gitsem Allah bilir hangisiyle konuştu, hangisine sulandı, hangi birinin karısına yan baktı diye diye kendimi yiyeceğim. Her şeyi geçtim zamanında(çok AFEDERSİNİZ) ortalık malı gibi neler neler yaşadı denilecek biriyle birlikte anılmak istemem. Utanç verici bir durum.

Bir iki olsa beğendi diye düşüneceğim ama yok. İşiyle ilgili bölge çalışmalarını yayınlayan bir sayfa var insragramda abartmıyorum takip eden her kadın vardı istek attığı. Kendi rezilliğini örtmeye çalıştı millete çamur atarak işte.
Etrafınızdaki cinsiyetçi, erkeğe muhtaç zihniyete kulaklarınızı tıkayın siz en doğrusunu yapmışsınız.

asla. bu erkekler kızların geçmişini çok kurcalıyor ama, erkeklerin davranış olarak geçmişi ne yazık ki değişmiyor. şeref gerçekten sonradan kazanılan bir şey değil kendim de çok acı tecrübe ettim. bir erkek üniversite yaşamında neyse ilerde de aşağı yukarı öyle oluyor. yaşı geçkin olunca hele iyice.. o ara kendimi toplamadım şimdi mi toplayacağım kafasına giriyor. uyan bana uysun gibi düşünüyorlar. kaçın kurtarın kendinizi
Kendi pis zihniyetleri yüzünden kurcalıyorlardır ben artık çok eminim. Bir de kıskançlığı başlamıştı ben onları biliyorum işte erkek ortamında bir sürü şey konuşuyorlar demişti bir de utanmadan. Asıl sapık kendi olduğu kendi konuştuğu için herkes potansiyel tehlike tabii ona

Etrafınızdaki cinsiyetçi, erkeğe muhtaç zihniyete kulaklarınızı tıkayın siz en doğrusunu yapmışsınız.
Çok sert tepki verdim en sonunda. Bugün bir arkadaşım aradı,, biz seni düşünüyoruz işte yakışıyordunuz ne güzel anlaşıyordunuz o yüzden konuştuk iyi bir şeylere vesile olmak istedik, kusura bakma bu kadar rahatsız olduğunun farkında değildik ben kızlarla konuştum bir daha lafı olmayacak, hayat senin hayatın sen yaşayacaksın dedi. Biraz tavırlı konuştu ama bilmiyorum. Bir daha açılmayacak konu dedi, açılırsa da iletişimi koparmaya karar verdim zaten.

Çok sert tepki verdim en sonunda. Bugün bir arkadaşım aradı,, biz seni düşünüyoruz işte yakışıyordunuz ne güzel anlaşıyordunuz o yüzden konuştuk iyi bir şeylere vesile olmak istedik, kusura bakma bu kadar rahatsız olduğunun farkında değildik ben kızlarla konuştum bir daha lafı olmayacak, hayat senin hayatın sen yaşayacaksın dedi. Biraz tavırlı konuştu ama bilmiyorum. Bir daha açılmayacak konu dedi, açılırsa da iletişimi koparmaya karar verdim zaten.
Birine yamamaya calisiolardir. Iyi malı pazarlamaya gerek olmaz çabuk kapılır zaten :)

Başkasına anlatmış o otel meselesini. Daha sonra ayrılık zamanı bir baktım, neden ayrıldınız muhabbeti olmuş sormuşlar.. pişkin gülerek şunları şunları yaptım abi biraz yaramazlık yaptık zamanında ona takıldı diye anlatıyormuş. İnanın ben de kendimi zeki zannediyordum bu kadar mı insan tanımam. Çok efendi diye diye geziyordum. 🤦‍♀️
Midem bulandı karakterine 🤢 boşverin kendinizi hiç suçlamayın elbette yanıldığınız durumlar olacak. İyi ki çok beyefendi diye yaşadığınız bu yanılgı erkenden, yol yakınken olmuş. Bunun için de çok şanslısınız

Back
X