- 11 Ocak 2018
- 546
- 402
- 53
- Konu Sahibi maydanozca04
Kısaca bahsedeceğim. Bizim biraz sıkıntılı başlayan bir evliliğimiz oldu. Eşimle severek evlendik ama ailelerin anlaşmazlığından kaynaklı daha doğrusu şöyle maddi açıdan küçümsemeler falan bunu dilleriyle belli etmeseler dahi ben hissediyordum her neyse lafını bilmeyen insanlar. Kayınbabamı tenzih ediyorum. Görümcem kaynanam eşimin kuzeni ve teyzesi dörtlüsüyle söze girmek isterim. Baya büyük oyuncular, ben de gerçekten iyi niyetliydim kötü niyetlerini hissetmedim. Nikah olana kadar nikah olduktan sonra maddi çıkarları ve dilleri çıkmaya başladı. Ama eşim arkamdaydı bu süreçte. O yüzden çok önemsemedim. Ama düğün günü bu arada ben evlatlığım benim annem babam büyüttüler ettiler beni, bu yaşa getirdiler evlendirdiler... evleneli iki sene oldu. Düğün günümmde eşimin teyzesi yer tartışması yapmış annem bayılmış bi kaç ağır cümle tabi teyzelerim durur mu eşimin teyzesine ağızlarına ne geliyorsa söylemişler hatta o... gibi cümleler de kurmuşlar. İşte gelinin kocasına bu kadar meraklıysan gece koynuna sen gir gibi cümleler söylemişler.falan ben düğünden bir gün sonra öğrendim bunu tabiki. Neyse çok gürültülü bi dönemdi eşimden bile soğudum hatta çünkü çok kinlenmiştim. Her şeye ve herkese. Eşimin düğündeki tepkisi tabiki teyzesine cephe almış sen aileden misin ne karışıyorsun vs demiş. Ama sonra bi şekilde uydum akıllılık oldu ben de gülmedim etmedim hani kötü bir ev kadını oldum kendimden ittim diyebilirim. Hata ben de kabul ama o anki psikolojiyle yaptıklarım normaldi. Bir bebeğimiz var iki senelik evliyiz. Eşimin ailesiyle her türlü mesafeyi korurum. İki senelik evliliğimde kimseyi bir kez bile aramadım onlar da aramaZlar. Gurbetteyim ve her iki tarafa da uzağız. Ben ailemin yanına en az üç ayda bir gelirim. Bir ay kalırım. He bu arada herkes bana iyi ama elbette güvenmiyorum. Ben de sevmiyorum onlar da pat diye sevecek halleri yok ya. Torunları yeğenleri için iyi roller işte. Sorun şu bugün annemle konuşurken annem pat diye konuyu açtı haklı kadının canı yandı anlıyorum. Ben de bayağı kötü oldum. Hani acillik olmamak için zor durdum. Şuan size anlatıyorum ama inanın o günler çok zorlayıcıydı. Sevgimden sabretmişim. Ama biliyorum ki kocamı sevsem de hiç bir şey aileden kıymetli değil. Annem de şöyle her sinirlendiğinde üzüldüğünde bayılan biri. Ama benim de rahatsızlıklarım var bi evladım var. Artık geçmiş bu kadar irdelenmeli mi. Ben de rahatsızlanıyorum üzülüyorum corona desen bi taraftan hastaneye gitmek imkansız.