geçmiyor bu bulantı çıldırmak üzereyim, yardım...

Canım o diyenlere bakma ve mümkünse çevrende bıdırdayan çok olacaktır onların hiç birine bakma,benimde 6.haftamda başladı yataklara düşürdü ne leblebi ne başka bişey kar etmedi,hiç geçmeyecek gibiydi,nazlıyım gözüyle bakıyodu artık herkes ama çeken bilir onu.sonra 16.haftamda hiç bişey kalmadı,4.ayını bekle geçecektir merak etme Allah yardımcın olsun,şifa versin canım...

Zaten her kafadan bir ses çıkıyor cnm yaa aynen naz diyen mi istersin, halden anlamayan mı istersin...Çok şükür yaa inşallah benim de geçer bir an evvel, çok teşekkür ederim. Tek umudum 16 valla :)

Cnm merak etme bende 4 ay peynirli tostla beslendim sadece başka hiçbirşey yiyemiyordum bebiş şuanda senin depolarından besleniyor zaten sen ne yiyorsan kendin için bu haftalarda üzülme o yüzden

Ya insan bıkıyor da hep aynı şeyi yemekten ama mecbur başka şey yiyemiyorum. Evett, ben ona çok takmıştım bebek için, şimdi rahatladım bunları okuyunca. Çok sağol...

P pitho86

Sabahlari has zeytinyaginin icine kekik ve kimyon serpin ekmeginizi buna banarak kahvaltiya ve gune baslayin buyuk olcude rahatlatiyor.

Ben dogumdan once bile nst odasinda istifra ettim. Bu gunumu %65 oraninda kurtariyordu.

İlac fayda etmiyordu.

Evet, açlık çok kötü yapıyor ama yemek saatlerim de kabusum. Açlık kötü yapmasa hiç yemezdim sanırım... Meyve bana da iyi geldi. Çok şükür, maşallah başlamışsın sen. İnsan inanamıyor valla yiyeceğine :)))

Aa gerçekten mi? Yiyebilir miyim ki acaba? Normalde kekik severim ama hiç bilemiyorum...Çok teşekkürler öneri için...

Çok geçmiş olsun size de...

ayyy ınsallah canımya ıshal yapmıyo dımı ,bırde hergunmu kullanıyosun ?yarın sorucam dr,a

Şimdi bu ilaç 1 ölçek alınca sindirimi düzenliyor, 2 ölçek alınca dışkıyı yumuşatıyor, 3 ölçek alınca da ishal şeklinde çıkartıyor ama günde 1 kez, sürekli tuvalete taşınmıyorsun.

Ben 3-4 günde bir 3 ölçek alıyorum. Rahatça çıkıyorum. 2 ölçek filan kar etmiyor bana. Sor cnm sende...

Aa gerçekten mi? Yiyebilir miyim ki acaba? Normalde kekik severim ama hiç bilemiyorum...Çok teşekkürler öneri için...

Çok geçmiş olsun size de...
Valla bence yersiniz bende sizin gibiydim. Bunu yedigim gunler buyuk olcude rahatlama oluyordu ve kahvaltiyi yarida kesen istifralarim olmuyordu.

Umarim sizede iyi gelir şifa olur. Bana yazin sonra:))

Zaten her kafadan bir ses çıkıyor cnm yaa aynen naz diyen mi istersin, halden anlamayan mı istersin...Çok şükür yaa inşallah benim de geçer bir an evvel, çok teşekkür ederim. Tek umudum 16 valla :)
Geçer geçer valla bak 5-6hafta önce bana diyolardıda aynı senin gibi inşallah geçer,16.haftayı bekliyorum diyip duruyodum inançsız ve yorgun bi şekilde :) bi de çok sıvı tüketmemeye çalış mideyi bulandırıyo,ben tost makinasında ekmeleri kızartıp yedim kuru kuru yap peynir hiçbir şey olmadan o da bastırıyodu çok az,Allah yardımcın olsun,bir aya güzel zamanların olacaktır kendine iyi bak :)

Benim bulantım son ana kadar sürdü. Şu içsem bile geri çıkardım. O derece zordu . Yemek yemekten korkardim hep. Sana tavsiyem sabah uyanınca ilk bir safra oluyor onu kusarsan ilk iş mide bulantısı biraz azalır. Ben her sabah gider onu kusar ondan sonra şu içerdim.

Bana da "psikolojik yeaaa" diyenlere kafa goz dalmak istiyordum

Aynen ben. Ne yemek ne içmek valla...Ben de zofer içtim, serum aldım. Yok Allah yok, çok çok az iyi geliyor Allahım evladını bağışlasın, bana da nasip etsin o günleri... Şu an çok uzak geliyor sağlıklı günler...

Evett, anlamıyorlar. Yaşamayan bilemezzz...

Metpamid normal zamanında hep aldığım bir ilaçtı. Ama hamileler kullanamaz diye hiç içmedim. İçiliyor mu? Allahım bgn dr.a randevum var ilk bunu soracağım. İnşallah inşallah çare olur bana da. Çok teşekkür ederimmm....

Ayy çok geçmiş olsun. Evet o safra bende de bazen oluyor ve çıkarıyorum. Ama çok kötü bir his yaa acı acı...O hep çıksa rahatlarım belki...

tselkurler canım bırazdan gıdınce sorucam.vısne suyunu denedınmı canım ıyı gelıcek ? dun gecede bununla ılgılı baska birsey denedım sınırden agladımya resmen siskinlikten nefes alamıyorum olucem resmen .esım kalktı yaptı ( kayısılı dogal bısey ) 5 kasık ıctım ıyı gelır gıbı oldu bu sabah rahattım ıkı gun denıycem düzene gırdıgımde ıse yazarım sanada canım

Ayy Allahım bir an evvel sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ben 4 mglık zofer alıyorum. Doktora bunu da sorayım bgn 8 mg birşey olur mu diye... Çok teşekkürler ve geçmiş olsun size de...

Aa gerçekten mi, hiç denemedim. Kayısı kompostosu filan mı acaba? Yaz cnm bana da. İnşallah iyi gelir hep. Kabızlığı oldum olası çekiyordum, hamilelikte hiç tık yok valla...

Valla bence yersiniz bende sizin gibiydim. Bunu yedigim gunler buyuk olcude rahatlama oluyordu ve kahvaltiyi yarida kesen istifralarim olmuyordu.

Umarim sizede iyi gelir şifa olur. Bana yazin sonra:))

İnsan ne yapacağını şaşırıyor valla Ayy bunu da deneyeyim bir. Yarın yapamaya çalışayım, inşallah iyi gelir. Tamam cnm, çok teşekkürler...

Aa gerçekten mi, hiç denemedim. Kayısı kompostosu filan mı acaba? Yaz cnm bana da. İnşallah iyi gelir hep. Kabızlığı oldum olası çekiyordum, hamilelikte hiç tık yok valla...

kesın gelır bu okudugum yazıdada bayan cocuguna denemıs oda tam 3 yıl ugrasmıs sonunda bunu ogretmen solemış.cocuk artık gayet normal yolla wc ye cıkıyormus

sımdı ben neler neler yaptım ne bıtkı kayısı cayları ,ıncırle kayısıyı ssıcak suya koydum akşamdan icmedımmı,ac karnıma 5.6 gun kurusu yemedımmı ,kılo kılo sarı kayısı,meysu suları ,rezeneler,16 karısık caylar25 karısıklar, 7 otlular,150 actvya yedımya dusun yok ,yok,yok sınırselmıdır nedır anlamadım meyve yemem normalde onuda yıyorum 1 haftadır gene yok :) kım ne derse bır umut yapıyosun:)

sımdı tarıf 7.8 tane gun kurusunu kaynattık sonra blendırden gecırıyosun püreden daha sulu, meyve suyuydan daha koyu kıvam elde edıyosun onu yatarken ıc sabah kalkıncada ıc...ben aksam surup ıctıgım ıcın 5 kasık ıctım ama sabah cıktım ınsaşşal sanada ıyı gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…