Geçmişteki ilişkilerini ve hatalarını eşine anlatmayan ve mutlu olan varmııı??

İnşallah kardeşim. Allah yar ve yardımcın olsun.

Bu kadar çok pismanlik duyuyosun ya Rabbim sana öyle iyi bi es vericek ki hic boyle korkun olmicak inşallah çünkü Rabbim bu kadar pismanligin mukafatini verir

inşallah yapabilirim ben de bunu ..tsk ederimm

İnşallah kardeşim. Allah yar ve yardımcın olsun.
amiin cok sağol cnm benim ...

Bu kadar çok pismanlik duyuyosun ya Rabbim sana öyle iyi bi es vericek ki hic boyle korkun olmicak inşallah çünkü Rabbim bu kadar pismanligin mukafatini verir
ne güzel dedin icimi aydınlattın cnm ya.. hemde nasıl pişmanım gecem gündüzüme karıştı resmen...hafızamı nasıl kaybedeblirim dye dşünmeeye bile basladım düşün ruh halimi

Canım benım durumuna cok üzüldüm eskı konunularını bılıyorum
Bak sevgılın askere gıdıp sende buarada dusunmeye zaman bulup
Gecmısını kurcalamadydın vıcdanın sızlayıp söyleme geregı duymasaydın
Bunlarda basına gelmezdı ama vıjdanlı bır ınsanmıssın bunu
Aslında sen cektın hayatına bu olacaktı çünkü hatalı bıle olsun vıcdanı
Rahat ınsan genelde suçlanmaz anlayıslı ınsanlarla karsılasır
Sana tavsıyem anlatma çevremde cok gördüm anlatmyanı hıcde
Pısman degıller hem sen bedelını fazla bıle odedın emınım ılerde sana
Bunları merak edıpte sormayan bırı ıle karşılaşırsın
Boylelerı var çünkü ınan bana
Lütfen daha fazla yıpratma kendını

Deme boyle bak Rabbim sana pişman olmayi nasip etmiş ne insanlar var kotu şeyler yasayip övünen gecen seferde demistim belki bunlari yasamak daha kotu bi seye engel olucak ondan icini rahat tut :) aslinda varya sen cok iyi bi anne olucaksin cunku kotu seyler yasamissin cocuklarina her acidan ders verebilirsin bitanem ablacim bence cocuklarin cok sansli boyle ici imanla dolu yaptigi hatalardan ders cikarmis tecrubeli bi anneleri olcagi icin

Kucuk bir yer diye hepsi o zihniyette olmaz herhalde.Sen kimseye bir sey anlatmak zorunda degilsin.Zorunda birakilirsan buna izin verme,kestir at.Ha bu arada yil 2014,millet Mars'a gidecek. .
doğru söylüyorsunn o zihniyette olmayan biri cıksn inş karsıma..

ahh canım cok sağol ..sorma işte bu vicdan sızlaması varya gecer diye anlattım daha beter oldu gecmediği gibi bide ayrılık acısı eklendi üstüne..inşallah Rabbim bir çıkış yolu gösterir

Gözlerim doldu inanki abla Allah razı olsun umut yeşerdi içimde..inşallah hayırlı evlatlar nasip etsn Allahım cümlemize.. iyi bi anne ve eş olmayı cok ama cok istiyorumm

Iliskilerde ki bu yakinlasmalari ya da cinselligi neden bu kadar abartirsiniz hic anlamam...
Tamam toplum buna yoneltiyor, anladim ama herkesin kendine gore deger yargilari vardir ve onlara gore yasar...
Mesela bunlar benim icin bir tabu degildir, dolayisiyla ben buna gore yasadim ama tabu olmamasina ragmen kendi sinirlarimda, kendi dogrularimla yasadim ve hic pisman da olmadim cunku her zaman adim atarken iki kere dusundum ve pisman olmami gerektirecek hicbir sey de olmadi...
Diyelim ki bunlar yarin birgun pismanlik sebebi olacak, bu konularda daha kapalisin, neden yasadin, yasadin madem neden pismansin...
Bunlari bu hale getirmeyin yahu...
Yok gelecekteki cocugumun yuzune nasil bakarim, yok bu vicdan azabi ile nasil yasarim...
Duy da inanma...
Bu kadar guzel duygulari, nasil igrenc bir seymis gibi bahsediyorsunuz, inanamiyorum...
Neyse, benim esim hicbir sey sormadi, ben ufaktan ne var ne yok citlattim, cunku mesela yazliga gidiyoruz, eski sevgili var, saf saf kalmasin bilsin diye sirf ona saygimdan bak bu budur, bu budur diye anlattim ama geri kalani ne o merak etti ne de ben anlattim...
Ben de keza istemedim, ustun koru bilirim, detay onu baglar...
Ben yasanilanlarin cok detayli anlatilmasini saglikli bulmuyorum ama ustun koru belki citlatilabilir...
Bu esinizin ve sizin tutumunuza bagli...

[QUOTEakisinaabiraktim;33590115] Gözlerim doldu inanki abla Allah razı olsun umut yeşerdi içimde..inşallah hayırlı evlatlar nasip etsn Allahım cümlemize.. iyi bi anne ve eş olmayı cok ama cok istiyorumm[/QUOTE]

Bence oylede olucaksin ablacim bu arada hatirlamadin sanirim beni 19 yasindayim hani evine hirsiz girmişti ve konusmustuk ben kanim cok isindi sana diye ablacim dedim ablacim :) ve amin inşallah ablacim Rabbim herkese hayirli bir es ve hayirli çocuklar nasip etsin inşallah dolmasin gözlerin nolur ama içinde bi umut yesertebildiysem ne mutlu bana

[QUOTEakisinaabiraktim;33590115] Gözlerim doldu inanki abla Allah razı olsun umut yeşerdi içimde..inşallah hayırlı evlatlar nasip etsn Allahım cümlemize.. iyi bi anne ve eş olmayı cok ama cok istiyorumm

Bence oylede olucaksin ablacim bu arada hatirlamadin sanirim beni 19 yasindayim hani evine hirsiz girmişti ve konusmustuk ben kanim cok isindi sana diye ablacim dedim ablacim :) ve amin inşallah ablacim Rabbim herkese hayirli bir es ve hayirli çocuklar nasip etsin inşallah dolmasin gözlerin nolur ama içinde bi umut yesertebildiysem ne mutlu bana [/QUOTE]

aaaa tmm canım hatırladıım pardon kusuruma bakma tmm ablacım de cok sevinirim bnm de sana kanım ısındı ne güzel konuştun öyle.. işte aksilikler ardarda gelince kafa beyin karısıyor gülüm ..sağol güzek duaların icin..senin de Allah gönlğne göre versin..

Aynen katılıyorum.

Birlikte olmaya varmış bir ilişki varsa, önceden biriyle birlikte olunduğunu bilmesi gerekir iki tarafın da diye düşünüyorum, aksi zaten yalan söylemek olur. Ama çok detay vermek gerekmiyor. Sadece yukarıdaki üyenin dediği gibi karşılaşma vs. gibi bilmesi gereken bir şey varsa ekstra detay verilir. Ben geçmişimde ne yaptıysam iyisiyle kötüsüyle kendim yaptım, o nedenle saklamazdım.

Geçmişte yaptıklarınızı kendinizce hata olarak değerlendiriyor olabilirsiniz, saygı duyarım, ama bence sizi yaptığınız hatalarla kabul edecek birini hak ediyorsunuz. Yine de kendi ortamınızı, hayatınıza girebilecek erkeklerin yapısını siz daha iyi biliyorsunuz; söyleyip söylememe kararını kendiniz vermelisiniz.

aaaa tmm canım hatırladıım pardon kusuruma bakma tmm ablacım de cok sevinirim bnm de sana kanım ısındı ne güzel konuştun öyle.. işte aksilikler ardarda gelince kafa beyin karısıyor gülüm ..sağol güzek duaların icin..senin de Allah gönlğne göre versin..[/QUOTE]

Amin cumlemizin ablacim benim :) ne kusuru Estağfurullah :) ama nolur sende güzel şeyleri düşün Rabbim bunları yazdiysa kaderine vardır bi bildigi öyle düşün bunu unutma lutfen

Canım konunu okudum da bak onları yaşamamış olsan, sen bu kadar inançlı biri olmayıp belki daha kötü şeyler yapacaktın. Evet toplumumuz aslında bizi böyle bu hale getiriyor. Evet yaptıklarımız hata ama dediğim gibi onlardan ders çıkardık en azından. Sen Rabbime tövbe etmişsin, başka insanların dediği çokta önemli değil. Daha öncede demiştim, Yüce Rabbim bizi affediyorsa, bir kulun yargılaması hoş değil. Sen bence çalışma şansın varsa çalış toplumun içine at kendini, bu yaşadığın yerden bir nebze uzaklaş yani en azından çalışırsan işe gittiğinde. Ayrıca Allahtan iste ne varsa, eminim ki senin gibi birisine bu kadar sıkıntıdan sonra gönlüne göre birini verecek ama bu hatalarını kendi içinde hazmetmeden birisiyle birlikte olma. Hayatına giren kişiye pişmanlıklarından üstün körü anlatabilirsin ama tamamen geçmişini yargılayarak yaşayacak biri çıkarsa zaten evlenme öyle biri ile. Allahım hakkında hayırlısını versin, sen ona yönel, ondan sabır iste. Çok zor ama düşünmemeye çalış, diyelim aklına geldi bu konu, o an bu konuyu kafandan uzaklaştır. Seni ne düşünmek rahatlatıyorsa o an onu düşün, yada ibadet et o an. Sıkma canını artık lütfen üzülürüm bak

takdirler bende katılıyorum bu düşüncelere

eşim benim ilk ciddi ilişkim ve uzun süre flörtten sonra evlendik, eşimle 17 değilde 23-24 yaşlarında tanışsaydım ondan önce ilişkilerim olsaydı bunlar benim özelim olurdu niye eşime anlatıcam ki, hiçbi sağlıklı erkekte detayları sormaz heralde benden önce kaç ilişkin oldu der hepi topu sende 3 5 neyse söylersin, öpüştün mü seviştin mi yok vs gibi sorulara maruz kalsaydım bana bu soruları soran kişiyle evlenmezdim

ne kadar arabesk laflar bunlar yaa zorla hayatımı nasıl zehir ederim diye düşünüyosun, namus kavramı konusunda takıntılı olanlar ve bunu bacak arasıyla göğüsle baldırla bacakla açıklayan zihniyetler hep böyle konular açmaya mahkum malesef

Geçmişim de yaşadığım her şeyi eşime ilk gün anlattım.
Hata olarak bakmıyorum yaşadıklarıma.
Yaşanması gerekiyormuş ve yaşanmış.
Anlattıklarım evliliğim de her hangi bir soruna yol açmadı.
Geçmişi düşünme artık lütfen.
Mutlaka seni olduğun gibi,hatalarınla,sevaplarınla sevecek bir insan çıkacaktır karşına.

Seni hatirladim, askerdeki sevgilini oralardan dogru üzdün, cocuk simdi kim bilir ne haldedir. Keske bastan anlatsaydin, askerdeki insanlar uzulecek en son kisiler... Simdi de kalkmis bir dahaki sevgilime anlatmicam diyosun. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Bence sen uzun sure kimseyle flort etme. Saglikli bi ruh haline sahip degilsin.

Çok katılıyorum size.

Düşünsenize ya ne bayaa birşey evet beni şöyle öptü ilk defa burda seviştik şurama şöyle dokundu. Hayır bir bayan nasıl yedirirki kendine bunu? Bende mi anormallik var nedir ben asla kendimi açıklama ihtiyacı hissetmiyorum. Aksine o beni biriyle birşey yapmış bilsin, öyle evlenmek istesin benimle.

Ayrıca bu benim geçmişim doğrumla yanlışımla. Neidr yani bir ereke bunu anlatıp kendimi kötü mü hissetmem gerekiyor? Sanki karşımdaki kanatları olan melekte. Peeehhh. Bu kadar saf mıyız ya. Bazen konu açılıyor diyorlar ya erkek arkadaşıma bunu nası yaparım diye. Çok gülüyorum. Sanki kendisi para için satmış bedenini, karşısındaki adam sütten çıkmış, melek, kendini kötü hissediyor.

Valla bişe yaşasamda yaşamasamda kimse böyle birşey soramaz bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…