Geçtim mi kaldım mı

Ben iki kez girdim sınava. İlkinde stop ettirdiğin için geçemedim ama turu tamamlattılar. Hemen yanımda söylediler bir daha girmem gerektiğini. 1 hafta sonra mı ne tekrar girip geçmiştim.
Turu bitirip bitirmemeye güvenmeyin. Çok heyecanlıysanız arayıp öğrenin :)

Ben iki kez girdim sınava. İlkinde stop ettirdiğin için geçemedim ama turu tamamlattılar. Hemen yanımda söylediler bir daha girmem gerektiğini. 1 hafta sonra mı ne tekrar girip geçmiştim.
Turu bitirip bitirmemeye güvenmeyin. Çok heyecanlıysanız arayıp öğrenin :)
Bana kaldınız demediler ama ikinci istop ettirmeyi görmezden gelecez dediler. Tabi yaparlar mı bilmiyorum. Arayacam birazdan 🤣

Normalde gecemiyceğin iki hata yapmışsın normalde kalmışsın.Ama hoca senin için yetkililerle geçmen için konuşmuş olabilir böyle olduğu çok oluyor.ikna ederse ne âlâ😊

Normalde gecemiyceğin iki hata yapmışsın normalde kalmışsın.Ama hoca senin için yetkililerle geçmen için konuşmuş olabilir böyle olduğu çok oluyor.ikna ederse ne âlâ😊
Evet iki hata yaptım. Komisyon başkanı ikinci hatanı görmezden gelecez dedi ve gecmissindir dedi artık akşam arayıp öğrenicem

geçmişsinizdir ben arabayi bir kaldirdim adamlar camdan firlayacakti nerdeyse beni bile gecirdiler 😁

Ben Mart’ta girdim bir kağıt verdiler bana geçtiğime dair
Aday sürücü şöyle yapar böyle yapar diye

İyi müfettişlere denk gelmişsindir yok saymışlardır hataları :) genel durumun iyi geçtiyse stop yapmanı sorun etmemişlerdir. Ben 4sene önce 0 hatayla sona geldim son yolda kırmızı ışık yandı yanımdaki hoca geç geç dedi bende geçtim :) ders hocam küplere bindi seni kandırdılar neden geçiyorsun diye inince :D eve gittim hemen aradım,geçtin dediler ne mutlu olmuştum :) birazdan ara sor ama geçmişsindir bence

Back
X