- 7 Mayıs 2019
- 158
- 56
- 13
- 34
- Konu Sahibi lorilori72
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler insallah öyledirGörmezden geliriz dedilerse geçirirler. Hayırlı olsun :)
Bana kaldınız demediler ama ikinci istop ettirmeyi görmezden gelecez dediler. Tabi yaparlar mı bilmiyorum. Arayacam birazdanBen iki kez girdim sınava. İlkinde stop ettirdiğin için geçemedim ama turu tamamlattılar. Hemen yanımda söylediler bir daha girmem gerektiğini. 1 hafta sonra mı ne tekrar girip geçmiştim.
Turu bitirip bitirmemeye güvenmeyin. Çok heyecanlıysanız arayıp öğrenin :)
Evet kalmış olabilirim . Ama bunu söyleyen hoca komisyon baskanıydı. Yani gecmissindir diyen oyduSınavdaysan, eşim kurallar değişmediyse kalır dedi. O da komisyonda yer alıyor.
Evet iki hata yaptım. Komisyon başkanı ikinci hatanı görmezden gelecez dedi ve gecmissindir dedi artık akşam arayıp öğrenicemNormalde gecemiyceğin iki hata yapmışsın normalde kalmışsın.Ama hoca senin için yetkililerle geçmen için konuşmuş olabilir böyle olduğu çok oluyor.ikna ederse ne âlâ![]()
İndirmediler de yani teredütte kaldımBitis noktasina kadar geldiyseniz aractan indirmedilerse gecmissindir
Öyle mi dersinizBitiş noktasına kadar geldiysen geçmişsindir.Aksi halde direk arabadan indiriyorlar.
Evet tecrübeyle sabit geçen sene martta aldım ehliyetimi ilk sınavda park ettim ama sarı çizginin 2-3 Cm dışında kaldığım için direk indirdiler arabadanÖyle mi dersiniz
İnsallah geçmişimdir dediğmiz gibiEvet tecrübeyle sabit geçen sene martta aldım ehliyetimi ilk sınavda park ettim ama sarı çizginin 2-3 Cm dışında kaldığım için direk indirdiler arabadan
Benim bildiğim kaldığın zaman parkuru tamamlatmıyorlar. Sen tamamladığına göre geçirmişlerdir