- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
- Konu Sahibi redhairedgirl
-
ben de gecen hafta bugun yaptırmıstım aramızda 2 gun mu var o zaman :) bırbırımıze guzel haberler verelım ınsallah ya.. var mı belirtiler ben bugun bıraz sıkıntılıyım dun gece sıddetlı sancı yasadım yarım saat kadar aglattı resmen bıse olmusmudur acaba bebıslere
benim de önceki gün ve dün çok ağrım oldu. şu an yok gibi. ama akıntı falan yok öle bariz. evet sanırım aramızda iki gün var benim geçen pazartesi oldu transferim.
benim bu gün 9 günüm size göre biraz öndeyim. benim 5. demem dondurulmuşlarla 2 tane transver edildi.bende sabırsızlıkla bekliyorum. bende 5 denemenin verdiği bi umutsuzluk var .kendime söz verdim bu son dememe olacak diye sağlığımda önemli . hiçte masum ilaçlar kullanmıyoruz. o yüzden biraz daha hüzünlüyüm işallah kimse benim kadar uğraşmaz .belirti sorarsanız kasıklarım ağrıyor zaman zaman başkada bi şey yok .
daha önce yazmıştım 5 tüp bebek denemem 11. gün test sonucum 13,6 galiba tekrarlatacaklar ama çok düşük .pek umutlu değilim
inşallah artar ne olur umutsuz olma senin için dua edeceğim.
benım bugun 9.gnum dayanamayıp gıttım ve kan testı yaptırdım sonuc 1.20merkezı aradık bozuna yaptırmıssınız her halukarda negatıf cıkar dedıler..ne cıkması gerekıyorkı ya cok moralım bozuldu benım
benım bugun 9.gnum dayanamayıp gıttım ve kan testı yaptırdım sonuc 1.20merkezı aradık bozuna yaptırmıssınız her halukarda negatıf cıkar dedıler..ne cıkması gerekıyorkı ya cok moralım bozuldu benım
herkeze merhaba!!!!! 8 gun once trasfer oldu,çok dikkat etmeye çalişiyorum.... benim transferden 2 gun sonra sag tarafinda kalçam ve bacagim çok uyuşuyor,o yuzden çok rahatsizim,once gecelerde sadece devam ederdi,şimdi de gunduzleri. doktora aradik ilaçlar yan etkisi yapmaz oyle dedi, istedigim şekilde cevab alamadim yani. Sizde oyle oldu mu hiç????????????????????
moralini bozma, daha çok erken , benim bugun 8 gun, ben de duşunuyorum test yapmak , korkuyorum negatiften
Merhabalar Kızlar ,
Bu tedavinin en zor süreci bekleme sürecidir . Sizlere ne söylesem biliyorum teselli ya da rahatlatmaz . 12 gün geçmek bilmeyen 12 asır gibi . Hiç bir şey gelmez aklına başka ...
dayanamayıp test yaptıranlar ben ilk denemem de tam 4 tane idrar testi yaptırmıştım . bu inanın insanın moralini daha çok bozuyor . bence zamanını bekleyin ve o zaman testlerinizi yaptırın . bu tedavi de moral çok önemli . Sakın olumsuz düşünmeyin olumlu düşünün ki olumlu olsun . Yerin Göğün yaratıcısı Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşl .
Negatif bile çıksa lütfen hayata küsmeyin . Allah Tekrar deneme gücü versin imkan versin herkese . Çok isteyipte bunu denemeye imkan bulamayan insanları düşünün . Metanetli ve sabırlı olun kızlar , Allah yardımcımız olsun .(( Dileyen herkese versin ([/QUO
Amin canım amin!! Rabbim bu kadar seye katlanacak sabır versın ınsallah..
Bence zamanını bekle canım , test yapma . Stres olacaksın boşuna . bişe kalmamış zaten bugünü saymassan 3 gün daha bekleyeceksin :)
daha 6 gunum var, bize oyle dediler, ayin ikisinde belli olacak
moralini bozma, daha çok erken , benim bugun 8 gun, ben de duşunuyorum test yapmak , korkuyorum negatiften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?