geçmiyor günler :(

inşallah hayırlısıyla pozitifle neticelenir sonrasında da sağlıkla kucağına almak nasip olur dilerim.....stres yapma sakın olumsuz düşüncelerde bulunma seninle bebişin yada bebişlerin inşallahhhh

çok teşekkür ederim ama stres elde olmuyo sanırım kontrollü hareket etmek bile geriyor insanı bir de hala 1 hafta var test gününee..bunun daha once cıkanı yokmudur ya

çok teşekkür ederim ama stres elde olmuyo sanırım kontrollü hareket etmek bile geriyor insanı bir de hala 1 hafta var test gününee..bunun daha once cıkanı yokmudur ya

elimizde deil stres yapıyoruz muhakkak ama negatif düşünce negatifliği getirir canım Allah korusun kafanı dağıtacak başka şeylerle uğraş komedi filmleri izle mesela bol bol tespih çek Allahın isimlerini zikret canım..malesef daha 1 haftan var keşke hemencecik öğrenebilsek ama olmuyo işte belirtide arama herkeste aynı olmayabiliyo belirtiler sonra bende yok bu belirti diye hem kendini üzersin hem bebişini

haklısın zaten elım sureklı orda okuyorum bol bol..Rabbim herkesin gönlüne göre versin yüzünü güldürsün inşallah..burda okudugum kadarıyla gördüm belirtiler herkeste bambaska..bir umuttur işte kasık agrıma sevınıyorum..belim agrıdıgında acaba mı dıyorum..gece defalarca tuvalete kalkmak keyıflendırıyor :)

merhaba canim benimde transferimin 2. gunu,beklemek gercekten zor...Allah guzel sonuclar almamizi nasip eder insallah

merhaba canim benimde transferimin 2. gunu,beklemek gercekten zor...Allah guzel sonuclar almamizi nasip eder insallah

amin canım inşallah surda hayırlı guzel haberlerı de paylasalım..burada yenıyım ve ıyıkı denk gelmıs bu sıte bana ınsan kendı ıle benzer sorunları yasayan benzer sıkıntıları olan kısılerle paylasınca az da olsa rahatlıyormus...uzulme olur gecer gıder dıyenlerden bunalmıs durumdaydım ben.. transfer sonrasında bol ananas ye demıslerdı bana tutunmayı etkılıyormus..bır umut ıste ben hergun yıyorum sana da tavsıye edıyrum canım..

tavsiyen icin cok tesekkurler hemen bugun basliyorum yemeye... bu surec gercekten cok yipratici,ayni durumda olmayan kimsede maalesef anlamiyor bizi.senin ilk denemenmi..benim ilk denemem onun saskinligida var ustumde..

tavsiyen icin cok tesekkurler hemen bugun basliyorum yemeye... bu surec gercekten cok yipratici,ayni durumda olmayan kimsede maalesef anlamiyor bizi.senin ilk denemenmi..benim ilk denemem onun saskinligida var ustumde..

evet canım ılk denemem..saka gıbı gelıyor hersey rahım fılmı yumurta toplama transfer ılaclar ...hala devam eden ılaclar...Allahım kımsenın emegını bosa cıkarmasın... ananası yıyemezsen blenderla püresını yap ıc daha kolay oluyor ..bır de ılk 3 gun cok onemlı demıslerdı bana bol bol yat dınlen ve sakın kabız olma:)

ananasımı yedım geldım canım sen nerede yaptırdın tedavını..valla bende sureklı yatar vazıyetteyım ama kasıklarımda ve belımde cok agrım var.sendede oldumu bu durum

ananasımı yedım geldım canım sen nerede yaptırdın tedavını..valla bende sureklı yatar vazıyetteyım ama kasıklarımda ve belımde cok agrım var.sendede oldumu bu durum

ödevini yapıp gelmissin:):) ben de yedım ananasımı ..evet özellikle sag kasıgımda atar gıbı bır agrı var belımde de ınce ınce bır agrı hıssedıyorum...ılaclar şişirdi resmen her yanımı zayıf olmama ragmen bir fıcı su gıbı hıssedıyorum kendımı( ben adanada yaptırdım sen?

ıstanbul bahcecı umut tup bebek merkezınde yaptırdım bende...

ben de gün sayıyorum bu gün 5. günüm.

ben de gecen hafta bugun yaptırmıstım aramızda 2 gun mu var o zaman :) bırbırımıze guzel haberler verelım ınsallah ya.. var mı belirtiler ben bugun bıraz sıkıntılıyım dun gece sıddetlı sancı yasadım yarım saat kadar aglattı resmen bıse olmusmudur acaba bebıslere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…