geçmiyor, gitmiyor, unutulmuyor..

Bende merak ediyorum. Hakkimi helal etsemde Allah soracak ona ki helal etmiyorum. Allah razi olsun bugünüme şükür ama bir türlü gülmedi yüzüm

Kendi çabalarimla atlatmaya calistim ve cok defa atlattigimi sandim ama atlatamamisim, hayatta baska alanlarda yasadigim en ufakbir sorun beni yenide dibe itiyor. Tıkandım
Atlatamazsın, o kadar kolay yani..

Aslında hiçbir zaman tam olarak atlatamazsın.

Çok profesyonel yardımlar alarak çok iyi duruma gelebilirsin ama izleri bir şekilde kalır sende.

Psikoloğun biri diyor ki: annelerinizin 25-30 yılda öğrettiğini birkaç ayda sıfırlayamayız.

Çocukken gördüklerin maalesef film şeridi gibi beyninde kopyalanır ve öyle kalır.

Allaha vericek hesabını canım, bu dünyanın öteki tarafıda warr..

Babamın dayağını hatırlamam ama hakaretleri çok ağırdır
Bir kusur işlesek dövse daha iyiydi dedirtecek kadar ağırdır
Çocukluğumdan ergenliğime kadar hep babam ve ailesinin sorunlarıyla büyüdüm
İnsan yaşadığını kendi biliyor
Çıkmıyor içinden, geçmiyor acısı.
El söylese geçer de kendi öz babanın ki bin beter acıtıyor
Herkes bir şeylerle sınanıyor işte
Bizimkisi de buymuş demek ki..

Hakaret dayaktan beter buna katiliyorum, babamin vurduğu yerlerin acısı geçti ama hakaretleri o laflari hala kulağımda çınlar

Ona göre hayatimi karartmiyor, terbiye veriyor, öyle egitiyor. Birde o kadar sakin ılımlı sorunsuz bir çocuktum ki. Haylaz bir çocuk olsam bile yapilmaz zaten de.
Tabi ki yapilmaz canim. Dusman bile olsa bi cocuga siddet uygulamanin aciklamasi olmaz bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…