• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişimi anlattım, benden soğudu.

Çok kötüyüm. Kalbim çok acıyor gerçekten hissediyorum. Zamanı geri alabilsem keşke..
Hic kotu olma arkadasim sen dogru olani yapmissin durust olmussun.ama bu herifle evlenirsen daha coook kotu olursun.takintili bi tip belli.neyi dusunuyo be dusununce nolcak ya kabullenir ya kabullenmez bir ayda neymis valla cok uzgunsun uzuleceksinde ama salla gitsin hayatindan.simdi bu sansin var evlenince sartlar deyisir.yol ver uzasin.anlamiyorum durustlukte basa bela bu zamandadesene.

Büyük yanlış yapmışsınız konuşmakla. Elli hikaye kurar kafasında.
Hadi anlattınız , ne bu tripler adamda ki ..
Yapmayın , ezdirmeyin kendinizibu kadar.

Sizin ki aşk değil, terk edilme duygusu. Geri dönse bile burnunuzdan getirir hayatı.

Başlığı öyle bi açmışsınız ki geçmişim diye sanki pavyonda genelevde çalıştınız sandım afedersiniz. Flört boyutunda ilişkileriniz olmuş ne var bunda? Ortaokuldaki çocukça şeylerinizi bile neden söylediniz? Kendiniz bunu suçmuş gibi anlatmışsınız, insan kendine ne değer biçerse başkası da onu biçiyor.
Her şeyi anlatmakla hata etmişsiniz zaten de böyle bir bakış açısı olan insanla bu ilişki yürümez çünkü siz -1 olarak başlıyorsunuz şu anda ve hep alttan alması gereken taraf siz olacaksınız, hep değersiz ve kolay vazgeçilen taraf siz olacaksınız mutsuz olacaksınız.Size saygısı da olmaz. O yüzden isabet olmuş ayrılmanız.
İlişkim olmadı yalanına da hiççç inanmadım hee hee emin olun kimse olmamıştır onun hayatında...Hz. Yusuf çünkü o.:KK14:

Anaaaaa ne şirret bi adammış kıııız kurtulduguna dua et saygısıda sevgısıde yalanmış bak gercek yuzunu grmuşsun bu adam senı sevmemiş seven ınsan byle davraNAmaz yarın bırgun evlenınce bunun cenesınden hakaretlerınden duramazsn bak bunları buyutur buyuturde sende ne huzur ne de yasama sevıncı bırakır bu adam. kac kurtul arkana bakma o ıstese bıle sen ısteme bu neymış sana hıc deger vermyr bırak gtsın. onun sana saygısı yksa senın kemdıne saygın olsun ıkı aylık sevgının esırı olma bı omur aglayacagna ıkı ay agla unut gencecıksın daha ne ıyıler cıkar karsına

Namus beyinde,kalpte olur bacak arasinda degil.öncelikle sizin namusunuza laf söyleyen bu adamla barışsanız ne olacak,ilerde kafaniza kakip duracak.yol verin gitsin bu kafada biriyle evlensen ne olacak? Daha cok yeni bir iliski sanki yillarinizi verdiniz basil kopamiyorsunuz anlamiyorum,size abla tavsiyesi ilerde ahlanip vahlanmamak istiyorsan daha centilmen saygili demokrat kafada birini bul yoksa biryerlerde kafani gözünü dagitir bu kisi

Ay okurken içim daraldı. Alt tarafı flört etmişsiniz ne yani ? Bu çağda üni okuyup hiç sevgilisi olmamış kız mı arıyormuş ? Salın şunu allah aşkına bu ne kibir yok düşünecekmiş de bir ay sürebilirmiş de. Gitsin kendine ömründe evden çıkmamış bir kız bulsun.
ayy sorma bacım yaa...

Akıllandım gerçekten ama içim çok acıyor. Ben onu olacağını düşündüm. Senelerce kimse olmadı. Tamam dedim bu sefer. Şimdi kalbim çok acıyor. Bir şey olmadı desem anlatsam kâr etmiyor. İçime o kadar sinmişti ki her şeyi. Çok kötüyüm düzelmeyecek biliyorum, düzelmesini, zamanı geri alabşlmeyi çok istiyorum. Onu aramamak için kendimi zor tutuyorum.
seven ve güvenen adam zaten anlar dinler kendi kafasındakini yaşamaz. Sen ne anlatırsan anlat o anlayacağı kadarını anlar ve birlikte olsanız bile bu her daim karşına çıkacaktır emin ol. Bende şimdiki eşimle tanıştığımda daha önce nişanlanıp ayrıldım yurt dışında olduğu içinde nikah yapmak zorunda kaldık. dedim. peki gerçek miydi evliliğiniz dedi. hayır nişanlı gibi devam ettik. nikah vize alabilmek içindi dedim. bir daha konusunu dahi açmadı. şimdi mutlu bi evliliğim var çok şükür. o yüzden seni anlayacak birisi değilse ne yaparsan yap olmaz.

Yaşın kac senin belliki cok küçüksün .Buda hatalarından biri olacak sana söyliyim adam değil.
Sende herseyini anlatma.hiçbirseyini anlatma ..ben hiçbir erkek arkadasıma anlatmıyorum niye anlatayım canım.Ne münasebet hersey bende saklı.Küçük hata büyük hata yok.neyse benim işte.

Bırak allah aşkına yaa ne üzülüyorsun. O hayatında birşey yapmadıysa ben 30 sene boşa yaşamışım. Sanki batağa düştün de ona cici kızı oynadın. Bırak şunu zaten bence bahane arıyormuş sende eline koz vermişsin. Bu da sana ders olsun öyle kendini birşey sanan tiplerden uzak dur.

Duyan da sanki 900 lü hatta çalışmışsın sanacak.Bu kadar abartmaya pes doğrusu.
Üstelik 2 aydır tanıdığın saçma sapan birine nedir bu kadar taviz ?
Dün de geçmişi anlatmakla ilgili bir konu vardı.Geçmişi tek cümleyle üstü kapalı anlatırsınız ama bu kadar detaya inmek çok yanlış.
Onunla onu yaptım,bununla bunu yaptım,ilkiyle şu kadar ileri gittim berikiyle şu kadar yakınlaştım denmez.Dürüstlük bu değil.

Bu devirde hiç kimse ile görüşmemış adamdan ben şüphe ederdim.Ya bunu derken cinselliği kastetmiyoruz konuşmaktan bahsediyoruz...Arkadaşım ne güzel demiş bulamamışta görüşecek birini ondan.

Gecmisin seni ilgilendirir o hayatina girdikten sonrasi onu ilgilendirir hayatindaki herseyi anlatmak zorunda degildin herkes hata yapabiliyor bunu yargilamak kimseye dusmez . Sen eziklik yasayip mahcup olcagina gecmisine yaptiklarina sacmada olsa hatada olsa sahip cik ezilip buzulme sen boyle davrandikca ezdikce ezecek seni hem dusunecek birseyde yok sen sil at gitsin simdiden bunu yapiyorsa evlendikten sonrada basina kakicak biten saygi geri gelmez emin ol dunyada tek erkekte o degil sevgi ask yok bitiyor evlendiginde anlarsin kimseye kendinizden daha cok deger vermeyinya Allah affediyorken o kim ki seni yargiliyor .

hahayy güleyim bari, o çok temizmiş tertemizmiş, yahu siz saf mısınız biraz yoksa bana mı öyle geldi. Bir erkeğin temiz klaması için mağarada falan yaşaması lazım ya da inanılmaz çirkin itici olması lazım. Hangi yüzyılda yaşıyorsunuz Allah aşkına, biraz kendinize ve yaşadıklarınıza saygınız olsun, kimseyi namusunuza dil uzatabilecek kadar şımartmayın, ben kendimi biliyorum işine gelirse kardeşim de geç, sanki dünyada erkek kalmadı, böyle yalancı sapın tekine tutulmuş kalmışsın. Komik bizim kızlarımız yaa.

Haklısınız. Her sabah kalbimde bir acıyla uyanıyorum. Sanırım bitirmem lazım. Keşke anlatmasaydım diyorum o kadar canım yanıyor ki o kadar...

Iyi ki anlatmissin.boyle ufak seylere takiyorsa psikolojik sorunlari var demektir. Bak senin de psikolojini etkilemis.saglikli dusunmemene yol açmış.

Evet onun hiçbir şeyi olmamış. Çok acı çekiyorum napıcam bilmiyorum. Büyük hatalarım olmadı ama ben yine de anlatmak istedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim. Her şey o kadar güzeldi ki birden bitti. Beni o çok seven çok saygılı insan gitti. Şimdi çok kötü umurunda değil, ne yapacağımı bilmiyorum.
Olan olmuş artık şöyle yapmasaydın böyle yapmasaydın demenin alemi yok belliki çok seviyorsun tamam sev ama peşinden koşma kendini perişanmışsın gibi gösterme gördüğün zaman görmemezlikten gel konuşma hatta o konuştuğu zaman trip at kısacası kaçan balık kovalanır derler ya ha işte sen kaçan balık ol gör bak nasıl düşecek peşine....

Ne diye anlatiyorsunuz? Kendi yazdıklarınızı bir okuyun. Öyle yazmışsınız ki kim olsa öyle anlar.. Birşey yapmadığınız halde çok kötü seyler yapmis gibi anlatmissiniz ki ona da öyle anlatmissinizdir..Kendi kuyunuzu kendiniz kazmissiniz acikcasi.. iliskilerde sizinki kısa bir zaman ama ayrılık oldu mu yeniden baslasaniz da hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.Hakkınızda hayırlısı..

Back
X