• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişteki ilişkilerini ve hatalarını eşine anlatmayan ve mutlu olan varmııı??

Allah aşkına canım, nedir bu ızdırap yani, sen karşındaki adamı sütten çıkmış ak kaşık mı sanıyorsun...
Hep kendini kötü, karşındakini masum görüyorsun..
unutma, kimse senin sandığın kadar masum değil...

Allah aşkına canım, nedir bu ızdırap yani, sen karşındaki adamı sütten çıkmış ak kaşık mı sanıyorsun...
Hep kendini kötü, karşındakini masum görüyorsun..
unutma, kimse senin sandığın kadar masum değil...

öyle garip bi psikolojiye girdim ki benden kötüsü yok modundayım resmen cnm..evet belkide masum sandıklarım masum diiller..:31:

anlatmaya gerek yok vicdanın da rahat olsun. Bir arkadaşım evlenmeden önce başkasıyla birlikte olmuştu o da ayrılmadan önce yok aşk yok heyecan falan diyordu uyarmama rağmen buna devam etmişti yani başka ilişkilerinde de yaşadı bende hep senin gibi evladının yüzüne nasıl bakacaksın mantığındaydım. Neyse ben evlendim sağolsun düğünümde yanımdaydı bir yıl geçmedi o da yeni birisiyle tanıştırıldı evlenecekler falan bu kişi benim 7 yıllık arkadaşım! olmasına rağmen saf gibi gitti evleneceği kişiye ben bunu yaşadım dedi tabi sadece bir kişi ile dedi her neyse çocuk kimler biliyor demiş bu da vivan biliyor demiş veeeeee düğününe gidemedim şuan görüşemiyoruz kocası izin vermiyor. Bu ne gerzek bir mantık sanki ben yatırdım kaldırdım töbe yarabbim hatırladım gerildim. Anlatma çevrenden de olursun:2:

bakireyim demişsin tamam biçok şey yasamıs olabilirsin ama sonuçta onu yasamamıssın sanki karsındaki yasamamış mı olucak bişeyler.sen bence anlatma bakireliğe önem verirse karsındaki bakiresin zaten.önem vermiyosada sorun yok zaten bence hiç aklında şüpheler oluşturma karsındakinin ben erkek olsam takardım bu duruma açıkçası.geçmiş geçmişte kaldı deniyor ama o geçmişi anlattığında karsındakinin aklına gelicek bi şekilde bu durum arada sırada ve en ufak tartışmada bunu yüzüne vurabilir .bazen düşünüyorum evlensem evlenceğim kişi kimbilir kimlerle o işi yaptı ya evlendiğimde benlede yaparken o yaptıklarındaki kişilerden birini hatırlarsa o an bana dokunurken o kızla daha güzeldi sanki gibi diye düşünürse.bak kız olduğum halde ben bile bunu düşünebiliyosam bir erkek olmuş olsaydım cok kıskanç olurdum herhalde :)

anlatmaya gerek yok vicdanın da rahat olsun. Bir arkadaşım evlenmeden önce başkasıyla birlikte olmuştu o da ayrılmadan önce yok aşk yok heyecan falan diyordu uyarmama rağmen buna devam etmişti yani başka ilişkilerinde de yaşadı bende hep senin gibi evladının yüzüne nasıl bakacaksın mantığındaydım. Neyse ben evlendim sağolsun düğünümde yanımdaydı bir yıl geçmedi o da yeni birisiyle tanıştırıldı evlenecekler falan bu kişi benim 7 yıllık arkadaşım! olmasına rağmen saf gibi gitti evleneceği kişiye ben bunu yaşadım dedi tabi sadece bir kişi ile dedi her neyse çocuk kimler biliyor demiş bu da vivan biliyor demiş veeeeee düğününe gidemedim şuan görüşemiyoruz kocası izin vermiyor. Bu ne gerzek bir mantık sanki ben yatırdım kaldırdım töbe yarabbim hatırladım gerildim. Anlatma çevrenden de olursun:2:

Allahalllaah nasıl bi mantıkmış kocasının mantığı şaştım kaldım doğrusu senle ne alakası varmış hayret bişey.. sanki sen zorladın töbe töbe.. bende snn arkadasın gibi anlattm o salaklığı yaptım yaza evlenecektik ve anlattığm gün ayrıldı benden!!!!

bakireyim demişsin tamam biçok şey yasamıs olabilirsin ama sonuçta onu yasamamıssın sanki karsındaki yasamamış mı olucak bişeyler.sen bence anlatma bakireliğe önem verirse karsındaki bakiresin zaten.önem vermiyosada sorun yok zaten bence hiç aklında şüpheler oluşturma karsındakinin ben erkek olsam takardım bu duruma açıkçası.geçmiş geçmişte kaldı deniyor ama o geçmişi anlattığında karsındakinin aklına gelicek bi şekilde bu durum arada sırada ve en ufak tartışmada bunu yüzüne vurabilir .bazen düşünüyorum evlensem evlenceğim kişi kimbilir kimlerle o işi yaptı ya evlendiğimde benlede yaparken o yaptıklarındaki kişilerden birini hatırlarsa o an bana dokunurken o kızla daha güzeldi sanki gibi diye düşünürse.bak kız olduğum halde ben bile bunu düşünebiliyosam bir erkek olmuş olsaydım cok kıskanç olurdum herhalde :)
valla haklısın cnm .insan o yaşlarda hatayı yaparken düşünemiyor ilerisini ama su anki fikrim aynen senin gibi... bide takmaz takmaz gün gelir bi kavgada yüzüme vurur kaldıramam:(

Solemese evleneceği kişi ilk gece anlayacaktı zTen..bir erkek olarak adam için ağır bsey sizle biraraya geldgnde kendini kötü hssedebilir malesef hak vermiyorum ama ben bile dusunuorm konumda var o kız arkadasimla eşiyle kendi esimi aynı ortamda bulundurmak istemem.buarada kirklarelilisinz sanirim oraya geldgm an hayatım değişti benimde malesef :(( felaketler orada buldu beni güzel sakin küçük şehir ama hep acı hatıralariyla.

Sakin ama sakin anlatma.Sen vicdanin rahat olsun diye yada etraftan duymasin diye anlatirsin ,o basta olmasada yillar sobra yuzune vuracaktir.Aylar yillar gectikce zoruna gidecektir.Eger konumu okursan anlarsin.Biz bosaniyoruz tesmen eski sevgilum yuzumden.

Sakin ama sakin anlatma.Sen vicdanin rahat olsun diye yada etraftan duymasin diye anlatirsin ,o basta olmasada yillar sobra yuzune vuracaktir.Aylar yillar gectikce zoruna gidecektir.Eger konumu okursan anlarsin.Biz bosaniyoruz tesmen eski sevgilum yuzumden.
gercekten mi:( cok üzüldüm snn adına Allah yardımcın olsun ...okuycam konunu kısa zamanda cok üzüldm.

Burada bir arkadas vardi.
esine durust olmak isteyip herseyi anlatmis.
sonra adam bunu baslarda hiic sorun degil gbi gorup
ilerki zamanlarda her kavgada sen ikinci elsin dye yuzune vurmus(iliskiye felan girmedim diyordu kiz)

neyse bunlar bu konu yuznden ayrilma noktasina geliyor.
aileleri cagriyorlar.cocuk da cinsel isteksizlik varmis frlan.kiza diyor ki ille anlat o yasadiklarini seni niye istemedgmi diyor.

bu arkadas baya bi zor durumda kalmisti simd ne yapti bilmiyorumda.

konunu okuyunca o geldi aklima..

eminim o da cok sevmistir basta.
kim ister ki kocamdan gizlim olsun??

Ama evliligini sonradan sonraya bitirme noktasina getirdi bunu anlatmasi.

ne tepki verecek sonradan isitip isitip onune de getirebilir,tam tersi hic konuyu acmaya da bilir(ama sanmiyorum ki unutur anlattiklarini.sana dokundukca aklina gelip sana demeye de bilir.)

Soylemezsen icin icini yiyecek biliyorum
ama soylersen de acaba aklina geliyor mu bnmle sevisirken diye yiyeceksin kendini.

bu yuzden.bence bu konuyu kendin dahi hatirlamamak uzere kapat.

yasadin ve bitti.bilmek zorunda degil.farkinda olmayacak ama ona iyilik yapmis olursun

Evet o kisi benim,bende tavsiyede bulundum sakin anlatmasin diye..ustu kapali dahi anlatmasin.Biz bosanmaya iyice karar verdik.Yarin avukata gidiyorum.Benden ozur diledi ama ilerde yinr yapacak,yuzume vurmasa bile icten sinir olup belkide aldatip öcünu bile alacak.Oda devam etmek isyemiyor zaten.Basta sevdim tabi,kim bosanmak icin evlenirki.Keske boyle olaylar olmasaydi,guzrl yuvam ilk tahtim altin bahtim olsaydi.İnsan budaha evlenmeyedr korkat.Allah herkese hayirlisi neyse onu nasip etsin.Allahim pisman ettirmesin.ne hayaller ne emeklerle kuruluyo o yuvalar :(

valla adamına göre değişir bu konu kızlar, gerçekten anlatılacak adam var anlatılmayacak adam var, bunu az çok kestirebilirsiniz, çok kıskançsa zaten Allah sabır versin, önce bi sey demicem diye sorarlar sonra ömür boyu basınıza kakarlar..

eşinizin çok kıskanç bir yapısı varsa bence hiç detaya girmeyin.

Ne siz onunkileri sorun,ne de kendi geçmişinizi anlatmaya gerek yok.
Yarınlara bakın. Mutluluğunuzun tadını çıkarın. (Sinek küçüktür,ama mide bulandırır)
Geçmiş adı üstünde,geçmiş'tir.
sana katiliyorum
sinek kucuktur ama mide bulandirir.cog dogru.

bende ilerde söylememyi düşünüyorum ama ba yandan da esimin yüzüne zor bakarmışım gibi geliyor yani ...

yarınları hep karanlık görüyorum :( bir türlü atlatamadım pişmanlıklarımı..anlatmayı düşünmüyorum ztn ama ya vicdanım beni yine rahatsız ederse, ya coluğmun cocuğmun yüzüne zor bakarsam..bunlar var hep aklmda
sakin SAKİN böyle bir hata yapma.
Ben yaptim sen yapma canim.
Bende bir cahillik ettim anlattim ki sadece çiktiğimi biliyor.
Gercekten de bazen başima kalkiyor.
Eşimin tek bildigi.
Eski sevgilimin taksici oluşu
birde bir akşam morelim bozuk diye beni taksisiyle 2 saat gezdirmesi.
Arada sirada araba kullanmayi ögretiyordu bildikleri bundan ibaret.

Başima kalktigida sen nasil kizsin ki o adamla aksam akşam gezmeye gittin(çok salakça ve kiskanc bir cümle)
Araba almak istiyorum ehliyete yazilacagimi diyincede
nasil olsa şöförlükte tecrübelisin diyo:(

O aksam gezmeye gittiginizde kim bilir ne yaptiniz diyor.
Sanki birsey yapmak icin akşammi olmasi gerekiyor.

Halbu ki o aksam sadece moralim bozuk oldugu icin aglamistim.
Ama gelde anlat.

Öyle sinir oluyorum ki şeytan diyor ki
anlat o aksam degil ama diger bulusmamizda öpüsmüstuk diye.
Ama olmuyor ben yusuf yusuf.

bence de anlatma çok özel değilse ama sadece masum sevgili hikayeleri ise başkasından duyacağına senden duysun. Tabii bu da kişiye göre değişir erkeğin karakter meselesi takıntılı kıskanç biriyse bilemem

erkekler biz kadınlar gibi değil soğuk yemek gibi ısıtıp ısıtıp önüne koyar bunu da unutma
çok pismanim anlattigim icin.
Bir ara vallahi anlattiklarim gercek degildi.
Seni denemek icindi diye cok yemin ettim ama yemedi.

Huzursuz olmustum cok
yemin ettim ama tòvbe ettim.
Baska sansim yoktu cunku.

Konu sahibi yine söyluyorum canim SAKİN AMA SAKİN BOYLE BİR HATA YAPMA.

Son düzenleme:
Canım bak, sen tevbe ettiğin de Rabbim inşallah affederse bunları siliyor ve sevaba çeviriyor, ama sen gidip günahını birine anlattığında tekrar o günahı işlemiş gibi oluyorsun, bu nedenle "Günahlarınızı saklayın, kimsee anlatmayın" deniyor. Ayrıca evliliğin huzurunu bozacaksa, eşleri evliliğin nihayetine erdirecek bir sebepse yalan söylemekte dinimizce caiz. Söylememen daha doğru olur

Söylemem gerekenleri söyledim bana göre, söylemediklerim ise bende sorun yok mutlu ve huzurlu içimde rahat
kendi adıma büyük şeyler gizlemedim ama fazlasınıda anlatmadım olması gerektiği gibi

Back
X