Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu 2.ci konu açışım.bu seferde geçmişi unutmak için akıl istiorum.lütfen bi akıl verin.eşimle yaşadığım kötü şeyleri nasıl unutabilirim? en son yüzükler atılmıştı şimdi ise son kez deniyicez ama ben geçmişi silemiorum(
arkadaşlar bu 2.ci konu açışım.bu seferde geçmişi unutmak için akıl istiorum.lütfen bi akıl verin.eşimle yaşadığım kötü şeyleri nasıl unutabilirim? en son yüzükler atılmıştı şimdi ise son kez deniyicez ama ben geçmişi silemiorum(
Hafıza kaybına uğramadığınız sürece hiç bir şeyi unutamazsınız.
Zamanla alışırsınız anılarla yaşamaya.
yüzükler atıldı derken evlılıkte yuzuk atılması nasıl oluyo aynı evde yıne yaşadınızmı aılenın yanınamı gıttın bıde cok ozel degılse nedır konu unutamayacagını yada hazmedemeyecegını düşünecek kadar??
biz aslında nişanlıyız ama memur atamaları yüzünden erken nikah kıydık ,seneye düğün..aynı evde falanda yaşamıoz canım.6 aydır sinirlerimiz harap oldu birbirimizi çok kırdık.geçenlerde ailesiyle telefonda konuşurken ailesine artık kaldıramadığımı çok üzüldüğümü ve yıprandığımı yüzüğü attığımı yani nişanın bozulduğunu söledim onlarda ısrarla tekrar deneyin dediler.bende son kez devam edicem dedim.ama devam edebilmem içinde 6 ayı unutmam yada içimde eritmem gerekio ama nasıl yapacağımı bilmiom.kafam okadar karışıkki![]()
Keşke yaşanılan herşeyi yok edebilen bi reset tuşumuz olsaydı
basıyorsun tertemiz![]()
anladıgım kadarıyla kavga kıyamet hakaret gırla gitmiş saygı kalmamış ve birbirinizi çok kırmışşsınız hatta kopmuşsunuz yada sen koptun içten..
ama sevgi tamır edıyo,yanı bu nekadar dogru bılmıyorum ama bazen unuttturuyo geçmişi.kendı adıma şunu söylıyım cok sorunlu bı ılışkı yaşadım sorun saygının yitirilmesi ve birbirimizi çok kırmamızdı belkı evlılık için en önemlı seyi kaybettık saygıyı
ama bız yınede kocamann sevgımıze güvenerek nişanlandıkkk ve artık daha ıyıyız esksı kadar bende diklik yapmıyorum oda,tabiki hala tartışıyoruz anlaşamadıgımız oluyo ama ne ben hakaret edıyorum ne de o.anladık biz birbirimizden kopamıyoruz kopamıycazda,buy hayatı bırlıkte yaşıycaz ve zehır etmek yerıne tadını çıkarmaya karar verdik durulduk..bazen şans vermek lazımm..hem kendine hem eşine..
siz nasıl hallettiniz peki? ya canımm aslında benim akla ihtiyacım var bide içten bi rahatlamaya
siz nasıl hallettiniz peki? ya canımm aslında benim akla ihtiyacım var bide içten bi rahatlamaya
arkadaşlar destekleriniz için saolun..ama biz yine ayrıldıkdaha şimdi bitti..bu son şansıydı zaten..hiç bişe düşünmek istemiorum.kendi kabuğuma çekilip atlatmaya çalışıcam
![]()
kendını ona mecbur mu hıssedıyorsun nıkah olmus olabılır ama ayrılırsın olur bıter burda neler okuyoruz
cocuklu bayanlar bıle ayrılıp kendı ayaklarının ustunde durabılıyor snın ısınde var anladıgım kadarıyla
devam edıp sureklı mutsuzluga mı surukleneceksın olmuyosa olmasın senden degerlı mı canım uzulme lutfen...
ahhhh keşke unutulabilse....
daha önceki konunda da çok konuşmuştuk,
düzeltmeye çalışmıştın ama eşin istememişti..
sanıyorum yine ayrıldık derken yine o istemedi..
boşver artık..
o zaman çok ısrar etmiştim, hemen pes etme mücadele et vs diye,
ama belliki o istemiyo..
o zaman sende hiç uğraşma bundan sonra.
insanların ısrarları yüzünden taviz verme kararlarından..
bitti de ve bitir, başka bişey konuşulmasına izin verme bu kararının üzerine...
şunuda asöylemek zorundayım, bence eşinin başka bi derdi var..
çünkü anlattığın şeyler bi evliliği bitirmek için yeterli sebepler değil kesinlikle..
üstelik sen kaç defa adım attın ona, o bu kadar kesin ve net istemiyosa, ben başka bişey ararım bu meselede..
bu yüzden boşver gitsin güzel keyfi bilir..
tubiine gibi mesele vardır? ya gözümü açmam gerekio okadar tecrübesizimki nasıl davranacağımı bile bilmiorum
![]()