- 11 Nisan 2009
- 2.185
- 17
- 358
- Konu Sahibi redhairedgirl
-
daha 6 gunum var, bize oyle dediler, ayin ikisinde belli olacak
kesınlıkle tavsıye etmıyorum kesınlıkle !!esımın de benım de tum moral sıfıra ındı..bır de ben bugun ruya gormustum burdakı tum kızlar toplanmıstık bırının evınde tatlılar yıyorduk ondan gaza geldım sanırım ya:)
Dilerim zamanı geldiğinde yaptırdığın testi görünce sevinç çığlıkları atarsın . Sakın moral bozma .
insallah canım ya hepımız sevınc cıglıkları atalım ınsallah mutluluktan aglamak nasıp olsun hepımıze
kesınlıkle tavsıye etmıyorum kesınlıkle !!esımın de benım de tum moral sıfıra ındı..bır de ben bugun ruya gormustum burdakı tum kızlar toplanmıstık bırının evınde tatlılar yıyorduk ondan gaza geldım sanırım ya:)
neden o kadar sürüyor muş ki . Normalde 12 gün diye biliyorum en fazla .
o zaman 3 gun sonra yapiyim test bakali ne çikacak
iyi olmuş!!! ben çok tatli severim, ,ama bu gunlerde goresim yok bile, sadece tuzlu yiyorum, turşu felan.....herkez seviniyor var oyleyse diyorlar, geçenlerde yaptigimzda tup bebek,ayni oyleydi,ama malesef tutpadiydi
neden o kadar sürüyor muş ki . Normalde 12 gün diye biliyorum en fazla .
o zaman 3 gun sonra yapiyim test bakali ne çikacak
canım bunun normal süreci 12 gündür diye biliyorum fakat senin özel bir durumun mu vardı süreyi uzatıyorlar anlamadım . bence sen test yapıp kendini sıkıntıya sokma derim zamanını bekle lütfen . neden sürenin bu kadar uzun olduğunu sordun mu peki ?
canım bunun normal süreci 12 gündür diye biliyorum fakat senin özel bir durumun mu vardı süreyi uzatıyorlar anlamadım . bence sen test yapıp kendini sıkıntıya sokma derim zamanını bekle lütfen . neden sürenin bu kadar uzun olduğunu sordun mu peki ?
bir ozel durumum yok, o gun transfer yaptiranlara herkeze oyle demişler... bu konuda benim de bilgim yok.... kalçam surekli uyuşüyor şok kotuyum(((((((((((((( senin transfer oldu mu??
bir ozel durumum yok, o gun transfer yaptiranlara herkeze oyle demişler... bu konuda benim de bilgim yok.... kalçam surekli uyuşüyor şok kotuyum(((((((((((((( senin transfer oldu mu??
hayır canım ben ikinci denememe Temmuzda başlayacağım kısmet olursa .
hayır canım ben ikinci denememe Temmuzda başlayacağım kısmet olursa .
hangi şehirde yapiyorsun?? ben konya da tup bebek merkezinde, çok begendim orayi, ilgi yuksek
hangi şehirde yapiyorsun?? ben konya da tup bebek merkezinde, çok begendim orayi, ilgi yuksek
İstanbuldayım ben canım . ilk denememi İvi tüp bebekte yapmıştım .
ikinci denemem de Yeditepe ya da Acıbadem maslak diye düşünüyorum karar veremedim henüz :)
İstanbuldayım ben canım . ilk denememi İvi tüp bebekte yapmıştım .
ikinci denemem de Yeditepe ya da Acıbadem maslak diye düşünüyorum karar veremedim henüz :)
istambulda tup bebek fiyati nedir? acibadem çok pahallı oldugunu duydum.. bizim masraflarimiz genetik testlerle ve analizlarla 6000 tl givarinda
istambulda tup bebek fiyati nedir? acibadem çok pahallı oldugunu duydum.. bizim masraflarimiz genetik testlerle ve analizlarla 6000 tl givarinda
canım acıbadem de ona yakın bir fiyat uygulama ve ilaçlar . Ekstra bir şey çıkarırlar mı bilmiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?