gecmisi silmek bu kadar mi zor

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
Skm arkadaslar..ben esimle 3 sendir evliyim bir kizm var cok zor bir hamilelik gecirdim esimin ailesi,eski kiz arkadaslara kafalar takmalar..halada takiyorum..kendim bayagi bir ugrastim bunu atlatmak icin..ama simdi unutamadigim o kiz falan degil yani esimin gecmisi esimle okizla ilgili tartisirken bana soyledikleri bende cok agir konustum..onun sadece hayatinda uc kisi gelip gectigini sadece biriyle ise ayni evi bir bir bucuk sene paylastigini biliyordum..ve evlendim yurtdisna geldim trden burda uzerimde baski her turlu hersey vardi..bitek esim gercekten bana destek oldu..ama onu genede sucluyorum..beni ailesiyle hic muaattap etmemeliydi..bir iki uc degil maffettiler herseyi.ilkinde susturmaliydi.bizim dugunumuz olmadi.annesi nikahimizda baskasinin dugunune gitti.ablasi kinaaya gelmedi..biz onlarla iletisim kurmaya iyi olmaya onyargiyi yikmaya calistik..olan bana oldu hep mesela gorumcem evlendi ben kiyafetlerimi bile ozenle sectim gittim hediyesini aldim dugunde esimi hep birileri ile tanistirdilar beni ve kizimi bu gelinim buda torunum demediler.. bu insanlarla o halde cok problemler yasadim esime oseni kullancak parani yiyecek demeler falan.. anlat anlat bitmez bide esimin uvey annesi var. benimle kasik yaristirdi resmen..teyzesi geldi bi laf soktu kuzeni geldi bi laf soktu beni psokolojik manyak yaptilar hamileyim logusayim kimsenin umrunda drgildi..cok problemler burda yalniz kafayi yedim. bide esimle olanlar...dogrusu onlarda arsiz.herneyse hamilelik logusalik derken butun sorunlarin icinde yapayalniz kaldim..esimin bazi hatalarini kavga aninda agizindan cikanlari unutamiyorum..mesela birincisi;eski secgilisiyle tesaduf tanistik bem onun kim oldugunu sonradan ogrendim..arkadasimin tanidigiymis havuzda geldi konustuk..kiz bana cok guzrlsin falan filan iltifatlar yagdirdi..esimin onum icin bittigini falan soyledi coktan falan filan ama benide kiskandigi cok belliydi..kiz biraz iki yuzlu yalaka bisey .her neyse ben bunu esime anlattim esim bana dedi beni senden cok dusunmus demekki kavgalrimizi bir yerden duymus..bana iyilik yapmak istemis.2 bir donem sez hayatimizda sorun vardi kavga ediyorduk hep cunku..bana cok az yaklasiyordu..birgun basladik biz ve o oylece kakti gitti ..kendimi o..gibi hissettim..sonra dedim beni istemiyosan zorlama kendini git baskasiyla ol.falan bu sefer bunun olmayisinin sucunu bana atti..kavga cikti..ben dedim okizla neden senle yatmadi diye kavga ediyordun..ben le neden boylesin falan derken ben ona oseni sevmemis aldatmis ya iyi dedim.oda dedi sevmeedigi icin seyimi girtlagina kadsr sokuyodu..3.estetik ameliyatlardan soz ediyorduk ..yeni evliydik nerdeyse.esim dedi eski kiz arkadasimin memesi hic yoktu ben yaptirma dedim yaptirmadi benleyken ama baskasinda hemen yaptirmis..bunu ben ne anliyayim simdi..birde daha ilk uc aylik evliydik ilk kez ona birsey icin hayir demistim bana dedi bana guvenmiyirmusun eskiden de gidiyordum kiz arkadaslarim izin veriyordu...4.annesi ben oturuyoruz.annesi bana onlari kimin kuzeninin tanistirdigini soylemisti bende sordum annesini yaninda inkar etti ..ve kaynanam memrsini yapma dedi oglum oda yapmadi..sevdigi icin yapmamis dedi esimle ikisi.kizn aldatigindanda agzini acan yok..not: ayrilma sebepleri) cunku seviyomus..bu laflari unutamiyorm..birgun buna benzer bi kavgada ise beni evden kovdu kadin siginma evinde kaldim bir donem bosancaktik nerdeyse kagitlari almistik vazgecmistik..ve esim onlari yirtigini soylemisti..ama ben gidince gelmek te istemeyince onlari pistaneye vermis hemen.ben eve donerim sanmis kendisi kovdugunda..bende donmedim hemen vermis kagitlari...bende tekrar baristigimizda sordum birine vermis saklamasi icin..gelde unut..bemim icin ölür bu adam ama ben bunlari unutamiyorum..ve dun kavga ettik..ben onu affedemiyorum..okiza donmez..kafasinda oturtamadigini dusunuyorum esim bura dogumlu turkceside cok iyi degil..benimle evkendikten sonra turk kulturune baglandi turkcesi gelisti..aslinda ben gecmisi unutsam harika bir evliligim var mukemmel bir es ama unutamiyorum.napicam ben ya?bana hep der unut hersryim sensin..hatarimizdan ogrendik.bassrdik evli kalmayi falan ama bemi kalbim cok kirik..seviyormusunuz diye sormayin cok seviyoruz..ama ben unutamiyorum..bu bensiz olamaz biliyorumda yemez yedirir gezdirir hafta sonlari hep benimledir..cok gezmez oyle..iyi bir insandir aslinda ben cok karisigim.psikolojim alt ust.ve bu benim toparlanmis halim daha..her an kotuluk ler gelicek gibi korkularim var..unutmak istiyorum..hayatimda bir kere istiyorum bunu.unutmak sadece unutmak..esimi seviyorum ama ona cok kizginim..ona dedim ben yataklari ayiricam konusmicamda senle seni affedemiyorum diye..simdi konusmuyoruz..yarin hafta sonu onla ayri olmayada tahammulum yok olmamayada..kizginim ve seviyorum istee..okuyanlara simdiden tesekkurler

Son düzenleme:

canim sen taktinti yapmissin... bu diyecegim ilk sey sana. esinin ailesine gelince kimseden seni sevmesini bekleme..herzaman esine ve cocuguna bak herkesi bosver cünki üzülen sonucta yine sen oluyorsun kimsenin senin üzüntünü taktigi yok.. ne kadar uzak o kadar iyi derim yani yakin olmanin daha cigri cikiyor inan vicik vicik iliskiler cikiyor ortaya...esine gelince...söyledikleri cok kirici... ama suanki durumuna bak...sen onunla evlisin ve cocugunuz var... sence bu yetmez mi...gecmis tabiki gecmiste kalmali ama ben senin ruh halini az cok tahmin edebiliyorum...takinti yaptigin icin hep ufak bir ipucu ariyorsun onun agzindan ve oda bunun farkinda hep dikkat etmek zorunda kaliyordur aman yanlis birsey demeyeyim diye... ve senin takintilarini billiyor herhalde o yüzden unut diyordur sana...tartismalar bunun yüzünden bence..hep hatirladigin ve esininde bunun farkinda oldugu icin..kendin yazmissin cok güzel vakit geciriyoruz ama.... amalari cikar hayatindan..seninle beraber olmak isteyen adam zaten senin yanindadir inan...zorla güzellik olmaz asla bunu biliyosundur...yuvaniz var cocugun var esin yaninda...gezin tozun hayatinin tadini cikarin...üzme kendini gecmisi asla degistiremeyiz ama gelecek bizim elimizde..hani demissin ya yataklari ayiracagim bence sakin yapma öyle birsey... daha kötü seyler olur..uzaklik mesafe sogukluk girer araniza... umarim yardimci olmusumdur....

Inan bilmiyorum..kiz drgil onun sozlerini unutamiyorum kirginligim gexmiyor istiyorum ama gecmiyor...cok sey yasadim ve bari okirmasatdi beni..ben onu secmekten hic vszgecmedim..oda seciyir viliyoru. Ama kafam karman corman..cikmak istiyorum icinden..yaomam gereken cok sey var ve vurda bir tek arkadasim bile yok..oldukarimda kazik atti...korkuyorum herkezden ..haytimin dersini aldim biliyomusun..en kotu seydir neyw inanacafini bilmemek..ben artik bilmiyorum ve korku doluyum..kendime cok guvenirim aslinda ama bunu asamadim olaflari asmadim..sadece dusunuyorum..bana voyleseyleri soylemezdi sevseydi..sinrada diyorum srcmese yaninda olmazdi..bazen diyorum coxuk icindir...bazende seviyordur..cok karisigim sadece unutmak istiyorum..ondan uzak olursam sorunuda uzaklastiricam kendimden gibi gwliyor..cok kirginim gercekten cok

Ailesinin yaptiklari beni cok etkiledi anlatsam bitmez..baska bir ulke baska vir kultur kimsesizlik ve baski..insani boyle yapiyor..hersey ustume geldi hersey..ben inadina guclenmeli toparlaaliyim ama basaramiyorum..bir kalksam bir daha bukulmicem..hangisini unutup silmekten vasliyayim..hangisiyle mucadele edeyim..esim bana durust ve acik olmaliydi..ama hep yuzume bakti ve ben kirilmiyayim diye yalan soyledi..bemi kaybetmemek icin.ve kaybetmek uzere..ne olursa olsun yalana tahammulum yok..ask sevgi bi yana ama yalani kaldiramam..sebebi ne olursa olsun..hiccvisey demeseydi ama yalanda soylemeseydi..ozman kirmazdi..yada durust olup bana secme hakkini vwraeydi..hep bemi oyaladi...oyuzden ona kizgibim..ve bunun gecmesini istiyorum okadar

adı üstünde geçmişe mazi denmiyor mazi o geçmişte kaldı
senin için öenmli olan şimdiki hayatın
geçmişle yaşasaydık şimdiye hangimiz evli kalırdık kaç yuva yıkılırdı kaç çocuk harab olurdu
biz boşa anne olmaıdk annelerimiz neler çekmiş
herşey bi yere kadar

şuan mutlumusun eşinden yana
şükür evladında var sanırım
o zaman sil baştan yapıcan geçmişe silgi çek
bundan sonra mutluğunun tadını çıkar
çünkü geçmiş seni her zman mutsuzluğa sürükler bu sfer mutlu olmazsın eşinden soğursun canım

O Nedemek seyimi gırtlağına kadar sokuyordu nekadar ayıp kız için boylemi dedi ?? Sana anlatmasi korkunç sen anlatsan bole hiseyi bosanma sebebi olurdu kendilerine gelince normal ama sende onun soylemlerine rağmen geçmişi düşünme geçmiş herkesi acitir kanatir ki adı ondan gecmistir yoksa bugunundede o kadın olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…