- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Benim sorunum "aman oldu da bitti. cocukmusum, ogrendim" diyemiyorum. Hani o zaman uzuldugumu simdi gulerek hatirlamiyorum. Cogu insan oyle derdi "simdi uzuldugunu ilerde gulerek hatirlayacaksin". Gulerken aklima bunlar gelirse, veya biri bu konulari acarsa benim icim karariyo, kendimi yaptiklarimdan dolayi ezik biri gibi goruyorum.
Merhaba kizlar..
Benim 2.5 sene once bir iliskim olmustu ve bu iliskimde terk edildim. Bu kisi universiteden sinif arkadasimdi, birbirimizi sever sayardik, ama iliskimiz cok yanlis bir zamana denk geldi. Iliskinin bitmesini, terk edilmeyi kabul etmem cok zaman aldi. Ve oyle seyler yaptim ki sonrasinda, simdilerde aklima geldiginde cok utaniyorumiliskilerini bicak gibi kesip atabilen, ayrildiktan sonra bir daha eskisini aramayan kadinlarin hikayelerini gibtayla okuyorum..
Ben neler neler yaptim iliskimiz bittikten sonra... Ona mesaj atmak mi dersin? Evinin kapisinin onunden surekli aksamlari arabayla gecip, evde mi degil mi diye bakmak mi, ayni sekilde is yerine de oyle.. Facebooktan silip, tekrar eklemek mi? Tekrar ekledikten sonra bi defa daha silmek mi? Evine gidip konusmak mi? Onu evime davet edip, "tamam" cevabi alip, suslenip puslenip, yemek yapip, sonra "cok gec oldu yorgunum, eve gidiyorum" mesaji alip ekilmek mi... Ve daha neler neler
Simdi aklima gelince o kadar cok utaniyorum ki. Kendim olmaktan cikmis gibi goruyoyum kendimi. Gecmisimde o ve arkadaslarinin beni oyle bir insan biliyor olmalarindan rahatsizlik duyuyorum. Sanki gecmisimin o kismi benim icin bir utanc kaynagi gibi..
Benim gibi ayrildiktan sonra boyle seyler yapanlar oldu mu? Bu kotu anilari her hatirladiginizda siz de kendi halinize aciyor musunuz? Ben o zamanlarimi oyle gecirdim diye kendime o kadar aciyorum ki.. Ah bir de hak etseydi bari. Ne dusunuyordum tum onlari yaparken, aklimdan ne geciyordu hic bilmiyorum..
Üzülme,
Ve kendini suçlamayı bırak.
Herkesin hayatından geçmiştir böyle donemler...
O senin değerini bilememiş. yazık..
geçmişte kalan ve artık değiştiremeyeceğiniz şeyleri tekrar tekrar hatırlayıp kendinizi üzmenin ve acı çekmenin bir anlamı yok. Herkesin hayatında küçük ya da büyük pişman olacağı şeyler yaşadığı olmuştur, tecrübelerimizle aynı şeyi bir daha yapmamayı öğrenmek bundan sonrası için yapılacak tek şey
Haklisiniz. Bende durup durup bunu dusunmuyorum zaten. Arkadasim bir kac ay once 7 senelik sevgilisi tarafindan terk edildi. Ve kiz o zamandan beri eski sevgilisini hic aramadigi gibi, yeni bir iliskiye basladi. Ben onun durumundayken hala salak salak eski sevgilimin hayalini kuruyordum. Onu ve onun gibi insanlari gorunce gecmisimi hatirliyorum, hatirladikca da icim karariyor. Durum bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?