geçmiyor, gitmiyor, unutulmuyor..

Ahh o daha da kötü bir yabancidan bu muameleyi görmek. Allah yardimcimiz olsun. Bu yastan sonra degisirmiyiz bilmiyorum ama şu alinganlik huyumdan nefret ediyorum

amin canım
şimdi görünce pek bi sıcak pek bi iyidir
ama her fırsatta sokuyorum lafı hiçbişey diyemiyor
gülüyor sadece.. gerçi laf soksan ne fayda
aynen bende alınganlık huyumdan nefret ediyorum..

bir doktora görün manik depresif yapmış olabilir seni yaşadıkların.ondandır bu hissettiklerin.lütfen görün bir doktora

Baban öz mü?

Yani bir insanın çok ciddi sorunları olması lazım 7/24 böyle olması için.

Annene karşı nasıldı peki?

Üvey baba bile yapmaz bunları, size karşı bu kin bu nefret neden??

Başka kardeşiniz var mı?

Onlarada böyle miydi?

Aynen sana katiliyorum arkadasim. Kendi cocugundu diye hayatini karartamazsin ki. Gunah ya
Ona göre hayatimi karartmiyor, terbiye veriyor, öyle egitiyor. Birde o kadar sakin ılımlı sorunsuz bir çocuktum ki. Haylaz bir çocuk olsam bile yapilmaz zaten de.

amin canım
şimdi görünce pek bi sıcak pek bi iyidir
ama her fırsatta sokuyorum lafı hiçbişey diyemiyor
gülüyor sadece.. gerçi laf soksan ne fayda
aynen bende alınganlık huyumdan nefret ediyorum..
O yaptigi seyin yanlisliginin farkinda degil yada umrumda degil. Allah bundan sonra korusun öyle insanlardan. Evladin varsa onlari korusun rabbim

Babamla adamda dayak söz konusu olmasa da ruhsal baski bitirdi beni.bilirim gecmez gitmez unutulmaz .tam Unutursun bi gün portler gelir durup dururken aklina
Allahtan simdi mutluyum hayatin yolunda siyrildim ama bazen ya siyrilamasaydim diye Düşünürüm ne halde olurdum diye yine aklima gelir gitmez unutulmaz

bir doktora görün manik depresif yapmış olabilir seni yaşadıkların.ondandır bu hissettiklerin.lütfen görün bir doktora
Daha önce ünv zamanin da psikiyatriste gitmistim ama bunlardan hic bahsetmedim ilac vermisti o donemde ama benim oturup bunlari enine boyuna anlatabilecegim ve beni gercekten dinleyecek iyi bir doktora ihtiyacim var bu da devlet hastanelerinde mümkün degil, yasadigim sehirde de 2 tane özel hastane var onlarin bir tanesine gittim gecen sene sikayetimmde suydu, kapi calsa bile kalbim yerimden cikacak gibi atiyor korkuyordum halada kapi telefon yuksek sesten korkarim. Panik bozukluk dedi verdi bir ilac ama cok da gozum tutmadi cok yaşli bir doktordu. Ankarada arastirip iyi bir psikiyatriste gidip icimdeki herseyi anlatmak istiyorum

teşhis dogru panik atak.keşke önce ilacı kullansaydın.doktora anlatma olayı bana biraz ters geliyor.şikayetleri anlatsan daha iyi olur.çocuklukta yaşadıklarım beni böyle yaptı dersen anlarlar zaten

Baban öz mü?

Yani bir insanın çok ciddi sorunları olması lazım 7/24 böyle olması için.

Annene karşı nasıldı peki?

Öz. İnanması güç değil mi.
Annemi dövmezdi, arada bir iki tekme yerdi annem eger bizi doverken mudehale ederse. Anneme sinirlense de yine bizi doverdi. Kavgalari olurdu, kavga dediysem o sayar bagirir cagirir annem susar aglardi

Üvey baba bile yapmaz bunları, size karşı bu kin bu nefret neden??

Başka kardeşiniz var mı?

Onlarada böyle miydi?
Evet 3 kardesiz, en kucuk kardesim toplasan 10, 15 kere yemistir dayak çünkü o artik biraz yaslilik donemine geldi gucu kalmadi fakat 2 sene önce 17 yasindaki kizi dovmeye kalkti sanirim anilarim canlandi sinir krizi gecirdim ellerim filan kilitlendi çenem kilitlendi ona vurmasina dayanamadim. Beni kuçugum de benden daha şiddetli dayak yemistir çünkü o biraz asiydi babam bagirirsa o da karsilik verirdi 5,6 yaslarindayken dudagini patlatmisti onun, attigi yumrukla

Sana birsey söyleyeyimmi o ruhsal baski dayaktan beter. Aşağılamalari, hakaretleri "tembel, gerizekali, köpek, hayvan" laflari hala kulgaimda çınlıyor.

Sen ne diyosun 5-6 yaşında dudağını mı patlatmıştı???
Benim oğlum 5 yaşında gözümün önüne geldi aman yarabbii..
Bu adamın evlatlarıyla alıp veremediği nedir ruh hastasıı psikopattt...........
Belki o günler geride kaldı ama ömür boyu iz kalacağı kesinn..

teşhis dogru panik atak.keşke önce ilacı kullansaydın.doktora anlatma olayı bana biraz ters geliyor.şikayetleri anlatsan daha iyi olur.çocuklukta yaşadıklarım beni böyle yaptı dersen anlarlar zaten
Kullandim zaten ama hafif ilaclar prozac gibi

Öz. İnanması güç değil mi.
Annemi dövmezdi, arada bir iki tekme yerdi annem eger bizi doverken mudehale ederse. Anneme sinirlense de yine bizi doverdi. Kavgalari olurdu, kavga dediysem o sayar bagirir cagirir annem susar aglardi
Yazık ya gerçekten. Bir baba nasıl bu kadar kötü davranabilir ki çocuğuna. Hem de her zaman, hem de her sebepten dolayı.

Demek o da ömrü boyunca ailesinden dayak yedi, doğrunun o olduğunu sanıyor.

Yapacak bir şey yok şu an. Sende kalıntısı kesinlikle var zaten de kendi çabalarınla kısmen atabilirsin.

Evet onun halide vahim ama şükürler olsunki oda okudu Türkiye nin en iyi ünv birinde, şu an akademisyen olma yolunda ilerliyor hemde buna yakin bir alanda.
Babama söylesen derki ne var biz de yedik babamizdan dayak, anneme söylesen o da derki herkes yemistir babasindan dayak. Onlarin kafa öyle yani

Yüreğim parçalandı.. insan böyle şeyleri anlatamaz herkese.. derdini dökmen iyi olmuştur senin için İNŞAALLAH..
Rabbim bundan sonra yüzünüzü güldürsün..
Babanız da bunun hesabını ahirette nasıl verecek merak ediyorum..

Kendi çabalarimla atlatmaya calistim ve cok defa atlattigimi sandim ama atlatamamisim, hayatta baska alanlarda yasadigim en ufakbir sorun beni yenide dibe itiyor. Tıkandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…