geçmiyor yüreğimdeki ağırlık..

aslında mucizelere yürekten inanıyorum. ama aşkla ilgili değil de hayatımla ilgili birkaç güzel mucize başıma geldi. ümidimi en kaybettiğim anda bir armağan gibiydi..şimdi başka bir mucize bekliyorum,allah büyüktür:119:

Allah'ın merhametine sığınacağız işte
Bu anlamsız saplatıyı beynimizden kalbimizden atmakta bize yardım etsin diye
Çabalayın lütfen

güzel bir başlangıç sabahı.. 14 şubat hiçbir şey ifade etmiyor biliyor musun. o hayatımdayken benim ilk 14 şubatımdı. aramız kötüydü daha doğrusu ben ona kırgındım ama sandım ki o günü fırsat bilir gönlümü alır. ne kutlama ne bir hediye. telefonda konuştuk iki yabancı gibi.. çok büyük hayalkırıklığıydı benim için. çok içime oturmuştu..insan bir tek kendine güvenmeli hayatta..

güzel bir başlangıç sabahı.. 14 şubat hiçbir şey ifade etmiyor biliyor musun. o hayatımdayken benim ilk 14 şubatımdı. aramız kötüydü daha doğrusu ben ona kırgındım ama sandım ki o günü fırsat bilir gönlümü alır. ne kutlama ne bir hediye. telefonda konuştuk iki yabancı gibi.. çok büyük hayalkırıklığıydı benim için. çok içime oturmuştu..insan bir tek kendine güvenmeli hayatta..[/QUOTE]

bu konuda da söyleyebileceğim milyon tane şey var 14 şubat hadiseleri başlığı altında
düşünmekten vazgeçmeniz lazım
anıları yeniden yeniden yaşamaktan ve ah demekten
aynı acıyı aynı tarihte tekrar tekrar yaşamanın bir anlamı var mı?

bu konuda da söyleyebileceğim milyon tane şey var 14 şubat hadiseleri başlığı altında
düşünmekten vazgeçmeniz lazım
anıları yeniden yeniden yaşamaktan ve ah demekten
aynı acıyı aynı tarihte tekrar tekrar yaşamanın bir anlamı var mı?[/QUOTE]

yok

zaten evdeyim ve dışardaki çiftleri görmüyorum:104: facebookumu da dondurmuştuım, kimsenin sevgililer günü kutlamalarını görmek zorunda da değilim. gidip birazdan kahvaltı bulaşıklarını yıkıycam. yaşanmaya değer bir sabah

doğru, en iyisi umursamamak, hiç olmamış gibi devam etmek. bence de bu noktadan sonra alınabilecek en mantıklı karar tüm iletişimi kesmek. çoğu kişi de bunu tavsiye etmiş. işe yarayacaktır emin ol. kendini ağır bir yükten, sırtındaki kamburdan kurtarmış olacaksın. biz her zaman seni dinleriz canım, istediğin kadar anlat.

sınava hazırlanıyordun, o nasıl gidiyor?

Genelde sabahhlari "bugun cok guzel bir gun olacak" diye basliyorum gune, guzel mi oluyo orasi bilinmez ama kendimi avutuyorum oda bişeydir :)))

Yeniden olacağına inanınca olur..ne güzel yürekten inandığını söylüyosun ya olur o merak etme..

Sen yanlışının farkındasın.Ama bu yanlışa bile bile devam edersen ruhun hastalanacak.
Bak bu tarz ilişkilerde erkek bir yere kadar suçludur.Bir yerden sonra sen bile bile devam ettirirsen sen suçlu olursun.

Sen yanlışının farkındasın.Ama bu yanlışa bile bile devam edersen ruhun hastalanacak.
Bak bu tarz ilişkilerde erkek bir yere kadar suçludur.Bir yerden sonra sen bile bile devam ettirirsen sen suçlu olursun.

evet. zaten kafamda bitirmeye çalışıyorum. sabrım tahammülüm hepsi bir yere kadar. çizgiyi çektim artık.

Bazen iste insanin bi,bosluk anina denk geliyo ve kucucuk bi hatira bi resim Ya da aramasi iste herseyi böyle karistiriyo... Tam olarak nasil hissizlesilir bende bilmiyorum... Sana nasil bi cevap verebilirim bilmiyorum.. Tavsiye edecegim herseyi zaten sende biliyorsun tek sunu soyleyebilirim Ben en cok kendime acimayi biraktigim zamanlar mutlu oluyorum... Oyle ki ne onun mutlu pozlari ne slow sarkilar hic birisi dokunmuyo... Ama bazi gunler iste insan Boyle hic yol alamadigini filan dusunuyo Ya oyle degil aslinda biliyormusun hatayi en cok nerde yapiyoruz.? Biz bu adamlari sevdik onlarla hayatimizi birlestirmeyi dusunduk hayaller kurduk haliyle zaman Zaman canimiz yanacak... Iste bunu kabullenemiyoruz istiyoruz ki hic bisey olmamis gibi devam edelim... Canimiz hic yanmasin... Bunun da zamani gelecektir elbet kendini bu kadar yipratmayi birak kizma kendine... Kimisi 2hafta da atlatir kimisi 2ay kimisi de 2 yil kendini sartlandir ma... Hayatin akisina kapil mutlu olmayi unutma.. Bende oyle yapiyorum bazen bir iki hafta kendime gelemiyorum sonra aylarca umrumda olmuyo mutluluktan ucuyorum

Konunu geç görmeme rağmen yazmadan geçemedim.
Yaşadıklarımız benzediğinden belkide.
Senin 2 yıl olmuş, ben ise 1,5 yılın içindeyim.
Tam hayatını düzeltmeye başladığın anda gelen bir mesajla nasıl altüst olunduğunu iyi bilirim.

Ben bu durumu sadece şu kelimeyle açıklayabiliyorum; saplantı.

Şimdi sana hemen hemen aynı şeyleri yaşamış biri olarak bundan nasıl kurtulabileceğini anlatmak isterdim ama malesef henüz bende bulamadım bunun bir yolunu.
Sadece uğraşlarım sonucu onun benden kopmasını sağladım.
Başlarda deli gibi istedim. Araması, sorması kendimi garip bir şekilde değerli hissettiriyordu.
Şimdiye kadar "en" sevdiğim adam olmasının da payı var bunda. Hatta belki de aşk. Bilemiyorum.
O nefes alamadığım gecelerin sonunda ondan bir mesaj, bir telefon gelmesi ilaç gibiydi benim için.
Aldatılmanın verdiği o ruh haliyle, aldatıldığım halde benden vazgeçemediğini düşünüyordum hala.
Ruh halim bu seviyedeydi.
Sonra terslemeye başladım.
Hayatımdan çıkmasını istediğimden değil, terslediğim halde bana mesaj atmasını istediğimden.
Kendimle ve aynı zamanda onunla kavga edip, ego savaşı veriyordum sanki.
Bir ara kesildi aramalar. Haftada 1'den, 2 haftada 1'e düştü.
Hayatıma birini almaya çalıştım, aldım da.
Onunla paylaşmaktan sakındığım ne varsa, hayatıma aldığım 3 günlük adamla paylaştım.
Neyin intikamıydı bu hiç bilmiyorum. Zarar gören sadece ben oldum.
Sonra yine aradı.
Bu sefer ağır konuşmaya başladım. Psikolojimi altüst ediyordu ona olan bu takıntım.
İçimde ne varsa dökmeye başladım. Resmen mesaj atsada bağırsam çağırsam diyordum.
Buluşmak istediğinde reddediyordum, buluşursam başa sarıcağımı biliyordum çünkü.
Yine yılmadı.
"yolda görsem yolumu değiştiririm, zerre değerin yok. kabak tadı verdi. defol git" dedim.
Gitmedi.
"umarım hayatın boyunca mutlu olamazsın, pisliksin, çık hayatımdan. çık Allahın cezası" dedim.
Çıkmadı.
1,5 yıl bu böyle devam etti.
Sonra cevap vermemeye başladım. En son yılbaşında aradı.
"yeni yıldan tek istediğim, beni aramaman" dedim.
Oymuş.
Aramadı o günden beri. O kadar hakaretime gitmeyen adam bu sözümle gitti.
Biliyorum ki, yine arayacak. Ha belkide aramaz. Artık işin bu kısmını düşünmüyorum.
Hayatıma kimi almaya kalktıysam, ısınamadım. Sevemedim.
Çalıştım, denedim ama olmadı. Hata üstüne de hata yaptım.
Pişman bile değilim artık. Hissizleştim.

Şuanımı sorarsan; bunu atlatamıyacağımı anladım ve kabullendim.
Bari dedim yanımda bana destek biri olsun.
Hayatıma girmek isteyen biri vardı.
Ona anlattım.
"Sadece yaşadıklarımı atlatmak için birine ihtiyacım var, benden bir şey beklemeyecek birine" dedim.
Kabul etti.
Aşıkmıyım? hayır. Seviyormuyum? hayır.
O seviyormu? bilmiyorum. Belkide hayır.
Sadece bana iyi geliyor ve onunla olduğumdan beri aklıma bile gelmemeye başladı.
Hepsi bu.

içimi dökmüş oldum bende böylece, konun sağolsun canım

Son düzenleme:

Yaşadiklarin zor canim ama bunu atlatmak adina sanirim hicbirsey yapmiyorsun kendimden biliyorum ayrildigimizi soyleyen kisi benimle surekli bulusmak ve konusmak istedigini soylemisti ben onu hala sevdigimi ve bnun sadece beni yipratacgini soyledigim halde israr etti ve surekli aradi yanyana geldigimizde bna sevgilisi gibi davrandi fakat hep ayrildigimizi dile getirdi.bazi insanlar dha once sevdigi kisinin bir baskasiyla olamamasindan zevk aliyor olabilr.

Simdi sana bennm ne yaptigimi anlatayim numarami degistirdim ve bana ulasmamasi icin herseyi yaptim sonuc herkez kendi hayayina devam etti bende buyuksunuz fakat insan sevince dusunemiyor.dedigim gibi zor olacak ama irtibati kesin onn istedigi de sizin onu unutmamanz zaten basta zor oluyor ama alisirsiniz.ona ayrdgnz vakti arkadaslarinizla degerlendirin Allah yardimciniz olsun

Yaşadiklarin zor canim ama bunu atlatmak adina sanirim hicbirsey yapmiyorsun kendimden biliyorum ayrildigimizi soyleyen kisi benimle surekli bulusmak ve konusmak istedigini soylemisti ben onu hala sevdigimi ve bnun sadece beni yipratacgini soyledigim halde israr etti ve surekli aradi yanyana geldigimizde bna sevgilisi gibi davrandi fakat hep ayrildigimizi dile getirdi.bazi insanlar dha once sevdigi kisinin bir baskasiyla olamamasindan zevk aliyor olabilr.

Simdi sana bennm ne yaptigimi anlatayim numarami degistirdim ve bana ulasmamasi icin herseyi yaptim sonuc herkez kendi hayayina devam etti bende buyuksunuz fakat insan sevince dusunemiyor.dedigim gibi zor olacak ama irtibati kesin onn istedigi de sizin onu unutmamanz zaten basta zor oluyor ama alisirsiniz.ona ayrdgnz vakti arkadaslarinizla degerlendirin Allah yardimciniz olsun

dök içini dök

ben de ilk zamanlar aramasından garip bir mutluluk duyardım. onun aradığını her gördüğümde içimde bişeyler yeşerirdi. unutamadı derdim. yine bana dönecek derdim. sonra sonra şunu farkettim ki dönmüyor. o sadece arıyor. dönmeye dair hiçbir şey yok. gelecekle ilgili tek bir söz yok. sadece o anlık arıyor. ertesi gün aramıyor. ve ben her defasında başa dönüyorum. oysa o devam ediyor kaldığı yerden. onun takıldığı bir yer yok. hayatla birlikte akıyor. ama beni hep aynı noktaya saplayıp bırakıyor. sonra dedim ki kendime buna bir son ver. kendine olan saygını geri al. zaten dönmek isteyen erkek dönerdi çoktan, bunlara hiç gerek yok. iki yıl çok uzun bir zaman. gelmediyse istediği insan ben olmadığım içindir. tek gerçek bu..

teşekkür ederim. artık benim için öyle biri yok. kabulleniyorum bittiğini ve hiçbir şekilde iletişim kurmayı düşünmüyorum bir daha. çünkü kaldıramıyorum artık. yüreğim yorgun.

ben işte hiç mutluluktan uçamadım :) nasıl bir duygu olduğunu bile unuttum. en son gözlerimin içi güleli o kadar uzun zaman oldu ki.. ama sanırım önce bittiğini kabullenmem gerekiyordu. çünkü ben hiç kabullenemedim. dönecek. tek düşündüğüm buydu. bir gün dönecek. sensiz yapamıyorum diyecek. adama gülerler 2 yıl bensiz çok da güzel geçirmiş hayatını bundan sonra mı yapamayacak. avuntu işte. umut bazen çok öldürücü olabiliyor. artık kabule geçiyorum. bittiğini. beni sevmediğini. istemediğini. ömrünü geçirmek istediği insanın ben olmadığımı. bu son cümle benim için yeterli ve herşeyin özeti..

Eminim bir sure sonra gecn zamana acyacaksnz mutlu oldugunuzda da o gunlerin acisini cikartin ben herzamankinden dha mutluyum sizde iyi olacaksiniz buna kesin gozuyle bakiyorum herseyin bir caresi var

Eminim bir sure sonra gecn zamana acyacaksnz mutlu oldugunuzda da o gunlerin acisini cikartin ben herzamankinden dha mutluyum sizde iyi olacaksiniz buna kesin gozuyle bakiyorum herseyin bir caresi var

umarım dediğin gibi olur..iyi olduğumda buraya yazarım :)

Şimdi canim bende ayni durumdayım ilgisiz umursamaz bir erkek birde üstüne mesafeler var 2 mizde farklı yerdeyiz. Ben inan çok düşündüm onunla iken başka bir yere gitme korkusu yüzünden mutsuz mutlu arasindaydim onsuz ken de niye boyle oldular var. Ve gitme konusunda kesin birşey hic bir zaman diyemezdim çünkü bilmediğim bir yer ve her konuda zittiz sadece birbirimize olan baglilik var ama bu yetmiyor baktiki ben onun gibi düşünemiyorum umursamaz oldu ben bitirmistim ilk kestirip atma demişti sonunda ben mesaj attim hic iyi yapmamisim simdi anliyorum. Şimdi kendime bir söz verdim bütün sosyal sitelerdi sms uygulamalariydi sildim geçmişe ait herşeyi ve en önemlisi yaradanima daha çok baglandim. Kaderinde o yoksa zaten boşa zaman harcardim ben bir tek kişiyi bekliyorum bu beni herkesten farklı gören değer veren seçenek değil istikamet olduğumu söyleyen biri sende aynisini yap numarani değiştir ailenle konuşursun evi ararsa bir şekilde kurtulman lazim bu durumda olan herkes için geçerli. En önemlisi değerli sin onun seni öyle değersiz hissettirmesi ne izin verme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…