- Konu Sahibi akisinabiraktim
Burada bir arkadas vardi.
esine durust olmak isteyip herseyi anlatmis.
sonra adam bunu baslarda hiic sorun degil gbi gorup
ilerki zamanlarda her kavgada sen ikinci elsin dye yuzune vurmus(iliskiye felan girmedim diyordu kiz)
neyse bunlar bu konu yuznden ayrilma noktasina geliyor.
aileleri cagriyorlar.cocuk da cinsel isteksizlik varmis frlan.kiza diyor ki ille anlat o yasadiklarini seni niye istemedgmi diyor.
bu arkadas baya bi zor durumda kalmisti simd ne yapti bilmiyorumda.
konunu okuyunca o geldi aklima..
eminim o da cok sevmistir basta.
kim ister ki kocamdan gizlim olsun??
Ama evliligini sonradan sonraya bitirme noktasina getirdi bunu anlatmasi.
ne tepki verecek sonradan isitip isitip onune de getirebilir,tam tersi hic konuyu acmaya da bilir(ama sanmiyorum ki unutur anlattiklarini.sana dokundukca aklina gelip sana demeye de bilir.)
Soylemezsen icin icini yiyecek biliyorum
ama soylersen de acaba aklina geliyor mu bnmle sevisirken diye yiyeceksin kendini.
bu yuzden.bence bu konuyu kendin dahi hatirlamamak uzere kapat.
yasadin ve bitti.bilmek zorunda degil.farkinda olmayacak ama ona iyilik yapmis olursun
esine durust olmak isteyip herseyi anlatmis.
sonra adam bunu baslarda hiic sorun degil gbi gorup
ilerki zamanlarda her kavgada sen ikinci elsin dye yuzune vurmus(iliskiye felan girmedim diyordu kiz)
neyse bunlar bu konu yuznden ayrilma noktasina geliyor.
aileleri cagriyorlar.cocuk da cinsel isteksizlik varmis frlan.kiza diyor ki ille anlat o yasadiklarini seni niye istemedgmi diyor.
bu arkadas baya bi zor durumda kalmisti simd ne yapti bilmiyorumda.
konunu okuyunca o geldi aklima..
eminim o da cok sevmistir basta.
kim ister ki kocamdan gizlim olsun??
Ama evliligini sonradan sonraya bitirme noktasina getirdi bunu anlatmasi.
ne tepki verecek sonradan isitip isitip onune de getirebilir,tam tersi hic konuyu acmaya da bilir(ama sanmiyorum ki unutur anlattiklarini.sana dokundukca aklina gelip sana demeye de bilir.)
Soylemezsen icin icini yiyecek biliyorum
ama soylersen de acaba aklina geliyor mu bnmle sevisirken diye yiyeceksin kendini.
bu yuzden.bence bu konuyu kendin dahi hatirlamamak uzere kapat.
yasadin ve bitti.bilmek zorunda degil.farkinda olmayacak ama ona iyilik yapmis olursun