- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi sekerparee
-
Şimdi canim bende ayni durumdayım ilgisiz umursamaz bir erkek birde üstüne mesafeler var 2 mizde farklı yerdeyiz. Ben inan çok düşündüm onunla iken başka bir yere gitme korkusu yüzünden mutsuz mutlu arasindaydim onsuz ken de niye boyle oldular var. Ve gitme konusunda kesin birşey hic bir zaman diyemezdim çünkü bilmediğim bir yer ve her konuda zittiz sadece birbirimize olan baglilik var ama bu yetmiyor baktiki ben onun gibi düşünemiyorum umursamaz oldu ben bitirmistim ilk kestirip atma demişti sonunda ben mesaj attim hic iyi yapmamisim simdi anliyorum. Şimdi kendime bir söz verdim bütün sosyal sitelerdi sms uygulamalariydi sildim geçmişe ait herşeyi ve en önemlisi yaradanima daha çok baglandim. Kaderinde o yoksa zaten boşa zaman harcardim ben bir tek kişiyi bekliyorum bu beni herkesten farklı gören değer veren seçenek değil istikamet olduğumu söyleyen biri sende aynisini yap numarani değiştir ailenle konuşursun evi ararsa bir şekilde kurtulman lazim bu durumda olan herkes için geçerli. En önemlisi değerli sin onun seni öyle değersiz hissettirmesi ne izin verme..
aradiginda ne dedi? üzme kendini dicem ama biliyorum ki hic kolay degil. ayrilma sebebiniz neydi ve neden ariyor ?
son aradığında açmadım. sadece mesajla karşılık verdim. ayrılma sebebimiz öyle çok ki..hangisini söylesem. onun sevgisizliği ilgisizliği beni yüreğimden yaralaması..neden arıyor çünkü hala aramalarına karşılık veren biri var. kim aramaz ki. canı cehenneme bitti artık.
ben işte hiç mutluluktan uçamadım :) nasıl bir duygu olduğunu bile unuttum. en son gözlerimin içi güleli o kadar uzun zaman oldu ki.. ama sanırım önce bittiğini kabullenmem gerekiyordu. çünkü ben hiç kabullenemedim. dönecek. tek düşündüğüm buydu. bir gün dönecek. sensiz yapamıyorum diyecek. adama gülerler 2 yıl bensiz çok da güzel geçirmiş hayatını bundan sonra mı yapamayacak. avuntu işte. umut bazen çok öldürücü olabiliyor. artık kabule geçiyorum. bittiğini. beni sevmediğini. istemediğini. ömrünü geçirmek istediği insanın ben olmadığımı. bu son cümle benim için yeterli ve herşeyin özeti..
bence sen kafada bitirmissin ama kalbine söz geciremiyorsun. bu hissiyatla baskalarina da sans vermezsin, bu yüzden belki de bir daha konusup yüz yüze bitirmelisin. belli ki o da senden vazgecemiyor.
Sadece konuyu açtığın zamanki yazıyı ve son mesajını okudum.Aradakileri bilmiyorum yani :) Ama sana naçizane bir tavsiyem olacak.Bir psikoloğa gitmeyi düşündün mü? Önyargılı olmayıp iyi birine gitmeni tavsiye ederim.Emin ol çok faydasını görürsün.Allah yardımcın olsun, kıymetini bilecekle karşılaştırsın.
insallah canim artik Mutlu olursun... Bi seyi kirkere soylersen olurmus.. Evlendiginde benimde kabullenmem cok zor olmustu.., o kadar uzun surduki o kadar canim yanarak icime bagardim ki beni sevmiyo ve onunla Mutlu kabullen diye ve bugün kimse bana bunun tersini kabullendiremiyo artik biliyorum o Mutlu olmayi secti ve defolup Gitti ne deyim Allah mutlulugunu artirsin... Canim yanmiyo mu tabi yaniyo zaman Zaman acidan kivraniyorum ama genel olarak kabullendigimden bu Yana daha mutluyum...
hergün her gece aklina her gelisinde kendine telkin et sende icinde onu affet ve Allaha havale et birak gitsin cok güzel metodlar var baslarda zorlanirsin ama onu affetmeden ondan kurtulamazsin zaten niyet etmissin Ya bi kere daha kolay yol alirsin
o da senden vazgeçmemişki yoksa böyle düzenli olarak aramaz. dediğin gibi ego tatminide olabilir ama hala bir bağlantısı var senle.evide ararsa arasın nolucakki.
o böyle yapmasa çoktan unuturdun.sürekli kendini hatırlatma çabası var .
çözüm cvp vermemek galiba.
nefret etmeyide bir kenara koy çünkü anlaşılano da memnun ediyor o şahsı. ona karşı nötr ol ,onu hiç kimse olarak gör
Seni seviyor mu sevmiyor mu bilemeyiz o kendide bilmiyor belli . Ne geliyor nede gidebiliyor . İki arada kalmış . Sırf ego tatmini için seni yokladığını sanmıyorum . Ama öte yandanda bu tür erkekleri güvenilir bulmuyorum . İkizler burcu mu bu merak ettim . Çok kararsız biri belli ama yaptığı çok yanlış sonuçta sen onu seviyorsun ve üzülüyorsun onun için bunu iyi biliyordur . Dönmek istiyorsa dönsün yoksa gitsin seninle böyle oynamasına izin verme . Aslını istersen sana çok güçlü bir aşkla bağlandığını sanmıyorum ama yanlış anlama bazı erkekler aşık olamaz bunun senle ilgisi yok . Geçmiş yıllarda böyle bir erkek tanımıştım . 6 ay ilşkimiz sürdü arkasından ben ayrılmıştım gerçi ama birbuçuk sene beni aradı yokladı . Her gelişinde değiştiğini sandım ama değişmeyeceğini biliyordum . Sonunda koptu gitti acısı dahha büyük oldu . Sürekli arayıp ne haldesin nasılsın hayatında biri var mı vs diyerek beni yokluyordu ama ben aldırmaz havalarında konuşuyordum . En son konuşmamda maalesef duygularıma yenildim ve hala sevdiğimi itiraf ettim o günden sonra hiç aramadı . Bu yaz öğrendim evlenmiş hayırlısı olsun diyorum . Böyle bir erkekle evlenmek benim için tehlike olurdu çünkü yarın sıkılır gider belli olmaz sürekli dengesiz hareketler beni korkutuyor senide korkutsun sen evlensende bu adamla aynı devam edicek buna inan .
sevilmediğimi ben hissediyorum. ama eğer dediğin gibiyse, duygularından emin değilse bu daha kötü. 3 senede duygularından emin olmayan bir erkek ilerde insana her türlü kazığı atabilir. ben zaten onunla olamam bu saatten sonra. hiçbir şekilde güvenmiyorum. hele ki evlenmek.. hayatım kararır öyle iyi biliyorum ki.. çünkü bu insan bana düşkün değil, gözümün içine bakmıyor. hele ki ayrılmadan önceki son zamanlarda duygusal gelgitlerine göre muamele yapıyordu bana. burcu oğlak bu arada. nedense hiç uymuyor. benim tek hatam aradığı dönemlerde bu karaktersize onu hala sevdiğimi söylemek oldu. sen de yapmışsın ve sonra aramayı kesmiş. bu kesmedi. neden?çünkü şahsiyetsiz. çünkü karşısında hala onu umutsuzca seven bir kadın var. sömür sömürebildiğin kadar..gerçekten buna son veriyorum. inan ki iliğime kadar sömürüldüm, öyle hissediyorum. defolsun bundan sonra.
benimki benle dalga geçiyordu canım ikizler burcuydu ondan burcu sordum . bu arada oğlak erkeğide dengesizdir aslında bütün erkekler dengesiz ama bunlar çok fazla . bence seviyorsan sert bir şekilde konuş birdaha aramamasını söyle . çünkü böle böle gider bu senelerce . aslında arayıp görüşmek istememeside ilginç . benim bu eski adam görüşmek istiyordu hep . sonra benim üzüleceğimi anlayınca heralde defoldu gitti .keşke yanlış insanlar hayatımıza girmese ama canım inan ki tecrübe oluyor daha güçlü oluyorsun hayata karşı bunları atlatınca .
kaç defalar da söyledim defolmasını. ne küfürler ettim. şerefin üzerine yemin et aramayacağına dair dedim. etmedi. suratıma kapadı ama etmedi. ya allahın belası dedim benden ne istiyorsun? cevap yok! ya insan hasta oluyor inanır mısın. şimdi okurken sana çok bişey ifade etmeyebilir, ama beni anlayacağını düşünüyorum yazdıklarından duyarlı ve gözlemcisin, inan ki insan hasta oluyor o suskunluk yüzünden. ya neden arıyorsun arkadaşım!!!!!!! böyle kaç defa bağırdım. sarhoşken aradım bi daha aramam. ya da özür bi daha aramam. cevaba bak! böyle deyip 5 ay aramıyor. be şerefsiz senin karşında oyuncağın mı var! gerçekten buna maruz kaldığım için kendimi afedemiyorum.
ben seni anlıyorum benzer birşey benimde başıma geldi anlattığım gibi . ne ilişkimiz vardı ortada ne yoktu . sürekli görüşmek istiyordu .adını koymuyordu . yanımdayken okadar şefkatliydi ki belkide ondan bağlanmıştım öyle . ama aldattı beni bunu öğrenince hemen bıraktım . aslında eski sevgilisiyle görüşmüş arada bunu dyunca hemen bıraktım . sonra hep aradı sordu hep güçlü durdum . hep hayatımla ilgili sorular soruyordu merak ediyordu . en sonunda sevdiğimi söyledim sonra aramadı . tabi bende çok hakaret ettim çok aşağılayıcı sözler söyledim çünkü gururum yerle bir olmuştu . benimde hatalarım var . herşeyini aşağıladım güya güçlü durdum . bir erkeğe söylenmeyecek sözlerdi . yediremedi bunları sanırım . o eski sevgilininde benden haberi vardı . ama o aldırmadı evlendi yinede . hayırlısı oldu bence herkes hakkında . ama hakaret edince oda cevap vermezdi bana susardı . bende çok sinirlenirdim .
Unutursun inan hersey unutuluyor.Ben evlendigine bile alistim düşün zamaninda onsuz nefes alamiyordum.depresyona girdim ayrildigimda kendi kararimdi ayrilik ama yinede sıkıntı oldu işimden atildim onun yüzünden çünkü kendimi işe veremiyordum başkalarıyla görüştüm kafami dagittim bir baktim hafiflemis.ama şu koyuyor hala o yuva kurdu mutlu ama ben hala yalnizim haksızlık gibi geliyor bana bazen buna üzülüyorum.uyuyorum uyanıyorum, ve her defasında ne kadar yanlış biri olduğunu ve onunla asla olmayacağını anlıyorum. inşallah bu sayfayı kapatıyorum. içimdeki ses öyle söylüyor. sizlere de çok teşekkür ederim, insan okudukça yürekleniyor.
Unutursun inan hersey unutuluyor.Ben evlendigine bile alistim düşün zamaninda onsuz nefes alamiyordum.depresyona girdim ayrildigimda kendi kararimdi ayrilik ama yinede sıkıntı oldu işimden atildim onun yüzünden çünkü kendimi işe veremiyordum başkalarıyla görüştüm kafami dagittim bir baktim hafiflemis.ama şu koyuyor hala o yuva kurdu mutlu ama ben hala yalnizim haksızlık gibi geliyor bana bazen buna üzülüyorum.
o mutlu mu bilemeyiz. ya da onun mutluluktan anladığı şey ne? bu tarz insanlar son derece bencil olurlar. sadece kendi duyguları ön plandadır. eğer onunla evlenen sen olsaydın bugün çok mutsuz olacaktın. çünkü seni üzerdi. iyi ki olmamış . hem sen de bir gün yuva kuracaksın, sadece zamanı gelmemiş. kaç yaşındasın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?