- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
haklısın cnm da bizim burda öle bi erkek varmı bilemiyorum..bide zaten gelenler de hep kapalı kız bilmem ne diye geliyo bende sinir oluyorum sırf kapalıyım diye gelen adama böle bişey anlatsam direk püü sana derler burda.. çekip gitcem o olcak
Amin tsk ederim cnm... o kadına ben cok sinir oldum beşer şaşar demişler yaptım bir hata yani beni o şekilde azarlaması mı gerekiyoduAllahmtövbemi kabul etsn ve bu vcdan azabından kurtarsın yoksa hayat nasıl gecer bilmyorum
Iki iliskim oldu birincisi yasandi ve bitti ..
ve suan nisanliyim , nisanlimla 2 yildir Beraberiz
ve simdiye kadar bana hic sormadi hicbisey
Bazen keske sorsa anlatsam diyorum bazemde iyiki
Sormuyor diyorum ..
suana kadar benden once biri varmiydi vs hicbisey
bende cesaret edip anlatmadim.
Cunku kimi insan, duymak istemez gecmisi ..
aklindan cikaramaz kabullenemez .. kimide merak eder sorar
anlatinmida , hayatini zindan eder .. sonucta hepimizin gecmisinde bir takim seyler olmustur.
Iyisiyle kotusuyle , fazla dusunmenek lazim .. gelecegimize yonlenelim...
amiin cok sağol cnm benim ...İnşallah kardeşim. Allah yar ve yardımcın olsun.
ne güzel dedin icimi aydınlattın cnm ya.. hemde nasıl pişmanım gecem gündüzüme karıştı resmen...hafızamı nasıl kaybedeblirim dye dşünmeeye bile basladım düşün ruh halimiBu kadar çok pismanlik duyuyosun ya Rabbim sana öyle iyi bi es vericek ki hic boyle korkun olmicak inşallah çünkü Rabbim bu kadar pismanligin mukafatini verir
nerdeyse imkansızz..
inşallah yapabilirim ben de bunu ..tsk ederimm
amiin cok sağol cnm benim ...
ne güzel dedin icimi aydınlattın cnm ya.. hemde nasıl pişmanım gecem gündüzüme karıştı resmen...hafızamı nasıl kaybedeblirim dye dşünmeeye bile basladım düşün ruh halimi
doğru söylüyorsunn o zihniyette olmayan biri cıksn inş karsıma..Kucuk bir yer diye hepsi o zihniyette olmaz herhalde.Sen kimseye bir sey anlatmak zorunda degilsin.Zorunda birakilirsan buna izin verme,kestir at.Ha bu arada yil 2014,millet Mars'a gidecek. .
Canım benım durumuna cok üzüldüm eskı konunularını bılıyorum
Bak sevgılın askere gıdıp sende buarada dusunmeye zaman bulup
Gecmısını kurcalamadydın vıcdanın sızlayıp söyleme geregı duymasaydın
Bunlarda basına gelmezdı ama vıjdanlı bır ınsanmıssın bunu
Aslında sen cektın hayatına bu olacaktı çünkü hatalı bıle olsun vıcdanı
Rahat ınsan genelde suçlanmaz anlayıslı ınsanlarla karsılasır
Sana tavsıyem anlatma çevremde cok gördüm anlatmyanı hıcde
Pısman degıller hem sen bedelını fazla bıle odedın emınım ılerde sana
Bunları merak edıpte sormayan bırı ıle karşılaşırsın
Boylelerı var çünkü ınan bana
Lütfen daha fazla yıpratma kendını
Deme boyle bak Rabbim sana pişman olmayi nasip etmiş ne insanlar var kotu şeyler yasayip övünen gecen seferde demistim belki bunlari yasamak daha kotu bi seye engel olucak ondan icini rahat tut :) aslinda varya sen cok iyi bi anne olucaksin cunku kotu seyler yasamissin cocuklarina her acidan ders verebilirsin bitanem ablacim bence cocuklarin cok sansli boyle ici imanla dolu yaptigi hatalardan ders cikarmis tecrubeli bi anneleri olcagi icin
bende ilerde söylememyi düşünüyorum ama ba yandan da esimin yüzüne zor bakarmışım gibi geliyor yani ...
yarınları hep karanlık görüyorumbir türlü atlatamadım pişmanlıklarımı..anlatmayı düşünmüyorum ztn ama ya vicdanım beni yine rahatsız ederse, ya coluğmun cocuğmun yüzüne zor bakarsam..bunlar var hep aklmda
[QUOTEakisinaabiraktim;33590115]Gözlerim doldu inanki abla Allah razı olsun umut yeşerdi içimde..inşallah hayırlı evlatlar nasip etsn Allahım cümlemize.. iyi bi anne ve eş olmayı cok ama cok istiyorumm
Neyse, benim esim hicbir sey sormadi, ben ufaktan ne var ne yok citlattim, cunku mesela yazliga gidiyoruz, eski sevgili var, saf saf kalmasin bilsin diye sirf ona saygimdan bak bu budur, bu budur diye anlattim ama geri kalani ne o merak etti ne de ben anlattim...
Ben de keza istemedim, ustun koru bilirim, detay onu baglar...
Ben yasanilanlarin cok detayli anlatilmasini saglikli bulmuyorum ama ustun koru belki citlatilabilir...
Bu esinizin ve sizin tutumunuza bagli...
olucaksin ablacim bu arada hatirlamadin sanirim beni 19 yasindayim hani evine hirsiz girmişti ve konusmustukben kanim cok isindi sana diye ablacim dedim ablacim :) ve amin inşallah ablacim Rabbim herkese hayirli bir es ve hayirli çocuklar nasip etsin inşallah dolmasin gözlerin nolur ama içinde bi umut yesertebildiysem ne mutlu bana
Canım konunu okudum da bak onları yaşamamış olsan, sen bu kadar inançlı biri olmayıp belki daha kötü şeyler yapacaktın. Evet toplumumuz aslında bizi böyle bu hale getiriyor. Evet yaptıklarımız hata ama dediğim gibi onlardan ders çıkardık en azından. Sen Rabbime tövbe etmişsin, başka insanların dediği çokta önemli değil. Daha öncede demiştim, Yüce Rabbim bizi affediyorsa, bir kulun yargılaması hoş değil. Sen bence çalışma şansın varsa çalış toplumun içine at kendini, bu yaşadığın yerden bir nebze uzaklaş yani en azından çalışırsan işe gittiğinde. Ayrıca Allahtan iste ne varsa, eminim ki senin gibi birisine bu kadar sıkıntıdan sonra gönlüne göre birini verecek ama bu hatalarını kendi içinde hazmetmeden birisiyle birlikte olma. Hayatına giren kişiye pişmanlıklarından üstün körü anlatabilirsin ama tamamen geçmişini yargılayarak yaşayacak biri çıkarsa zaten evlenme öyle biri ile. Allahım hakkında hayırlısını versin, sen ona yönel, ondan sabır iste. Çok zor ama düşünmemeye çalış, diyelim aklına geldi bu konu, o an bu konuyu kafandan uzaklaştır. Seni ne düşünmek rahatlatıyorsa o an onu düşün, yada ibadet et o an. Sıkma canını artık lütfen üzülürüm bak
bende ilerde söylememyi düşünüyorum ama ba yandan da esimin yüzüne zor bakarmışım gibi geliyor yani ...
yarınları hep karanlık görüyorumbir türlü atlatamadım pişmanlıklarımı..anlatmayı düşünmüyorum ztn ama ya vicdanım beni yine rahatsız ederse, ya coluğmun cocuğmun yüzüne zor bakarsam..bunlar var hep aklmda
ne kadar arabesk laflar bunlar yaa zorla hayatımı nasıl zehir ederim diye düşünüyosun, namus kavramı konusunda takıntılı olanlar ve bunu bacak arasıyla göğüsle baldırla bacakla açıklayan zihniyetler hep böyle konular açmaya mahkum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?