Geçmişi unutmak istiyorum

bizim buralarda yeni nişanlı kıza kurbanlık getirilir geleneklermizde vardır.dün ben bu durumu ona sölemek istedim yani geleneklerimizi bana sorman gerekirdi gibisinden hadi sormadın bari gel bizimkilerle konuş arada farklı anlaşılma olmasın dedim.
benim sölememle onun köpürmesi bir oldu yani kavga kıyamet havalarda uçustu.yine basit sürtüşmeler ama onun için büyük bi facia
daha bi gün öncesindende seni mutlu edicem söz dedi bende bu sözüne inadığım için ona geri döndüm :(
hani beni kırmaz altı üstü gelip konuşursun dicektim ama lafım bitmeden sinirler gerildi :(
bugun öğretmenler günü diede bi kaç öncesinden bi diploma hazırlattım süpriz yapcaktım ( en iyi öğretmen sertifikası die bişe yaptırdım özel olsun die) okulda butun hocalar beğenmiş hatta hepsi bana slm göndermiş harika bi fikir die.bunun içinde azönce beni aramıştı.hocalar çok beğendi harika bi süprizdi die.ama dayanamadım soğuk davrandım okadar kırgınımki okadar parçalanmış durumdayımki.
ya benim zoruma giden başkaları yüzünden değilde gercekten benim için beni görsün beni duysun benim çırpınışıma karşılık versin yoksa ben napıyım 2 3 kişi yaptıklarımdan etkilenicek ve buda bunu görücek onlara hak vericek ve beni fark edicek :(
başkalarıyla diil ben onunla hayat geciricem,hatta geceleri bile.ben bi yuva kurmaya başladım ama sonunu bile düşünemiorum sonsuz olsun bile diemiorum:(
ben onun yaptıklarını görsün hatalarını anlasın ve pişman olsun istorum ama olmuo..ben beceremiorum galiba :( çaresiz bi şekilde kabuğuma çekildim.hani bi yol bi yöntem bisem harekete gecicem ama tecrübesizim.çok toyum :( :(

senin eşinde cidden fazla sinirli canım..
yani çok yersiz tepkiler veriyo..
belkide bunaldı genel olarak yani sadece senden değil, bu yüzdende en ufak meselede üstüne gidildiğinde patlıyo..
eşi olarakta senden çıkarıyo sinirini belki..
daha öncede dedim, düzeltmek istiyosan, mesela bugün aramış, arkadaşlar çok beğendi vs demiş, sen soğuk davranmayıp bişey yokmuş gibi konuşacaksın..
bi süre böyle yapacaksın ki şu aranızdaki kronik soğukluk bi son bulsun..
yok ben bunaldım, sıkıntıdan değil huyu bu hep sinirli, evlenincede katlanamam diyosan, karar verip bitireceksin..
demiştim daha öncede ben nişanlıyım evli değilim, üstelik nişanlımdan öncede kimseyle bi beraberliğim olmadı, birtek onu tanıdım, onu bildim, bu yüzden bende çok fazla bilemiyorum nasıl davranılmalı..
ama ben hep ilişkilerin, özelliklede evliliklerin, böyle anlaşamıyoruz, bana bağırdı, sinirli bi insan vs gibi sebeplerden bitmemesi gerektiğinden yana oldum..
bu yüzdende sana mücadele et dedim..
ama tabi her insan ayrı bi dünya, eşini en iyi sen tanıyosun, sen bilirsin en iyi, onunla mutlu olup olmayacağını..

Back