- 6 Ekim 2014
- 850
- 744
- 123
- Konu Sahibi kita_kitta
-
İnşallah. Mükafat olarak benliğimden bunların izlerini atmak bile yeter banaİnşallah gelecekte mutlu olur çektiğim onca sıkıntının mukafatini alırsın
Hala da saygida kusur etmem. Babami sevmiyorum içten davranmiyorum ama saygisizlik da etmedimHerkese de baba denmesin.
Bazi insanlar o adı taşıyamıyor.Ama sen evlat sıfatını çok güzel taşımışsın.Helal olsun.Allaha havale et geç.Hala da saygida kusur etmem. Babami sevmiyorum içten davranmiyorum ama saygisizlik da etmedim
Babadan yana gulmemis yuzun umarim mutlu bir evliligin olur ve esin yuzunu guldurur canimBu konuda baska bir arkadas konu açmış orayada yazdim ama kendim açmak istedim çünkü anlatmak istedim paylaşmak istedim.
Bardağı sehpanın köşesine koyduğum için dayak yedim, otur a odasindan mutfaga giderken babamin kültablasini da goturup dokmeyi onlar soylemeden akil edemedigim icin dayak yedim, gece uykumdan dayakla uyandirildim sebebini hala bilmem, babamin isyerinde kotu gecirdigi hergun ben dayak yedim, haftanin en az üç günü dayak yedim, dayak yerken ağladığım için de dayak yedim. Hakaret dersen oooo adim gerizekali hayvandi. 9,10 yaslarinda her gece duamdi "Allah im nolur babam ölsün" konusurken babaciğim yerine baba bile diyemezdim. Babama göre ben tembelin tekiydim çünkü bir an bile oturmamam annemden daha çok ev işi yapmam lazimdi. Bir gün aksam annem mutfakta yemek hazirliyor bende odada tv izliyorum, babam eve geldi. Tembel ne oturuyosun kalk annene yardim et diye dayak atti (ki annemin öyle bir yardim talebi de olmadi olsa zaten oturmam ki) kalktim aglaya aglaya ayran yaptim mutfakta. Onuda biraz fazla yapmisim birde onun icin dayak yedim ve o bir litee ayranida icirdi bana. O yaslarda bir kiz cocugunun yapmasi gereken ev islerinin fazlasini yapardim ama yine de adim tembeldi. O yüzden belki de simdi ev isinden nefret ederim. Benim gorevlerimden biride her aksam salata yapmakti rakisinin yanina meze ve sanirim yine o yuzden 25 yasina kadar salatadan nefret ettim.
Ahh kizlar sanirim bütün alınganlığim, özgüvensizliğim vs hepsi çocukluğuma dayaniyor. Geçmiyor, bitmiyor izleri. Böyle anlatip rahatlamak istedim. İyi ki varmiş burası..
Evliyim ama esimin ailesiyle problemlerim var o konu icin uye oldum anlattim bilmiyorum sonumuz mechul. Fazla hassasim fazla alinganim. Babami sevmiyorum ama saygiliyimdir mecburiyetten. Asla icten ve samimi olamadim. Iste bizim iliskimiz elgördülük, elalem ne der. Bugun ölse bir damla göz yaşi dökmem (bu cumlem icinde kizacak insalar ama ne yasadigimi ben bilirim)sımdı nasıl bir hayatın var? Baban ne alemde..
Sağolasin. Esim cok iyidir ama ailesi kötü ve o yüzden ne olacak sonumuz nereye kadar gider bilmiyorumBabadan yana gulmemis yuzun umarim mutlu bir evliligin olur ve esin yuzunu guldurur canim
Amin inşallah ama yoruldum artim. Rabbim bu günümü aratmasin amaBaba mı? Babalığını geçtim insan bile olamamış bir canlı. Allah yüzünüze gülsün. Sabredin. Sabrın sonu selamettir.
Esine sarıl fazla açık vrme ailenle ilgili .. onun ailesine de iyi davran bosveerr. Ağır olms çockluğun geriye dönme benimkide zordu ama dönmemeye çlşyorm...
Amin inşallah ama yoruldum artim. Rabbim bu günümü aratmasin ama
Aynen... düsünme kiüap oku öğren öğren.... mutlu oll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?