Geçmişi ya da yaptıklaını unutabilir miyim?

whisperix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
66
0
0
İstanbul
1o yıldır birlikte olduğunuz biri cezaevine girse. Suçlu olduğunu bilseniz,iş hayatında bazı yalnış işler yapmış olsa. Ama bunu ciddiye almdığı için daha doğrusu amann bişey olmaz herkes yapıyo dediği için yapsa. ve suanda yargılanma süreci içnde..
Ama artıları da çok fazla olan

Aileme düşkün(çünkü kendi ailesi rahmetli olmuş çok önce)
bana düşkün
kırmaz,saygılı
maddi yönden hep çok fazla destek
kinci değil,uzatmaz haksız bile olsam.

yani bütün bunların ışığında siz affedebilir miydiniz..? geçmişi yada yaptıklarını unutablir miyim acaba?

belkide yapmamıştır birşey.. Henüz ceza almadı çünküü.... kesin birşey yok ama huyum kurusun ben en kötüsüne hazırlıyorum kendimi..

Son düzenleme:
bana saygısı sevgisi bağımlılığı varsa....yaptıklarını bidaha yapmıyorsa yapmak istemiyor vede yaptığından rahatsızsa kesinlikle affederdim

bana saygısı sevgisi bağımlılığı varsa....yaptıklarını bidaha yapmıyorsa yapmak istemiyor vede yaptığından rahatsızsa kesinlikle affederdim

ne kadar pişman olduğunu çıkınca öğreneceğim.. yalnış yapacak biri değil zaten ama bişey olmaz deyip ciddiye almadı. Belki ders olur diyorum. İnsan yaşamadan anlamıyor bazı şeyleri öyle değil mi?

kesinlikle yaşamadan anlayamaz..arsız umursamaz insansa ondan hayır gelmez zaten ..ama çok özel deil ise nedir cezası suçu ? bilelimde ona göre sanada yadımcı olabilelim

kesinlikle yaşamadan anlayamaz..arsız umursamaz insansa ondan hayır gelmez zaten ..ama çok özel deil ise nedir cezası suçu ? bilelimde ona göre sanada yadımcı olabilelim

tam olarak bilmiyorum ama evrakta sahtecilik sanıyorum.. :2:

belkide yapmamıştır birşey.. Henüz ceza almadı çünküü.... kesin birşey yok ama huyum kurusun ben en kötüsüne hazırlıyorum kendimi..

Son düzenleme:
Ne yaptığı ve Neden yaptığı mühim..

Mesela... İşlediği hata dolaylı yoldan başka birilerine de dokunuyorsa, başka insanların çıkarlarına ters düşüyorsa.. Ve onlarında kendilerine ait bir ailesi varsa bunu bencillik görürüm.. canım sıkılır..
Ancak niyeti... Geleceğe yönelik kaygıysa... Ve hayatında kendisine destek olacak, akıl verecek kimsesi olmadıysa.. yalnızsa.. ve bazı isteklerini, mesela yalnızlığını çabucak bitirmek istiyorsa.. evlenerek.. bunun için para gerekiyorsa.. ve sadece o kadarı için bunu yaptıysa..

5 sene de bekleyecek olsam.. affeder, beklerdim...

Niyet ve yapılan işin sonuçları önemlidir bence..

tam olarak bilmiyorum ama evrakta sahtecilik sanıyorum.. :2:

anladım ben affederdim ama geekçesi çok önemli ve bundan çıkardığı derste tabi...

kesinlikle katılıyorum sana

aynen bu cnm... hislerin süper...

anne babayı aynı adna ünv. iken kaybediyor. ünv. yarıda bırakıyor mecburen ve çalışma hayatı başlıyor.

İyi bir hayat sunmak için yapmıştır yaptıysa...Evlenmek için çabalıyordu çünkü..

başında bir büyük yok anlayacağın herşeyı kendi yapmak zorunda... onu yönlendirecek kimse olmamış. E birde ben para konusunda fazla baskıcı davrandım hep

her insan hayatinda bazi yanlisliklar yapabiliyor eger siz bu insanin size bagliligindan ve boyle birseyi ciktiktan sonra birdaha yapmayacagindan eminseniz seviyorsaniz ve seviliyorsaniz afedin

her insan hata yapabilir her insan cezaevine girebilir ha suçlu ha suçsuz bence onun yanında olun ve affedin

En iyi erkek pişman olmuş erkektir mantığından yola çıkarak affederdim ama......Bu ama çok önemli.Hata yapmak biz kullara mahsus.Eğer yaptığı hatanın gerçekten farkına vardıysa,gerçekten pişmansa ve buna paralel olarak bir daha aynı hatayı yapmayacağına dair sözleri sana samimi geliyorsa affedilebilir bence.Çünkü yapılan şey her ne olursa olsun bir kez yapılmışsa adı hata olur,devamı geliyorsa bunun adı hata filan değil.

teşekkür ederim arkadaşlar... İnanın içime ışık tuttunuz...

Bunu hazmetmek çok zor. ama beni çok seviyor biliyorum.. Bir daha böyle sevilemem ben tahminimce.. Eee birde 10 yıl... az değil kii..
Bu süreç içinde mutlaka hataları oldu fazlasıyla ama ben hep tek olduğu için,ni düşünüp ani hareket ettiği için affettim..
Niyeti çok temiz bana karşı onu bilyorum yani

pişman olacaktır eminim ama bana hep inkar edecekmiş gibime geliyor... yapısı o çünkü,gözümde küçülmeye dayanamaz..

İşte öyle ya da böyle,bir hata yaptı diyelim.Ama dediğin gibi 10 yıl...Sen bu süre içinde mutlaka artık tanımışsındır onu.hayat senin hayatın olduğu için elbette karar da sana ait canım.Daha hüküm giymemiş anladığım kadarıyla.İstersen daha mahkeme bile onu yargılamamışken sen şimdiden yargısız infaz yapma ona karşı.en azından bahsettiğin güzel huylarının hatırına.Eğer en kötü ihtimalle hüküm giyer ve ceza alırsa ve ben bunu kaldıramam,böyle biriyle ilişkimi sürdüremem dersen,o zaman kendine yeni bir yol çizersin canım.hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.

doğru söylüyorsun cnm ama ben yalnış karar vermekten krkuyorum.. haksızlık mı etmiş oluyorum acaba diye düşünürüm o zamanda. Sonuçta iş hayatında yapmış olduğu bi yalnış bu...

piyasası da kötü bir piyasa.. Sanki onu bu iyasadan çekersem daha iyi olur gibime geliyor..

siz ona güweniyorsanız 10 yıllık bi ilişkiniz varsa işlediği suç ilişkinizle ilgili değilse neden böle şeyler düşünüyorsunuz ki... her insan ufak yada büyük hatalar yüzünden içeri girebilir benim babamba işleri yüzünden içeri girdi 2 sene yattı yani başa gelmeyen anlayamaz yadırgar ama ben sewgilinizin sonuna kadar arkasında olun derim...şuanda en çok sizin desteğinize ihtiyacı vardır eminim

suan tutuklu mu yargilaniyor?
bu surec sonunda ceza almadan serbest kalsa bile bu sorun basvurdugu her iste karsisina cikacaktir...is bulmakta cok zorlanir...
anca kendine bir isyeri acarsa o zaman is sorunu cozulur...
issiz bir insanla da hayat yurumez...onun hatasinin bedelini siz de odersiniz, yillarca onunla beraber siz de sorunlarla karsilasirsiniz mecburen...
adamin gecmisteki hatasi sizi de cok etkiler haliyle...soyle ornek vereyim evlendiniz diyelim...issiz bir kocaniz olabilir mesela...
ben olsam bu tur seyler yasamamak adina iliskimi bitirirdim...
ama bitirmek icin once ceza almasini ya da ceza almadan disari cikmasini beklerdim cunku tutuklu halde onu ayrilikla daha da uzmek istemezdim...
simdilik yaninda olun...ama yargi hakkindaki sorular cevaplaninca iliskinizi bitirin bence...

(bu konuya benzer bir konu acilmisti, konu sahibinin kocasi isle ilgili bir seyden tutuksuz yargilaniyordu...fakat bu durum is bulmasini engelliyordu ve adam issizdi yillardir...kadinin canina tak etmisti bu durum ve bosanmayi dusunuyordu.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…