geçmiyor, gitmiyor, unutulmuyor..

Değer veriyor ama anlıyor mu sanmıyorum. Akışına bıraktım hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah canim

İnşallah okuyacağim ve evet psikolojik bir yardima ihtiyacim var kesinlikle.

bir psikoloğa danış diyecektim ama zaten herkes bunu önermiş. Allah'a havale et yarına kalır ama yanına kalmaz. biraz dine yönelirsen rahatlayabilirsin allah yardımcın olsun inşallah çok mutlu olursun her şeyin başı sabır

Amin inşallah çok teşekkür ederim

Benim bu ulkede en sinirlendigim konu ...cocuga dayak ve sözlü siddet..keşke polise bildirseydin babanin akli basına gelseydi.ne bu ya ufacik savunmasız bir cocuga vuruyorsun ne hakla.kendisi hayvan..allah cezasini versin cocugunu doven ebeveyinlerin...avrupada olsa seni o ailenin yanindan alirlardi..ne merhametsiz ya bu insanlar....

Gerçekten beni en mutlu eden şey kitaplardir. İçine kapanik ve mutsuz geçen çocuklugum da tek teselliyi kitaplarda buldum. Şu an yaklasik 500 kitaplik bir kucuk kutuphanem var.
Harikasın...esekten düsenin halini.... hesabı oldu biraz:) ben babamdan çook memnundum ama çok zor bi çockluktu şiddet de gördüm aile içi mtlulğum babamın geldiği zamanlardı... zaten 5yasında buldum 15yasında kaybettm... baba olmayınca horlanıyor insan... ama güçlü oldum hep gözyasımı göstermedim kimseye... okulla uğrastım okumakla.. arkanda kimsen yoksa yapamıyorsun bişeyleri basaramıosun.. kickboxla ilgilendim mesela hıncımı hayattan orada alırdım.. sonra evlndm yine zorlklar iste...

Hala da saygida kusur etmem. Babami sevmiyorum içten davranmiyorum ama saygisizlik da etmedim

boşver sen.. saygısızlık etme dediğin gibi
ah yaramı deştin canım sen gene babandan duymuşsun bu lafları
anne baba yanında büyümedim ben
evinde kaldığım yakınımın oğlu da bana hep "salak, saf, öküz v.s."
adım hep bunlardı.. bu yaşıma geldim şimdi bende düşünüyorum
bende bundan özgüvensiz, pasifim

O yaşlarda akil edemedim. Bir de soyle bir sey var annem de bize hep baba dayaginin normal bisey oldugunu empoze etmeye calisti, bu iyi mi kotu mu bilemiyorum. İnanirmisin ünv 2. Sinifta ögrendim ben tüm babalarin çocuklarini dovmedigini. O yasa kadar saniyorum ki butun babalar boyle az ya da cok dover

Evlendigimizde yasadigimiz zorluklar da bence cocukken yasadiklarimizdan kaynaklaniyor. Aslinda bu tür yasantilar geciren herkesin ciddi yardim almasi gerek çünkü ne kadar güçlü dursak da bir yerden patlak veriyor

Evet ayen öyle esim hep çok zor bir karekterim olduğunu söyler...

Ahh o daha da kötü bir yabancidan bu muameleyi görmek. Allah yardimcimiz olsun. Bu yastan sonra degisirmiyiz bilmiyorum ama şu alinganlik huyumdan nefret ediyorum

benim aklıma bir soru takıldı sizin çocukken yaşadığınız duruma gerçekten çok üzüldüm fakat babanı bunca eziyet ederken anneniz ne yapıyordu.

benim aklıma bir soru takıldı sizin çocukken yaşadığınız duruma gerçekten çok üzüldüm fakat babanı bunca eziyet ederken anneniz ne yapıyordu.
Bazen müdehale ediyordu o müdehalelerinin genelinde de yine dayak yiyordum arada bir iki tekmede annem yiyordu sen ne karisiyorsun diye. Genelde karismiyordu. Bir de bize hep bunun normal bisey oldugunu empoze etti. Ben ünv. 2. Sinifta ilk defa ögrendim her babanin cocugunu dovmedigini. Öyle bir konu konusuluyordu ben hicbir sey bahsetmedim benimle ilgili degildi konu.neyse iste bir arkadas dediki babam bana bir tokat bile atmadi, digeri ordan dediki benim babamda asla yapmaz yapsa silerim onu filan. Ben şok oldum o gün yurtta saatlerce agladim

baba demek dayak demek değil çok bilinen bir laf vardır baba dediğin dag gibidir denir.benim babam da asla vurmadı asla sert çıkışlar yapmadı.gerçekten üzüldüm durumuna babanız yaşıyor mu? ve gerçekten bu tarz ortam da büyüyn kişilerin ilerde eş seçimleri sıkıntılı oluyor sanırım yada erkeklere güvensiz olmaya itiyor yani herkes döver söver gibi kalıcı izler bırakıyor haklısınız

Evet yasiyor ve disardan normal siradan bir aile gibiyiz. Kaliciizler birakti demek bile hafif kaliyor aslinda karakteriniz kisiliginiz saglam temellere oturmamis oluyor. Bilemiyorum ama tükendim tıkandım artik

Aynen sana katiliyorum arkadasim. Kendi cocugundu diye hayatini karartamazsin ki. Gunah ya

canım benim nasıl içim yandı okurken.Allah yardımcın olsun.Rabbim çektiklerini unutturacak güzellikler versin.Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…