bana saygısı sevgisi bağımlılığı varsa....yaptıklarını bidaha yapmıyorsa yapmak istemiyor vede yaptığından rahatsızsa kesinlikle affederdim
ne kadar pişman olduğunu çıkınca öğreneceğim.. yalnış yapacak biri değil zaten ama bişey olmaz deyip ciddiye almadı. Belki ders olur diyorum. İnsan yaşamadan anlamıyor bazı şeyleri öyle değil mi?
kesinlikle yaşamadan anlayamaz..arsız umursamaz insansa ondan hayır gelmez zaten ..ama çok özel deil ise nedir cezası suçu ? bilelimde ona göre sanada yadımcı olabilelim
tam olarak bilmiyorum ama evrakta sahtecilik sanıyorum.. :2:
Ne yaptığı ve Neden yaptığı mühim..
Mesela... İşlediği hata dolaylı yoldan başka birilerine de dokunuyorsa, başka insanların çıkarlarına ters düşüyorsa.. Ve onlarında kendilerine ait bir ailesi varsa bunu bencillik görürüm.. canım sıkılır..
Ancak niyeti... Geleceğe yönelik kaygıysa... Ve hayatında kendisine destek olacak, akıl verecek kimsesi olmadıysa.. yalnızsa.. ve bazı isteklerini, mesela yalnızlığını çabucak bitirmek istiyorsa.. evlenerek.. bunun için para gerekiyorsa.. ve sadece o kadarı için bunu yaptıysa..
5 sene de bekleyecek olsam.. affeder, beklerdim...
Niyet ve yapılan işin sonuçları önemlidir bence..
Ne yaptığı ve Neden yaptığı mühim..
Mesela... İşlediği hata dolaylı yoldan başka birilerine de dokunuyorsa, başka insanların çıkarlarına ters düşüyorsa.. Ve onlarında kendilerine ait bir ailesi varsa bunu bencillik görürüm.. canım sıkılır..
Ancak niyeti... Geleceğe yönelik kaygıysa... Ve hayatında kendisine destek olacak, akıl verecek kimsesi olmadıysa.. yalnızsa.. ve bazı isteklerini, mesela yalnızlığını çabucak bitirmek istiyorsa.. evlenerek.. bunun için para gerekiyorsa.. ve sadece o kadarı için bunu yaptıysa..
5 sene de bekleyecek olsam.. affeder, beklerdim...
Niyet ve yapılan işin sonuçları önemlidir bence..
belkide yapmamıştır birşey.. Henüz ceza almadı çünküü.... kesin birşey yok ama huyum kurusun ben en kötüsüne hazırlıyorum kendimi..
İşte öyle ya da böyle,bir hata yaptı diyelim.Ama dediğin gibi 10 yıl...Sen bu süre içinde mutlaka artık tanımışsındır onu.hayat senin hayatın olduğu için elbette karar da sana ait canım.Daha hüküm giymemiş anladığım kadarıyla.İstersen daha mahkeme bile onu yargılamamışken sen şimdiden yargısız infaz yapma ona karşı.en azından bahsettiğin güzel huylarının hatırına.Eğer en kötü ihtimalle hüküm giyer ve ceza alırsa ve ben bunu kaldıramam,böyle biriyle ilişkimi sürdüremem dersen,o zaman kendine yeni bir yol çizersin canım.hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?