geçmiyor bu bulantı çıldırmak üzereyim, yardım...

Evet sigara etkiliymiş ama o da hamilelikte kısıtlı. Duphalac bana da verdi de çok tatlı ve midemi altüst etti. Benim normalde de kullandığım magnesie calcinee diye bir toz vardı. Doktoruma onu sordum, kullanabilirsin dedi. Gece yatmadan yarım çay bardağı suya 3 ölçek atıyorum, sabaha gayet rahatım. Doktoruna bir danış istersen...

Benim de mutfak camı illa açık olacak, mutfak kokusu mahvetti beni...

Teşekkür ederim canım senin de bebeğin hayırlı olsun. Aman maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlık ve sıhhatle...

Bende de düşük riski vardı, ben de yaşadım o günleri, çok şükür geçti. Aynı anlattığın gibi ekmekten soğuduğum günler oldu. Hep ev, hep ev. Çok bunaldım artık. İnşallah seninki gibi geçsin bitsin. Evet ilaç sadece azaltıyor, tamamen kesmiyor Biraz daha rahatladım burayı okuyunca...

Hemen ben de bakayım canım yaa çok teşekkürler, belki iyi gelir bana da... Denemediğim kalmadı valla.
Bugün aradım bulsam sana korgoyla yollayacaktim ama yok çıkmadı piyasaya. O site diğerlerine göre uygun ama yinede fiyat araştır sen bi

Bugün aradım bulsam sana korgoyla yollayacaktim ama yok çıkmadı piyasaya. O site diğerlerine göre uygun ama yinede fiyat araştır sen bi

Ayy gerçekten çok incesin, Allah razı olsun, çok teşekkürler... Olsun göndermiş kadar oldun

Tamamdır, bakıyorum direk alıcam...

canım ben 9 ay günde 3 4 öğün belki daha fazla kustum ama kızımın gelişiminde problem olmadı hatta iki hafta ileri gidiyordu 36 +4de dogum yapmama ragmende 3400 gram dogdu .doğum öncesi bile kustum .belki senin ki geçer bazılarının yarıda kesiliyor bulantı kusmasi tek bulantı yapmayan ayva idi. Geçmiş olsun sağlıkla bebeğini kucağına al.

Çok geçmiş olsun canım yaa çok zor atlatmışsın gerçekten... Ama önemli olan sağlık ve sıhhatle dünyaya gelmiş olması, maşallah cnm Evet ayva iyiymiş de şu an hiçbir yerde yok mevsimi değil, bulamadık

Çok sağol canım...

ayyy ınsallah canımya ıshal yapmıyo dımı ,bırde hergunmu kullanıyosun ?yarın sorucam dr,a

Sabret canım sabret
20 haftadan sonra bitti benimki de
Aclıktan aglıyordum, bir lokma yemek yiyemiyor bir yudum su icemiyordum
Hastanede serum vuruluyordum surekli
Ve zofran dahi kullandım malesef vicdanım sızlıyor ama

simdi evladıma kavustum onun mis kokusuyla hepsi unutuluyor merak etme:)

Canm bulantı için harika bir hap var gebelerde kullanıyor ismi Metrapid di galiba yanlış değilsm mucizevi birşey küçück bir hap bulantı olduğu an at bir tane bir kaç dakika içinde eser kalmıyor şol olursun gerçekdn. Bn ilk gebeliğimde aşırı bulantm oluyordu hiç birşy fayda etmiyordu bi dr a gittim bu ilacı verdi ve o gündn sonra gebe olduğunu birl unutturr sana. Geçn bi arkadşmada tavsiye ettim oda evden çıkamıyomş bile her dkka wcye koşuyomş çook kötüymş fln söyledktn sonra aldı tam bir aydr hergün atıyor ve kesinlkle geçmş bulantı. Şiddetle tavsiye edrm inşallh çare olur sana

Yorumları okumadan yazıyorum.Bende çok çektim bulantıdan 16. Hafta hafifledi ama hala devam ediyor malesef çok yoğun değil tabi haftada 3 defa kesin çıkartıyorum kocaman göbekle çok zor oluyor umarım sizin tamamen geçer.Ben çok yoğun olduğu dönemde zofran 8 mg lık bulantı hapını kullanmıştım 12 saat boyunca kesmişti rahat etmiştim domtorunuza danışın tabii yine de geçmiş olsun

Cnm merak etme bende 4 ay peynirli tostla beslendim sadece başka hiçbirşey yiyemiyordum bebiş şuanda senin depolarından besleniyor zaten sen ne yiyorsan kendin için bu haftalarda üzülme o yüzden

Az sabret geçecek canım seni çok iyi anlıyorum bir mideni boş bırakma o da çok fena bulantı yapıyor :/ ben o dönemde sadece meyve yiyebildim 2-3 haftadır ise normal yemek yemelere başladım gerci doktorum söylemişti endişe etme yiyeceksin diye ama işte :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…