- Konu Sahibi akisinabiraktim
Sizi bı takibe alayım bakalım :) hortlamis konuya denk gelen yorumunuzda hatırlatayım bunu güzel yorummus.Derdi olan yeni konu açsa da oraya yorum yapılsa,
Konu sahibi bile en son 3 yıl önce girmiş konuya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi bı takibe alayım bakalım :) hortlamis konuya denk gelen yorumunuzda hatırlatayım bunu güzel yorummus.Derdi olan yeni konu açsa da oraya yorum yapılsa,
Bilmukabil :)
Yeter ki sizin gibi anlayışlı ve tatlı insanlar vursun yüzüme,seve seve kabulüm.Sizi bı takibe alayım bakalım :) hortlamis konuya denk gelen yorumunuzda hatırlatayım bunu güzel yorummus.
Eyvallah.Bilmukabil :)
Supersin bide herkesi alintilamis buyuk basari gercektenSizi bı takibe alayım bakalım :) hortlamis konuya denk gelen yorumunuzda hatırlatayım bunu güzel yorummus.
Hiç dikkat etmedim tarihe. Biri hortlatmış bizde kendimiz çalıp kendimiz oynamışız galiba :)Derdi olan yeni konu açsa da oraya yorum yapılsa,
Öyle.Supersin bide herkesi alintilamis buyuk basari gercekten
Utanacak kadar ne yaşadiniz cok merak ettimbende ilerde söylememyi düşünüyorum ama ba yandan da esimin yüzüne zor bakarmışım gibi geliyor yani ...
Ayneeeen atladm sazan gibiHiç dikkat etmedim tarihe. Biri hortlatmış bizde kendimiz çalıp kendimiz oynamışız galiba :)
Hepimiz atlamışız :)Ayneeeen atladm sazan gibi![]()
Hepimiz atlamışız :)
Bu iş yönetimin işi, birisi girip yazınca konu güncellenmiş oluyor biz de yeni sanıyoruz. Eskiyecek bir konu değil zaten malumunuz :)Derdi olan yeni konu açsa da oraya yorum yapılsa,