Canım o diyenlere bakma ve mümkünse çevrende bıdırdayan çok olacaktır onların hiç birine bakma,benimde 6.haftamda başladı yataklara düşürdü ne leblebi ne başka bişey kar etmedi,hiç geçmeyecek gibiydi,nazlıyım gözüyle bakıyodu artık herkes ama çeken bilir onu.sonra 16.haftamda hiç bişey kalmadı,4.ayını bekle geçecektir merak etmeArkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
Canım o diyenlere bakma ve mümkünse çevrende bıdırdayan çok olacaktır onların hiç birine bakma,benimde 6.haftamda başladı yataklara düşürdü ne leblebi ne başka bişey kar etmedi,hiç geçmeyecek gibiydi,nazlıyım gözüyle bakıyodu artık herkes ama çeken bilir onu.sonra 16.haftamda hiç bişey kalmadı,4.ayını bekle geçecektir merak etmeAllah yardımcın olsun,şifa versin canım...
Ya cekmeyen bilmez bu bulantilari, istedikleri gibi ayip tutsunlar naz da degil psikolojik de degil insanin yasama sevincini alan bir sey
Cnm merak etme bende 4 ay peynirli tostla beslendim sadece başka hiçbirşey yiyemiyordum bebiş şuanda senin depolarından besleniyor zaten sen ne yiyorsan kendin için bu haftalarda üzülme o yüzden
Az sabret geçecek canım seni çok iyi anlıyorum bir mideni boş bırakma o da çok fena bulantı yapıyor :/ ben o dönemde sadece meyve yiyebildim 2-3 haftadır ise normal yemek yemelere başladım gerci doktorum söylemişti endişe etme yiyeceksin diye ama işte :))))
ayyy ınsallah canımya ıshal yapmıyo dımı ,bırde hergunmu kullanıyosun ?yarın sorucam dr,a
Valla bence yersinizAa gerçekten mi? Yiyebilir miyim ki acaba? Normalde kekik severim ama hiç bilemiyorum...Çok teşekkürler öneri için...
Çok geçmiş olsun size de...
Geçer geçer valla bak 5-6hafta önce bana diyolardıda aynı senin gibi inşallah geçer,16.haftayı bekliyorum diyip duruyodum inançsız ve yorgun bi şekilde :) bi de çok sıvı tüketmemeye çalış mideyi bulandırıyo,ben tost makinasında ekmeleri kızartıp yedim kuru kuru yap peynir hiçbir şey olmadan o da bastırıyodu çok az,Allah yardımcın olsun,bir aya güzel zamanların olacaktır kendine iyi bak :)Zaten her kafadan bir ses çıkıyor cnm yaa aynen naz diyen mi istersin, halden anlamayan mı istersin...Çok şükür yaa inşallah benim de geçer bir an evvel, çok teşekkür ederim. Tek umudum 16 valla :)
Rica ederim umarım sende de işe yarar
Sabret canım sabret
20 haftadan sonra bitti benimki de
Aclıktan aglıyordum, bir lokma yemek yiyemiyor bir yudum su icemiyordum
Hastanede serum vuruluyordum surekli
Ve zofran dahi kullandım malesef vicdanım sızlıyor ama
simdi evladıma kavustum onun mis kokusuyla hepsi unutuluyor merak etme:)
Bana da "psikolojik yeaaa" diyenlere kafa goz dalmak istiyordum
Canm bulantı için harika bir hap var gebelerde kullanıyor ismi Metrapid di galiba yanlış değilsm mucizevi birşey küçück bir hap bulantı olduğu an at bir tane bir kaç dakika içinde eser kalmıyor şol olursun gerçekdn. Bn ilk gebeliğimde aşırı bulantm oluyordu hiç birşy fayda etmiyordu bi dr a gittim bu ilacı verdi ve o gündn sonra gebe olduğunu birl unutturr sana. Geçn bi arkadşmada tavsiye ettim oda evden çıkamıyomş bile her dkka wcye koşuyomş çook kötüymş fln söyledktn sonra aldı tam bir aydr hergün atıyor ve kesinlkle geçmş bulantı. Şiddetle tavsiye edrm inşallh çare olur sana
Benim bulantım son ana kadar sürdü. Şu içsem bile geri çıkardım. O derece zordu . Yemek yemekten korkardim hep. Sana tavsiyem sabah uyanınca ilk bir safra oluyor onu kusarsan ilk iş mide bulantısı biraz azalır. Ben her sabah gider onu kusar ondan sonra şu içerdim.
Şimdi bu ilaç 1 ölçek alınca sindirimi düzenliyor, 2 ölçek alınca dışkıyı yumuşatıyor, 3 ölçek alınca da ishal şeklinde çıkartıyor ama günde 1 kez, sürekli tuvalete taşınmıyorsun.
Ben 3-4 günde bir 3 ölçek alıyorum. Rahatça çıkıyorum. 2 ölçek filan kar etmiyor bana. Sor cnm sende...
Yorumları okumadan yazıyorum.Bende çok çektim bulantıdan 16. Hafta hafifledi ama hala devam ediyor malesef çok yoğun değil tabi haftada 3 defa kesin çıkartıyorum kocaman göbekle çok zor oluyor umarım sizin tamamen geçer.Ben çok yoğun olduğu dönemde zofran 8 mg lık bulantı hapını kullanmıştım 12 saat boyunca kesmişti rahat etmiştim domtorunuza danışın tabii yine de geçmiş olsun
tselkurler canım bırazdan gıdınce sorucam.vısne suyunu denedınmı canım ıyı gelıcek ? dun gecede bununla ılgılı baska birsey denedım sınırden agladımya resmen siskinlikten nefes alamıyorum olucem resmen .esım kalktı yaptı ( kayısılı dogal bısey ) 5 kasık ıctım ıyı gelır gıbı oldu bu sabah rahattım ıkı gun denıycem düzene gırdıgımde ıse yazarım sanada canım
Valla bence yersinizbende sizin gibiydim. Bunu yedigim gunler buyuk olcude rahatlama oluyordu ve kahvaltiyi yarida kesen istifralarim olmuyordu.
Umarim sizede iyi gelir şifa olur. Bana yazin sonra:))
Aa gerçekten mi, hiç denemedim. Kayısı kompostosu filan mı acaba? Yaz cnm bana da. İnşallah iyi gelir hep. Kabızlığı oldum olası çekiyordum, hamilelikte hiç tık yok valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?