Çok uzun bir hikaye aslında ama çok uzatmadan kısaca yazmaya çalışacağım ..
1994 sene ben 2. sınıfa giderken babam kanser oldu ,, hayatımızın düşüşü bundan sonra başladı ,,
biz 2 kardeşiz ama annemin ilk evliliğinden 2 tane daha kardeşim var ,, yani toplamda 4 kardeşiz.. 2 ablam ve 1 abim vardı..
1999 aralık ayında babamı kaybettik ramazanın 1. günü

abim 22 yaşındaydı o zaman ,, evliydi ve 20 günlük bir kızı vardı ..
Abim çok yanlış şeyler yaptı (ALLAH affetsin ) yengemden ayrıldı bize taşındı,, sonra daha henüz boşanmamışken biriyle birlikte olmaya başladı ,, çok bunaldı ama biz anlayamadık tabi ben o zamanlar daha 12 yaşındaydım ..babamın ölümünden 20 gün geçmişti ki abimide kaybettik ,, bizim evimizde yan odamızda ,, o kızla konuşurken silahı çekip intihar etti. annem çökmüştü ,, tek erkek evladı gözünün önünde yitip gitti daha 22 yaşındayken hemde..
cenazesinde yengem geldi ve o kadını duyunca ,, sinirle kalkıp gitti .. haklıydı belki ama onlar 8 yıl ortaokuldan beri beraberlerdi ,, o kadar yıl ve yaşanmışlık bir hiç gibi kalakaldı öyle.. 3 yıl önce yengem evlendi ,, abimin sınıf arkadaşıyla ,, bu beni daha çok üzüyor,, evlenmesi değil tabiki onun abimin tanıdığı biri olması beni üzen .. şimdiyse hamile ve yakında bir çocuğu daha olacak inşallah..
sorunum ise abimin kızı ; şuanda 14. yaşına girdi ama ben daha hiç göremedim ,, yengem ve ailesi anneme dahi göstermiyorlar ,, zamanında nufus kağıdını bile değiştirmek istediler ,, yengemin annesi üstüne alacaktı ama yapamadılar.. ben faceden falan araştırdım ve buldum.. sizce yiğenimle konuşmalımıyım ??? babasını dinlemek ister mi ?? yoksa hiç görüşmemeli miyim .. kafam çok karışık şimdi kardeşi olacak acaba kendini yanlız hisseder mi diyorum ,,
bu arada yiğenim anneannesinde kalıyor yengem kendi eşiyle .. bana bir akıl verin ne yapmam daha doğru olur sizce ..