ben de bulanti yok diye korkanlardanim... 8.haftam 1 kilo aldim bile... sana da Allah kolaylik versin canim.. umarim gecer
Gecen sene 60 tl ye aldım ama heryer farklı bir bileklik satıyor
Bi bakiyim markasını bulabilirsem yazayım
Buydu canım. .
CANIM AYNI AYNI SENİN GİBİYDİM 4.AYIMDA BİTTİ ŞİMDİ 1,5 YAŞINDA MELEĞİM VAR DEĞDİ HERŞEYE SABRET ANNESİ HEPSİ GEÇECEK TAMAMEN SÜRMEZ 9 AY SÜRSE BİLE BU KADAR ŞİDDETLİ OLMAZ.ANNELİK BAŞLADI ARTIK
Bende oyle surekli kabiz olurdum sigarayla anca cikarfim simdi sigarada iki en fazlac 3 verdi ,bana 3 dr,a gudiyorum hiv biri ilac vermiyo oluyorummm nefes alamiyorum gaz sancisindan ,3 dr,da duphalak verdi oda gunde 1 kere zorla oda ishal yapiyo nedir dediginiz ulac dr,a bir sorayim yarin gidicem...bana yatak odasi bile kokuyo camlar acik. Yatiyorum
Öncelikle bebişin hayırlı olsun canım... 14hafta çektim o bulanti belasını hayattan sogumustum resmen sokağa çıkamıyordum sirf bu yüzden. Bir yandan da kanama vardı ilk 3 ay o da yataklara dusurdu beni.. 14.haftaya girdiğim gibi ne bulantı kaldı ne başka bisey.... bulantı surecinde doktorum sağ olsun ilac yazdı o da beni kendime getirdi elbet azaldı bulantilar ama asla geçmedi ama yinede kendime gelmiştim.ilk 3ay bebeğin senin yemek yemene ihtiyacı yok canım ben bir dilim ekmek bile yiyemez hale gelmiştim ayrıca kilo da vermiştim o korkuyu bende yaşadım ama bebisim sağlıklı çok şükür. Biraz daha sabret canim geçecek bulantıların 9ay boyunca bulantısı süren çok denk gelmedim evham yapma iyi dusun iyi olsun canım
Bulantı bilekliği varmış bir araştır istersen. (Ben kullanmadım, bilmiyordum o zaman) .Off ne zordur o bilirimm. Çok geçmiş olsun.
Bugün aradım bulsam sana korgoyla yollayacaktim ama yok çıkmadı piyasaya. O site diğerlerine göre uygun ama yinede fiyat araştır sen biHemen ben de bakayım canım yaa çok teşekkürler, belki iyi gelir bana da... Denemediğim kalmadı valla.
Bugün aradım bulsam sana korgoyla yollayacaktim ama yok çıkmadı piyasaya. O site diğerlerine göre uygun ama yinede fiyat araştır sen bi
canım ben 9 ay günde 3 4 öğün belki daha fazla kustum ama kızımın gelişiminde problem olmadı hatta iki hafta ileri gidiyordu 36 +4de dogum yapmama ragmende 3400 gram dogdu .doğum öncesi bile kustum .belki senin ki geçer bazılarının yarıda kesiliyor bulantı kusmasi tek bulantı yapmayan ayva idi. Geçmiş olsun sağlıkla bebeğini kucağına al.Arkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
Ayy gerçekten çok incesin, Allah razı olsun, çok teşekkürler... Olsun göndermiş kadar oldun
Tamamdır, bakıyorum direk alıcam...
canım ben 9 ay günde 3 4 öğün belki daha fazla kustum ama kızımın gelişiminde problem olmadı hatta iki hafta ileri gidiyordu 36 +4de dogum yapmama ragmende 3400 gram dogdu .doğum öncesi bile kustum .belki senin ki geçer bazılarının yarıda kesiliyor bulantı kusmasi tek bulantı yapmayan ayva idi. Geçmiş olsun sağlıkla bebeğini kucağına al.
Evet sigara etkiliymiş ama o da hamilelikte kısıtlı. Duphalac bana da verdi de çok tatlı ve midemi altüst etti. Benim normalde de kullandığım magnesie calcinee diye bir toz vardı. Doktoruma onu sordum, kullanabilirsin dedi. Gece yatmadan yarım çay bardağı suya 3 ölçek atıyorum, sabaha gayet rahatım. Doktoruna bir danış istersen...
Benim de mutfak camı illa açık olacak, mutfak kokusu mahvetti beni...
15-16 haftaya kadar surdu bnde de. Hamilelik hastalik degildir diyenlere kafa goz dalmak istiyordum
Bazisi da sen nazlisin diyor. Halbuki iki hamilelik gecirdim ikisi arasinda hemen hemen hic benzerlik yoktu.Bana da "psikolojik yeaaa" diyenlere kafa goz dalmak istiyordum
Yorumları okumadan yazıyorum.Bende çok çektim bulantıdan 16. Hafta hafifledi ama hala devam ediyor malesef çok yoğun değil tabi haftada 3 defa kesin çıkartıyorum kocaman göbekle çok zor oluyor umarım sizin tamamen geçer.Ben çok yoğun olduğu dönemde zofran 8 mg lık bulantı hapını kullanmıştım 12 saat boyunca kesmişti rahat etmiştim domtorunuza danışın tabii yine de geçmiş olsunArkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
Cnm merak etme bende 4 ay peynirli tostla beslendim sadece başka hiçbirşey yiyemiyordum bebiş şuanda senin depolarından besleniyor zaten sen ne yiyorsan kendin için bu haftalarda üzülme o yüzdenAyy çok zor yaa. Allah evladını bağışlasın canım...
Ben de zofer kullanıyorum. Çok çok az iyi geliyor.
Peki yeme içme durumun nasıldı hamilelikte? Ben sadece peynir ekmek yiyorum, tost yiyorum. Bu şekilde nasıl geçer, nasıl beslenir bebe?
Az sabret geçecek canım seni çok iyi anlıyorum bir mideni boş bırakma o da çok fena bulantı yapıyor :/ ben o dönemde sadece meyve yiyebildim 2-3 haftadır ise normal yemek yemelere başladım gerci doktorum söylemişti endişe etme yiyeceksin diye ama işte :))))Teşekkür ederim canım senin de bebeğin hayırlı olsun. Aman maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlık ve sıhhatle...
Bende de düşük riski vardı, ben de yaşadım o günleri, çok şükür geçti. Aynı anlattığın gibi ekmekten soğuduğum günler oldu. Hep ev, hep ev. Çok bunaldım artık. İnşallah seninki gibi geçsin bitsin. Evet ilaç sadece azaltıyor, tamamen kesmiyorBiraz daha rahatladım burayı okuyunca...
Bazisi da sen nazlisin diyor. Halbuki iki hamilelik gecirdim ikisi arasinda hemen hemen hic benzerlik yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?