geçmiyor, gitmiyor, unutulmuyor..

Yasadiklarimi yok saymaya calistim, mucaledele etmeye calistim, mutlu edecek seyler buldum kendime cokca da mutlu oldum. Asik da oldum, dostluklar arkadasliklar da kurdum, sosyallestim.. ama artik tukendigimi hissediyorum 29 yasindayim ve gercekten aslinda bir arpa boyu yol alamamis gibiyim

Öyle güzel soylediniz ki. Psikoloji okumayi istedim, hep ama olmadi ögretmen oldum fakat evliligim sebebiyle il değişikliği yaptım ve burda is bulamadim (atanamadim ozel okulda calisiyordum) evlendikten sonra yapayalniz bu sehirde arkadas yok is yok aile yok bir de ustune esimin ailesiyle problemler derken bu yil gercek anlamda butun gucumun tukendigini hissediyorum. 29 yasindayim ve savasamiyorum artik

En başta bir iş bulsanız kendinize. Diğer konunuzu da okudum, kafanızda o insanları bitirdiğinizde hiç problemimiz kalmaz. Hayat hep gülümsesin size ( hepimize) ama hayat size gülümserken bunu farketmeyecek kadar geçmişe ya da gereksiz insanlara takılı kalmayın lütfen. Her insanın hayatı boyunca yaşayacağı acılar olduğuna inanrim, herkes pastadan payını alır bence. Siz acıyı bir ömür yete cek kadar çekmişsiniz bundan sonrası sadece mutluluk:)

Psikoloji benimde hayalimdi...halende okumayı isterim...nasip...
Aöf den sosyal hizmetleri okuyorum...ve severek isteyerek devam ediyorum...bu alanda iş bulma çabası içine girecegim şartlarımı ne olursa olsun zorlayarak...sevdigim bir bölüm yani...

şuan yaşadıgınız sıkıntılar eski defterleri açar...babayla devamlı içinizde yüzleşirsiniz...sanki yaşadıklarınız yetmezmiş gibi degil mi? ama bunlarda geçecek...ve siz herkese karşı taşlaşacaksınız...sizi üzen şeyler ne ise artık üzmez olacak...

Artık duygulara deger vermemeye başlayınca insanlardan sıkılacaksınız...yapmacık gelecek...kadın erkek ilişkilerine girmiyorum bile...

Mesleginiz var sevindim sizin adınıza...şans sizden yana olsun...

Amin inşallah. Size katiliyorm yenide calismaya baslamak cok iyi gelecek bana insallah hayirlisiyla calisirim tekrar

yaşadığın şeyler çok yıpratıcı canım.içine ata ata bi gün patlıyorsun ama sende öyle olmamış babana karşı.buda sabırlı olduğunun göstergesi.baban kendinden utanmalı.bi evladında babada hakkı vardır.sen babana hakkını helal etmezsen onun vay haline!!seni ezmeye çalıştıkça kendini ezik durumuna getirmiş.yazıklar olsun babana..evliliğinde yaşadığın sorunlar inşallah kısa sürede düzene girer.en güzelide bi mesleğinin olması.kimseye boyun eğme bu saatten sonra canım

Bende aöf den ikinci unv olarak sosyoloji ye baslamistim ama yarim kaldi ve evet hala benim de aklimdadir psikoloji okumak. Ne cok ortak yonumuz varmis.
İnsanlar konusuna gelince evet sıkıldım artik yapmacik iliskilerden, kimseye tahammulum kalmadi. Bana ufak bir yanlisi olan bir arkadasimdan hemen soguyorum, çok cabuk siliyorum insanlari.

Asla helal etmiyorum hakkimi. Evliliğim bitse bile Allah a şükür mesleğim var dedigin gibi. Allah kimseye muhtac etmesin

Asla helal etmiyorum hakkimi. Evliliğim bitse bile Allah a şükür mesleğim var dedigin gibi. Allah kimseye muhtac etmesin
evliliğindeki sorunlar ne boyutta bilmiyorum canım ama inşallah düzelir en kısa zamanda.düzelmeyecek kadar ciddi konular varsada asla kendini ezdirme canım.ne kadar iyi niyetli olursan karşındaki iyi niyet beslemiyorsa değerini bilmez.çektiğin acılar kat kat mutluluk olarak döner umarım sana.hakkında en hayırlısı olsun canım.

Benim güçlü ve sabırlı bir kişiligim var...zor günler geçirdim ve halende geçiyorum...kendi ailemle ilgili degil şuan ki sıkıntılarım...inanın hiç ilaç kullanmadan atlatıyorum...destek almayarak dayanabiliyorum....çok neşeli bir yapım var sanırım en büyük antideprasanım bu...

Gülmeyi seviyorum öyle arabesk bir yapım yok...slow şarkı dinlemem dibe vurmamak için...efkarlanmak istersem arada türkü dinlerim sadece o...onunda dozunu bilirim...

şu aralar kitaplara sardım...öyle aşklı meşkli kitapları da okumam ilgimide çekmez yani...polisiye, kişisel gelişim okumaya çalışırım...

çenem düştü hahayyy...kk nın bu saatlerinu severim ama sabah erken kalkmam gerekiyor...iyi geceler dilerim sizlere...konuyu takipteyim gündüz vakti yazarım gene...

Esimle problemim yok aslinda ailesiyle var ve gorusmuyorum onlarla. Esim basta benim arkamdaydi ama simdi degismeye basladi. Kavga küslük... ahh bilmiyorum artik cok yoruldum hakkimda hayirlisi olsun inşallah. Güzel dileklerin için cook teşekkür ederim

Ben de cok gulerim ve hep nesemle taninirim etrafimda ama icimde bu boyle degil malesef ben senin gibi guclu degilim ve tikandim tükendim artik. Kitaplar benim de can yoldaslarimdir tam bir kitap kurduyum. Seni takibe aldim. İyi geceler görusmek uzere

anladım canım.eşin arkanda oldukca zaten ailesiyle olan problemler hiç önemli değil ama arkanda değilse sorunlar başlıyor.aileler yüzünden biten evlilikler çok canım.eşinle konuş güzelce sorunları.ailesiyle olan problemleri.çözüm yoluna gitmek isterse zaten oda evliliğini tehlikeye atmaz.tek bildiğim karşındaki seni anlamıyorsa değer vermiyorsa çabalama. değmez.ablamda 1 sene çabalada.sonuç ayrılık oldu.

lütfen bol bol inşirah oku ve ne olur bir psikologtan yardım almaya çalış Sana neyin iyi geldiğini keşfetmeye çalış. Ruhunun ne kadar yorgun olduğunu eşinle konuşmaya çalış ve ondan da yardım iste ailesi konusunda sana destek olsun. Siz bir ailesiniz zaten ve siz ailesiyle değil onunla evlisiniz. Bu ayrımı yapmayı öğrense şu erkekler artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…