- 6 Mayıs 2019
- 916
- 581
- 103
- Konu Sahibi Bigjetplane
Kızlar merhaba herkese,
Bende şöyle bir durum var, bu arada herhangi bir vitamin eksikliğim yok bazen B12 hafif düşüyor ama ilaçla düzeltiyorum. 32 yaşındayım ve geçmişteki birçok şeyi sildiğimi farkettim hafızamdan. Sanki kasıtlı gibi mi bilmiyorum ama çok unutkan biriyim. Bir eşyayı koyduğum yeri unutmak gibi değil de mesela eşimle eskiden gittiğimiz bazı yerleri, gittiğimiz konserleri, tatilde gezdiğimiz bazı yerleri falan unuttuğumu farkediyorum bazen arkadaşlarla konuşma arasında şuraya gittik ya diyorlar ben hatırlamıyorum mesela
Çok beğenmemişim demek ki silmişim hafızamdan diyip geçiştiriyorum. Liseden ya da üniversiteden belki de çocukluktan olan arkadaşlarım bazı söylediğim şeyleri hatırlattıklarında ben o söylediklerimi, davranışlarımı hatırlamıyorum. Bazen ben bile şaşırıyorum söylediğim, yaptığım şeylere. Tamam o dönemler yaş biraz daha küçüktü değiştik ama. Niye böyle bu durum? Sizde de oluyor mu? Geçmişte ağır depresyon geçirdiğim dönemler oldu zaman zaman, sanki o dönemlerden sonra beni üzen ya da etkilemeyen sıradan olayları hafızamdan siliyorum gibi bir durum yani.
Bende şöyle bir durum var, bu arada herhangi bir vitamin eksikliğim yok bazen B12 hafif düşüyor ama ilaçla düzeltiyorum. 32 yaşındayım ve geçmişteki birçok şeyi sildiğimi farkettim hafızamdan. Sanki kasıtlı gibi mi bilmiyorum ama çok unutkan biriyim. Bir eşyayı koyduğum yeri unutmak gibi değil de mesela eşimle eskiden gittiğimiz bazı yerleri, gittiğimiz konserleri, tatilde gezdiğimiz bazı yerleri falan unuttuğumu farkediyorum bazen arkadaşlarla konuşma arasında şuraya gittik ya diyorlar ben hatırlamıyorum mesela