- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi sekerparee
-
Amin çok teşekkür ederim..işte ben de tam bundan bahsediyorum inanın bana ben de sizin gibi profiline bakardım hiçbir sebep yokken ayrıldı benden 4 senelik ilişkiydi söz nişAN falan düşünürken bir gün pat diye ben evlilik sorumluluğunu alamam dedi ve ayrıldık sonrasında ise hayatına kaç kız girdi çıktı..ve ben hepsinden haberdar olduğum halde nefret edemedim bir türlü salya sümüktüm hep..erkeklerle ben dalga geçicem önüme gelenle çıkıcam her haltı da yicem diyodum kendi kendime...ama yapamıyodum..hergün telefonum elimde uyurdum..profilinde paylaştığı eğlence fotolarını kız arkadaşlarıyla olan fotoları sevgililer günüde birbirlerine aldıkları hediyelere varana dek biliyordum görüyordum çünkü..ne zaman güçlü hissettim biliyomusunuz kendimi ?? ne zaman ki bana geldi geri işte o zaman dedim ki evet işte bu ! bana senden başkası iyi bir eş olamaz ben bunu anladım dediğinde sadece söylediğim şu oldu ''git''..sessizce gitti..sonrasında ağlayarak aradı köpekler gibi..ama asla aşkımdan ölüyo isem bile dönmedim geri..çünkü haketmedim ki..siz de size haketmediğiniz şeyleri aşatan hayatınızdan 6 yılı çalan biri için sadece git demeyi bilmelisiniz..git dediğinizde inanılmaz rahatlayacaksınız...
valla ben tecrübeme dayanarak konuşuyorum gerçekten sadece ayağa kalkıp yeter demekle başlıyo herşey...üstüme başıma güzel kıyafetler almıştım saçlarımı kestirip boyatmıştım makyajımı yapıyodum iş çıkışı kuzenlerimle canlı müziğe gidip göbek atarak atlattım ben gerçekten..inanmazsınız belki de..ama inanın en güzeli eğlenmek...ama bana geri dönmek istediğinde git burdan demem paha biçilemezdi bana göre..suratındaki o şaşkın ve aptallaşmış ifade ile dört köşe olmuştum..
neyseki benim şimdilik birliktelik de dahil 3 yılımı çaldı :))
allahım işte benim istediğim an o an. bana senden başka kimse iyi eş olamaz hayatımı paylaşmak yaşlanmak istediğim tek insan sensin.. bu cümleyi duymayi nasıl istiyorum anlatamam. bu gidişle hiç duyamıycam sanırım.
Anca kendini geri çektiğinde oluyor:)) aynı kelimelerle olmasa bile yalvaracağı gün gelecektir..sen hayatına devam et sadece:)
2 sene olacak amabu saatten sonra sessiz kalsam bir şey ifade eder mi? bir de şu var, mesela ben ara ara baktım profiline bu zaman zarfında ya. hayatında ciddi anlamda bir kız olsa en azından resim koyardı diye düşündüm. bizim resimlerimiz vardı çünkü ilk günden beri onun sayfasında. arkadaşları akrabaları düğün ne zaman diye yazıyorlardı. mutlaka konuştuğu biri vardır da diye düşünüyorum çünkü mavi boncuk dağıtmayı çok sever ondan nefret ediyorum yazıkça.
ya bak anlatsam sayfalar yetmez benim yaşadığım dumurluğuben neleri yakaladım..sen nerden biliyosun başka profili olmadığını...:) ya neler yapıyolar uçkurlarının derdine düşüp inanamazsın...farklı hatlar kullanmalar mı dersin..benle birlikteyken neler yapmış hepsini yakaladım ve buna rağmen az daha affediyodum..sonra bir gün pat diye hiç bilmediğim bir numaradan bana ''sen x in nesi oluyosun'' dedi dedim ''4 yıllık sevgilisiyim sen kimsin '' nasıl olur x 1 aydır benimle'' ohooooo tabi bunları bana ''ben evlilik sorumluluğu alamam'' dedikten sonra yapıyor..karışık oldu biraz ama kısacası önce benden ayrılmak istedi tamam dedim sonrasında hayatına birilerini almış ben bunları face den görünce hemen aşağılayıcı bir sürü mesaj attım ona sonra kız arkadaşı olan vasıfsız bana geldi sen kimsin diye sordu...........yani daha neler neler oho...ve saf ben onca şeye rağmen yemeden içmeden kesilmiştim Allah'ım kendim için söylüyorum ne salakmışım diyorum ben
Çok güzel ifade etmissiniz ayni durumdayim.ilk önce tüm kalbimle şunu rica ediyorum ne olur karamsarlığa kapılmayın
ben numunelik biriyim enteresandır o da bunu biliyor ve gayet güzel kullandı zamanında artık kullanamıyor.
bizim ilişkimiz, benim o ilişkideki rolüm çok değişikti. bizimki bir ilişki değil "bu kadını yıkmalıyım" savaşıydı sanki.
ilişkimiz bittiğinde ben işsiz halimle şimdiye göre küçük ama o zamana ve şartlara göre oldukça büyük bir borcun altına girmiştim.
ilişki süresince duyduğum hakaret, küfür, değer görememe, aşağılanma gibi pek çok şeyi kabullenip özümsemem yüzünden özgüvenim bitmiş kül olmuştu. kendime bakmayı bıraktım (en basit şey olan saç taramayı bile)
gün geçtikçe kendimden nefret ettim, kendimden nefret ettikçe çöktüm.
şu an o 2,5 yıllık süreyi düşündüm yine ne yaptım o zaman içinde diye ve gerçekten en küçük bir anım yok. yaşamamış gibiyim.
şu an seviyor muyum onu? aslaaaaaaaaaaa
o sevgi içimde biteli çooookkkk zaman oldu.
yeniden başlayalım ya da bir dilek tutsam ve dileğim %100 gerçekleşecek olsa o'nu diler miyim?
aslaaaaa. Allah yazdıysa bozsun
daha sonra birilerine yüreğim ısınmadı mı?
elbette ısındı, kesin aradığım kişi bu dediğim oldu, bu adamla ömür geçer diye mutlu olduğumda oldu
ama öyle çok yanılttılar beni ya da ben bilmediğim bir şekilde öyle çok ittim ki karşımdakini kimseyle olamadı.
en son şu şekilde bir düşünce gelişti bende "beni sadece bu adam sever ve benim gibi biri de en fazla bu kadar sevilebilir" kısacası layığım bu...
ama eğer karşıma doğru insan çıkmış olsaydı veya çıkanları da ben bir şekilde itmemiş olsaydım atlatabilirdim.
tanıştığım her eş adayı (ki artık flört düşünmedim ondan sonra) beni sözüyle ya da hareketiyle kırdığında veya ters bir şey yaptığında o çok sevdiğim adamın açtığı yara kanadı hep. nefretle yüklü bile olsam hislerim o'na yöneldi.
şimdi konuşuyor olma durumu şu şekilde, canı istediği zaman arıyor çoğuna cevap vermiyorum, hiç oralı olmuyorum. cevap verirsemde geçmişte yaptıklarını başına vurup vurup duruyorum. nasıl bir güven vermişsem adama zamanında hala O'nu sevdiğimi zannediyor, öyle olmadığını söylememe rağmen.
ben O'nu asla hayatımda istemiyorum, varlığını bilmek bile istemiyorum
sanırım durumumun kötülüğü özgüvenimi kaybetmiş olmam....
Çok güzel ifade etmissiniz ayni durumdayim.
En son kasimda arandim ben de.
6 aylik periyotlarla araniyorum ben de.
En son msj attiginda birini seviyorum demiştim.
AC yüzüme söyle diye 20 kere aradi acmadim.
Son sözü yine kimse sen gibi olamaz ama ben düzgün bi adam değilim oldu. Umarsiz davraniyor, rahat ama hep acindiriyor kendine bir yandan da.. öylesine aradim özledim senle konuşmayi falan diyor benimki.
Ben de zarar verdiğini, bu kadar vicdansiz olmamasini söylediğimde "aş artik bunlari" diyor. beni kim uzse onun uzdugu yer kaniyor
2 senedir ne o biriyle oldu ne de ben.. O millete mavi boncuk dagitip duruyor ben ise eski yaralarima bir merhem...
evet ben buna inanıyorum. eğer saygılı bir şekilde ayrılsaydık eğer birbirimize veda edebilseydik ben onu içimde bir köşede bırakabilecektim. güzel bir anı olarak. ama beni hançerledi ve işte bunu bir türlü sindiremedim.
sizi bu derece yaralayan birine özlem duymanız çok anlamsız, düşünmeyin artık
biliyorum
çok pişman olsun istiyorum. köpek gibi kapıma gelsin. amin.
her aradığında size ulaşabilir ve sizin ona özlem duyduğunuz anlarsa hiç de pişman olmaz çokça gurur duyar pişman olması dahi umrunuzda olmadığı an o da kendini değersiz hissedecek belki de ona bunu yaşatmalısınız aksi takdirde şımardıkça şımarır ben ayrıldığım insana karşı nefret dahi hissetmem onunla ilgili hiçbirşey umrumda olmaz pişman olması bile ilgilendirmez beni
pişman olması umrumda bile olmadığı an zaten onunla tüm hesabım kapanmış olacak. yani sokaktaki insandan farksız olacak benim için. hedeflediğim nokta orası zaten:) ama o ana kadar gececeğim yol şu ki tamamen iletişime kapalı olmak. bana ulaşamaması. ama ben o pişmanlığı da görmeyi çok isterim.
umarım herşey gönlünüzce olur
bence telefonlarini acin onunla siradan bir arkadasiniz gibi havadan sudan konusun hic duygusal konulara girmeyin mtepki verdiginizde onu onemsediginizi dusunuyor,sizin ondan etkilenmediginizi hissettirin cani cok aciyacaktir eminim.
Pisman olup kapıya dikilmesini veya özür dilemesini istiyorsunuz
Ama bu bile vakit kaybı geldi ben pişmanım dedi ne değişecek
İnanın bana daha iyi hissettirmeyecek bem duydum ama bir sey fark etmedi.
O noktaya gelene kadar bana olan olmuştu zaten.
Yine kendinize eziyet etmiş olursunuz başka bir sey degil
Uzulecek insanlar, pismanlik duyabilen insanlar veya seven insanlar hislerini açıklamak veya duygularını aktarmak için 2 sene beklemezler
Bekleyen ve hiçbir şeyin sahibi olamayan kız söylüyor bunu
yaparlar evet. kimbilir ne b.klar yiyodur o da,hiç masum değil biliyorum. sen şimdi bunları yaşadın, çok yıprandın çok zor zamanlar geçirdin, ama şuanda eşin olan insanla mutlusun ve bebeğiniz olacak. o zaman kimbilir için nasıl yanıyordu, ama bak hayat senin için güzel bir aile hazırlıyormuş.. inşallah bir gün ben de kendime dönüp böyle bakabilirim..
şu cümlenin üzerine de bişey diyemedimoff.. allah büyüktür diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?