Geçmişi unutmak istiyorum

alk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
323
8
96
Nevşehir
arkadaşlar bu 2.ci konu açışım.bu seferde geçmişi unutmak için akıl istiorum.lütfen bi akıl verin.eşimle yaşadığım kötü şeyleri nasıl unutabilirim? en son yüzükler atılmıştı şimdi ise son kez deniyicez ama ben geçmişi silemiorum :((

arkadaşlar bu 2.ci konu açışım.bu seferde geçmişi unutmak için akıl istiorum.lütfen bi akıl verin.eşimle yaşadığım kötü şeyleri nasıl unutabilirim? en son yüzükler atılmıştı şimdi ise son kez deniyicez ama ben geçmişi silemiorum :((

Hafıza kaybına uğramadığınız sürece hiç bir şeyi unutamazsınız.
Zamanla alışırsınız anılarla yaşamaya.

yüzükler atıldı derken evlılıkte yuzuk atılması nasıl oluyo aynı evde yıne yaşadınızmı aılenın yanınamı gıttın bıde cok ozel degılse nedır konu unutamayacagını yada hazmedemeyecegını düşünecek kadar??

yüzükler atıldı derken evlılıkte yuzuk atılması nasıl oluyo aynı evde yıne yaşadınızmı aılenın yanınamı gıttın bıde cok ozel degılse nedır konu unutamayacagını yada hazmedemeyecegını düşünecek kadar??

biz aslında nişanlıyız ama memur atamaları yüzünden erken nikah kıydık ,seneye düğün..aynı evde falanda yaşamıoz canım.6 aydır sinirlerimiz harap oldu birbirimizi çok kırdık.geçenlerde ailesiyle telefonda konuşurken ailesine artık kaldıramadığımı çok üzüldüğümü ve yıprandığımı yüzüğü attığımı yani nişanın bozulduğunu söledim onlarda ısrarla tekrar deneyin dediler.bende son kez devam edicem dedim.ama devam edebilmem içinde 6 ayı unutmam yada içimde eritmem gerekio ama nasıl yapacağımı bilmiom.kafam okadar karışıkki :(

biz aslında nişanlıyız ama memur atamaları yüzünden erken nikah kıydık ,seneye düğün..aynı evde falanda yaşamıoz canım.6 aydır sinirlerimiz harap oldu birbirimizi çok kırdık.geçenlerde ailesiyle telefonda konuşurken ailesine artık kaldıramadığımı çok üzüldüğümü ve yıprandığımı yüzüğü attığımı yani nişanın bozulduğunu söledim onlarda ısrarla tekrar deneyin dediler.bende son kez devam edicem dedim.ama devam edebilmem içinde 6 ayı unutmam yada içimde eritmem gerekio ama nasıl yapacağımı bilmiom.kafam okadar karışıkki :(

anladıgım kadarıyla kavga kıyamet hakaret gırla gitmiş saygı kalmamış ve birbirinizi çok kırmışşsınız hatta kopmuşsunuz yada sen koptun içten..
ama sevgi tamır edıyo,yanı bu nekadar dogru bılmıyorum ama bazen unuttturuyo geçmişi.kendı adıma şunu söylıyım cok sorunlu bı ılışkı yaşadım sorun saygının yitirilmesi ve birbirimizi çok kırmamızdı belkı evlılık için en önemlı seyi kaybettık saygıyı
ama bız yınede kocamann sevgımıze güvenerek nişanlandıkkk ve artık daha ıyıyız esksı kadar bende diklik yapmıyorum oda,tabiki hala tartışıyoruz anlaşamadıgımız oluyo ama ne ben hakaret edıyorum ne de o.anladık biz birbirimizden kopamıyoruz kopamıycazda,buy hayatı bırlıkte yaşıycaz ve zehır etmek yerıne tadını çıkarmaya karar verdik durulduk..bazen şans vermek lazımm..hem kendine hem eşine..

anladıgım kadarıyla kavga kıyamet hakaret gırla gitmiş saygı kalmamış ve birbirinizi çok kırmışşsınız hatta kopmuşsunuz yada sen koptun içten..
ama sevgi tamır edıyo,yanı bu nekadar dogru bılmıyorum ama bazen unuttturuyo geçmişi.kendı adıma şunu söylıyım cok sorunlu bı ılışkı yaşadım sorun saygının yitirilmesi ve birbirimizi çok kırmamızdı belkı evlılık için en önemlı seyi kaybettık saygıyı
ama bız yınede kocamann sevgımıze güvenerek nişanlandıkkk ve artık daha ıyıyız esksı kadar bende diklik yapmıyorum oda,tabiki hala tartışıyoruz anlaşamadıgımız oluyo ama ne ben hakaret edıyorum ne de o.anladık biz birbirimizden kopamıyoruz kopamıycazda,buy hayatı bırlıkte yaşıycaz ve zehır etmek yerıne tadını çıkarmaya karar verdik durulduk..bazen şans vermek lazımm..hem kendine hem eşine..

siz nasıl hallettiniz peki? ya canımm aslında benim akla ihtiyacım var bide içten bi rahatlamaya

siz nasıl hallettiniz peki? ya canımm aslında benim akla ihtiyacım var bide içten bi rahatlamaya

canım bak insan aklı nasıl bi,şey biliyomusun yenisi doldukça eskisini hatırlamak zorlaşıyo hatta bir süre sonra unutyosun bence sen kaliteli zaman geçirmeye bak bir sürü sonra herşey böle filmn gibi gelir sana etkilendiğin

biz nasıl hallettık aslında cok komık bak burda bıle actıgım baslıklar vardır benım,nişanlanıyorum yardım edın falan dıye,nişandan 2 gun önce ayrılmalar sözlendıgımızde yüzük atmalar birbirimizi tartaklamalar,hakaretler yanı gerçekten çok hızlı hareketlı cocukça ve sacma seyler yaşadık.şimdi tam olarak ne yaşadıgını yada yaşadıklarının içerigini bilemıyorum ama kendımden örnek vercek olursam şöyle özetlıyım sana;
öncelıkle ben kısıtlandım kıskanıldıgım için arkadaslarımın ortamlarından uzak kaldım buda benı hırcınlaştırdı,benım nişanlımda biraz arızadır yanı dedigim dedik fazla ataerkil ama tertemız kalbı vardır merhametlıdır ama sinirlenınce işte küçücük bi olaydan başlayan kavga mutlaka kişilik çatışmasına dönüşür ve sen şöylesın ben böyleyım diye devam eder sonundada ya hakaretler kufurler yada ayrılık yaşanır.
ama dedıgım gibi şu son zamanlarda yani nişandan sonra bende bıraz özeleştiri yaptım bu adam nelere sinir oluyo nelere tepkı veriyo.kımse özgurlugunden vazgecmek ıstemez ama eger onu hayatıma kattıysam kişisel özgürlüğümden ziyade onunla yaşayacagım hayat daha önemlı olmalı.ben daha ılımlı olmaya başladım.mesela yıne zıtlaştıgımız bi konumu oldu o yıne bı laf etse bak dedım okadar güzel sözlerı söyleyen o agıza bu sözler yakışıyomu yada ben sana uymuycam hayatım hata yaptıgını sende anlayacaksın deyıp gayet mantıklı ılımlı olumlu yönlendırdım baktımkı ben yapmadıkca bı zaman sonra o da bıraktı.çok şükür şimdilik iyiyiz tartışmıyoruz.yanı hersey öncelıkle bayanın elinde.sen düşüneceksın ben bu adamı ıstıyomuyum,eger ugraşmam ben bunun için ve onu böylede kabul etmem diyosan zaten son belli,ama ben bu adamı hayatımda istiyorum sadece ilişkim böyle olmasın o degişsin diyosan kolları sıva,yapılamayacak bişey degil başlarda bi anne sabrıyla yaklaş hemen tırnak gösterme zamanla oturtursun zatenn

arkadaşlar destekleriniz için saolun..ama biz yine ayrıldık :( daha şimdi bitti..bu son şansıydı zaten..hiç bişe düşünmek istemiorum.kendi kabuğuma çekilip atlatmaya çalışıcam :(
:(

arkadaşlar destekleriniz için saolun..ama biz yine ayrıldık :( daha şimdi bitti..bu son şansıydı zaten..hiç bişe düşünmek istemiorum.kendi kabuğuma çekilip atlatmaya çalışıcam :(
:(

kendını ona mecbur mu hıssedıyorsun nıkah olmus olabılır ama ayrılırsın olur bıter burda neler okuyoruz
cocuklu bayanlar bıle ayrılıp kendı ayaklarının ustunde durabılıyor snın ısınde var anladıgım kadarıyla
devam edıp sureklı mutsuzluga mı surukleneceksın olmuyosa olmasın senden degerlı mı canım uzulme lutfen...

daha önceki konunda da çok konuşmuştuk,
düzeltmeye çalışmıştın ama eşin istememişti..
sanıyorum yine ayrıldık derken yine o istemedi..
boşver artık..
o zaman çok ısrar etmiştim, hemen pes etme mücadele et vs diye,
ama belliki o istemiyo..
o zaman sende hiç uğraşma bundan sonra.
insanların ısrarları yüzünden taviz verme kararlarından..
bitti de ve bitir, başka bişey konuşulmasına izin verme bu kararının üzerine...
şunuda asöylemek zorundayım, bence eşinin başka bi derdi var..
çünkü anlattığın şeyler bi evliliği bitirmek için yeterli sebepler değil kesinlikle..
üstelik sen kaç defa adım attın ona, o bu kadar kesin ve net istemiyosa, ben başka bişey ararım bu meselede..
bu yüzden boşver gitsin güzel keyfi bilir..

kendını ona mecbur mu hıssedıyorsun nıkah olmus olabılır ama ayrılırsın olur bıter burda neler okuyoruz
cocuklu bayanlar bıle ayrılıp kendı ayaklarının ustunde durabılıyor snın ısınde var anladıgım kadarıyla
devam edıp sureklı mutsuzluga mı surukleneceksın olmuyosa olmasın senden degerlı mı canım uzulme lutfen...

doğru tabiki benden daha dğerli diil ama beni çevrenin ne diyeceği sıkıyo ve eşimle yaşadığım çirkin şeyler.

daha önceki konunda da çok konuşmuştuk,
düzeltmeye çalışmıştın ama eşin istememişti..
sanıyorum yine ayrıldık derken yine o istemedi..
boşver artık..
o zaman çok ısrar etmiştim, hemen pes etme mücadele et vs diye,
ama belliki o istemiyo..
o zaman sende hiç uğraşma bundan sonra.
insanların ısrarları yüzünden taviz verme kararlarından..
bitti de ve bitir, başka bişey konuşulmasına izin verme bu kararının üzerine...
şunuda asöylemek zorundayım, bence eşinin başka bi derdi var..
çünkü anlattığın şeyler bi evliliği bitirmek için yeterli sebepler değil kesinlikle..
üstelik sen kaç defa adım attın ona, o bu kadar kesin ve net istemiyosa, ben başka bişey ararım bu meselede..
bu yüzden boşver gitsin güzel keyfi bilir..

tubii :( ne gibi mesele vardır? ya gözümü açmam gerekio okadar tecrübesizimki nasıl davranacağımı bile bilmiorum :(

tubii :( ne gibi mesele vardır? ya gözümü açmam gerekio okadar tecrübesizimki nasıl davranacağımı bile bilmiorum :(

canım bende tam bilemem ne olduğunu tabiki..
ama yani düşünsene, ne kadar sinirli ve inatta olsa bi insan;
bu flört değil nikah var işin içinde,
sırf sinirleniyo diye, bi kalemde silip atar mı herşeyi..
normalde olamaz böyle bişey..
bence daha geçerli sebepleri var bu evliliği bitirmek istemesi için ama nedir onu bilemiyorum..
dediğim gibi madem istemiyo, sende bırak ne hali varsa görsün..
yine ayrıldık dün akşam dedin, o m uayrılmak istedi yine?

bizim buralarda yeni nişanlı kıza kurbanlık getirilir geleneklermizde vardır.dün ben bu durumu ona sölemek istedim yani geleneklerimizi bana sorman gerekirdi gibisinden hadi sormadın bari gel bizimkilerle konuş arada farklı anlaşılma olmasın dedim.
benim sölememle onun köpürmesi bir oldu yani kavga kıyamet havalarda uçustu.yine basit sürtüşmeler ama onun için büyük bi facia
daha bi gün öncesindende seni mutlu edicem söz dedi bende bu sözüne inadığım için ona geri döndüm :(
hani beni kırmaz altı üstü gelip konuşursun dicektim ama lafım bitmeden sinirler gerildi :(
bugun öğretmenler günü diede bi kaç öncesinden bi diploma hazırlattım süpriz yapcaktım ( en iyi öğretmen sertifikası die bişe yaptırdım özel olsun die) okulda butun hocalar beğenmiş hatta hepsi bana slm göndermiş harika bi fikir die.bunun içinde azönce beni aramıştı.hocalar çok beğendi harika bi süprizdi die.ama dayanamadım soğuk davrandım okadar kırgınımki okadar parçalanmış durumdayımki.
ya benim zoruma giden başkaları yüzünden değilde gercekten benim için beni görsün beni duysun benim çırpınışıma karşılık versin yoksa ben napıyım 2 3 kişi yaptıklarımdan etkilenicek ve buda bunu görücek onlara hak vericek ve beni fark edicek :(
başkalarıyla diil ben onunla hayat geciricem,hatta geceleri bile.ben bi yuva kurmaya başladım ama sonunu bile düşünemiorum sonsuz olsun bile diemiorum:(
ben onun yaptıklarını görsün hatalarını anlasın ve pişman olsun istorum ama olmuo..ben beceremiorum galiba :( çaresiz bi şekilde kabuğuma çekildim.hani bi yol bi yöntem bisem harekete gecicem ama tecrübesizim.çok toyum :( :(

Back
X