- 25 Eylül 2011
- 7.586
- 11.495
- 498
Demek ki hiç bir zaman ikisi bir olamamış, hep sizi hissetmiş aralarında, sizin gibi olamayacağını anlamış. Çok da iyi olmuş.
Geçmiş konularınızı bilmiyorum ama şu an yaranız çok taze ilerde sizi hakedecek kişiyi zaten bulacaksınız, bunu yaşamanız da artık cesaret edemediğiniz ilişkiyi bitirmeniz için daha iyisine yol açmak için bunun bitmesi gerektiğinden...
Bazı kadınlar böyle malesef. Geçiyor bunu bil. Hatta iyiki böyle birinden kurtuldum diyeceksin. Iyi kötü bir is bul. Evladinla güzel bir hayat kur kendine. O pislikleri de takip etmeMalesef oyle zaten nasıl bi kadınsa utanmadan sıkılmadan anlattı. Senı zaten bosayacaktı benden cocuk aldırdı Hamıle oldugumu duyunca cok sevindi falan fılan off.
Allah sevdiği kullarını etrafından temizler...ben bu şerden sana bi hayır çikacagina inaniyorum..5 ay oldu neredeyse en ufak bi rahatlama yok bi bakıyorum cok ıyıyım bi bakıyorum çok kötü.. Sanırım beni en cok yaralayan cocuk aldırmıs olmaları onu bilmeseydim daha mı ıyı olurdu acaba..
Yaranızı deşmek istemiyorum ama belki başka birine de fikir verirsiniz. Neydi sizi şüpheye düşüren şeyler. Bu ahlaksızlıkları daha fazla yaşamayalım. Çok kızgınım okuduklarım canımı çok sıktı. Size sabır diliyorum. Hangi alanda iş arıyorsunuz belki bir beyin fırtınası ve fikir birliği yaparızŞüphelendım elbette ama hep havada kaldı delil ispat yoktu ve kendisi acayıp inkarı sever.. 7 ay Hıc farketmedım degıl ama her soruya bi cevabı vardı.. Nasıl olsa ortaya cıkar diyordum beklemediğim Bı zamanda mı cıktı nedır.. Yıne de bu kadar adi olacagı aklıma gelmezdi
Yüreğine sağlıkAldatılmak ne kadar büyük bi yıkım bilirim.. heleki aylarca yıllarca ayakta uyutulduysan kendini aptal gibi hissetmek de cabası oluyo galiba.. 8 ay aldatıldım(mışım), öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı hala hatırladıkça gözlerim dolar en çok da kendime öfkeleniyorum ben, nasıl anlayamadım diye.. Evli değildim o kişiyle, çocuğum da yoktu ama yaşadığım yıkım yine de çok büyük olmuştu, 1 yıla yakın süre kendime gelemedim,erkeklerden nefret falan bi kenara resmen tiksindim, değil hayatıma herhangi bi erkeğin girmesi, aklımın köşesinde hayatım boyunca böyle bi ihtimal olmayacağına da emindim.. Sonra eşim çıktı karşıma, bambaşka bi insan oldum.. 2.senemizde evlendik..3,5 yıldır da mutlu bi evliliğim var çok şükür.. Ben bile bu kadar ağır atlatmışken evli ve çocuklu olan sizi hiç düşünemiyorum bile ne zor günler geçirdiğinizi.. allah çok çok yardımcınız olsun.. Belli ki çok da güçlü bi kadınsınız arkanızı dönüp gidebilmişsiniz.. Bu bi süreç unutmayın, ama uzun,ama kısa bi süreç..bilin ki geçicek, acınızı yaşarken bile bi gün geçeceğini bilerek yaşayın lütfen.. Üzülmeyin, kötülük er veya geç kötü insanların karşısına çıkar.. şimdi mutlu görünebilirler ama onlar aslında hiç mutlu olamayacaklar.. siz onların seviyesine inmeyerek en asil ve doğru hareketi yapmışsınız bundan hiç pişman olmayın.. Evrene verdiğiniz tüm iyilikleri bi gün evren size geri verecek..
Böylelerinin aile bağı sevgisi saygısı olur mu sence arkadaşım uçkur uğruna her şeyi göze alıyolarBöyle evli adamla düşüp kalkan kadınların ailesine ulaşıp onları ailelerinin gözünün önünde yerin dibine sokacaksın. Allah onlara da gün yüzü göstermesin. Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah her şey çok güzel olur
Yüreğine sağlık
PesssAdam olsaydın da bana sahip cıksaydın cekıp gitmeseydin dedi senın yuzunden oldu dedi..
Böylelerinin aile bağı sevgisi saygısı olur mu sence arkadaşım uçkur uğruna her şeyi göze alıyolar
Kadin sana neden anlatti? Ogren de aradan cekil diye muhtemelen. Sessiz kalman asaletten. Ses cikarsan o tipler cirkef oldugu icin onunla ayni seviyeye inmek zorunda kalacaktin ister istemez. O tipler yaptiklarinin ne kadsr igrenc oldugunu bilse zaten yapmaz. Ben de aldatildim. O kadin bosanma davamiza bile geldi. Onlar bu kadar yuzsuz. Tipku senin gibi sehir degistirip yeniden hayata basladim oglumla. Uc yil surdu yaralarimi sarmam. Tavsiyem psikologa gitmen. Lutfen bunu kendin icin yap. Sana bambaska bir pencereden bakmayi ogretecektir psikolog. Merak etme geciyor, eninde sonunda geciyor. Ancak lutfen yardim al bir uzmandan. Ne zanan istersen yazabilirsin..ozelden de mesaj atabilirsin. Unutma sen ozelsin. Bu yasadigin suan icin cok aci geliyor biliyorum ama pislikler boyle boyle ayiklaniyor iste. Bak iki pislik birbirini bulmus. Merak etme dunyada iyiler de var ve elbet sevilip yeniden de seveceksin. Baska birinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyordu.
Yerim yanlış alıntılamışAnladım ben seni
Allah sevdiği kullarını etrafından temizler...ben bu şerden sana bi hayır çikacagina inaniyorum..
Sen acini atlattiginda onlar aci cekmeye baslayacak ve bu senin hic umrunda olmayacak...geçecek sadece buna inan
Yerim yanlış alıntılamış
Hak edene ettiği gibi itinayla geri dönüş yapılırAklından gecen en afilli küfürleri biliyorum ben anladım onu:)
Unutmayacaksin. Zamsn da ilaci degil aslinda. Asıl ilac sensin. Zamanla yaralarini sarmayi ogreneceksin. Bir gun bir aydinlanma yasayip yeter artik dediginde olacak hersey. En zorunu atlatmissin zaten. Simdi yavas yavas yurume zamani. Yapacaksin biliyorum benim gibi, tum yaralarini saran kadinlar gibi...Sen hep aklımdasın benım yıllardır.. Bızı de davamıza gelırse sasırmam oyle yüzsüz bi kadın çünkü... Yeniden severim sevılırım elbette insallah benım de 2 3 yıl surer toparlanmam hatta daha da kısa.. Tek isteğim aetık unutabılmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?