Geçmiyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında çok normal..Acını yaşıyorsun..Allah yardımcın olsun..ne denir ki...onlar bu mutsuzlugun ùerine mutlukuk kuramayacaklar..
Bu darbe hep içinde kalacak ama elbet yeniden yeşereceksin..ogluna sikıca tutun..
İnsallah hayirli bir iş de bulursun..çok üzuldum inan...
Zor evet ama yazdiklarindan çok güçlü bir kadın olduğun belli..sen dimdik ayakta duracaksın...

Kadının demesine gore sürekli beni kadına anlatıyormuş.. Artık kadın yeter anlatma falan dıyomus.. Bosanıcam ama cocuk var bosancam merak etme demıs hep

Malesef oyle zaten nasıl bi kadınsa utanmadan sıkılmadan anlattı. Senı zaten bosayacaktı benden cocuk aldırdı Hamıle oldugumu duyunca cok sevindi falan fılan off.
Bazı kadınlar böyle malesef. Geçiyor bunu bil. Hatta iyiki böyle birinden kurtuldum diyeceksin. Iyi kötü bir is bul. Evladinla güzel bir hayat kur kendine. O pislikleri de takip etme

5 ay oldu neredeyse en ufak bi rahatlama yok bi bakıyorum cok ıyıyım bi bakıyorum çok kötü.. Sanırım beni en cok yaralayan cocuk aldırmıs olmaları onu bilmeseydim daha mı ıyı olurdu acaba..
Allah sevdiği kullarını etrafından temizler...ben bu şerden sana bi hayır çikacagina inaniyorum..
Sen acini atlattiginda onlar aci cekmeye baslayacak ve bu senin hic umrunda olmayacak...geçecek sadece buna inan

Numaraları sil hemen geleceğin güzrl olsun Rabbim yüzünü güldürsün bırak onları düşünme ilgilenme

Yaranızı deşmek istemiyorum ama belki başka birine de fikir verirsiniz. Neydi sizi şüpheye düşüren şeyler. Bu ahlaksızlıkları daha fazla yaşamayalım. Çok kızgınım okuduklarım canımı çok sıktı. Size sabır diliyorum. Hangi alanda iş arıyorsunuz belki bir beyin fırtınası ve fikir birliği yaparız

Kadin sana neden anlatti? Ogren de aradan cekil diye muhtemelen. Sessiz kalman asaletten. Ses cikarsan o tipler cirkef oldugu icin onunla ayni seviyeye inmek zorunda kalacaktin ister istemez. O tipler yaptiklarinin ne kadsr igrenc oldugunu bilse zaten yapmaz. Ben de aldatildim. O kadin bosanma davamiza bile geldi. Onlar bu kadar yuzsuz. Tipku senin gibi sehir degistirip yeniden hayata basladim oglumla. Uc yil surdu yaralarimi sarmam. Tavsiyem psikologa gitmen. Lutfen bunu kendin icin yap. Sana bambaska bir pencereden bakmayi ogretecektir psikolog. Merak etme geciyor, eninde sonunda geciyor. Ancak lutfen yardim al bir uzmandan. Ne zanan istersen yazabilirsin..ozelden de mesaj atabilirsin. Unutma sen ozelsin. Bu yasadigin suan icin cok aci geliyor biliyorum ama pislikler boyle boyle ayiklaniyor iste. Bak iki pislik birbirini bulmus. Merak etme dunyada iyiler de var ve elbet sevilip yeniden de seveceksin. Baska birinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyordu.

Senin konularına yorum yapamıyorum zira üyeliğim tarih olur o derece söverim öyle bi söverim ki geçtiği yoluna kadar ........ sen anladın onu

Yüreğine sağlık

Böyle evli adamla düşüp kalkan kadınların ailesine ulaşıp onları ailelerinin gözünün önünde yerin dibine sokacaksın. Allah onlara da gün yüzü göstermesin. Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah her şey çok güzel olur

Böylelerinin aile bağı sevgisi saygısı olur mu sence arkadaşım uçkur uğruna her şeyi göze alıyolar

Sen hep aklımdasın benım yıllardır.. Bızı de davamıza gelırse sasırmam oyle yüzsüz bi kadın çünkü... Yeniden severim sevılırım elbette insallah benım de 2 3 yıl surer toparlanmam hatta daha da kısa.. Tek isteğim aetık unutabılmek

Allah sevdiği kullarını etrafından temizler...ben bu şerden sana bi hayır çikacagina inaniyorum..
Sen acini atlattiginda onlar aci cekmeye baslayacak ve bu senin hic umrunda olmayacak...geçecek sadece buna inan

Geçer dimi bende kalkarım üstüm basım toz ıcınde olsa da kalkabilirim inşallah

Unutmayacaksin. Zamsn da ilaci degil aslinda. Asıl ilac sensin. Zamanla yaralarini sarmayi ogreneceksin. Bir gun bir aydinlanma yasayip yeter artik dediginde olacak hersey. En zorunu atlatmissin zaten. Simdi yavas yavas yurume zamani. Yapacaksin biliyorum benim gibi, tum yaralarini saran kadinlar gibi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…