• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gel beraber kahve icelim ..

melisay2

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
134
67
18
Merhabalar.sorunum nisanlima whatsapptan surekli yazan komsu kadin. Ben 21 nisanlim 22 yasinda. Universiteyi nisanlimin memleketini kazandik 2mizde suan okuyoruz. Ailesi memleketleri oldugu ve devamli gidip geldikleri icin burda ev aldilar evde kaliyo yani. Bende arada yurtta arada yaninda kaliyorum. Komsuda bunu biliyo. Hatta bikere apartmanda bi sorun cikti kahve icmeye cagirdi.beraber kahve ictik sohbet ettik. Kendisi bizden yasca baya buyuk ama genclerle arasinin cok iyi oldugunu soyledi. Gecen yine apartmanda sorun cikti yonetici oldugundan gitti nisanlim buna anlatti. Ogunde evlerinde bi kiz varmis oda ogrenci. Kopegi varmis kizin bizimde var onun hakkinda filan konusmuslar. Ogun komsu telefon numarasini almis nisanlimin. Aninda mesaj atti soyadini ogrenebilirmiyim diye. Ogun hic bisey dusunmedim. Ama bugun oturuyoruz yine mesaj bizde kopegi olan kiz var kahve icmeye gelsene diye. Ama beni filan sormak yok. Nisanlin yanindaysa oda gelsin filan dememis yani. Kopegin fotolarini filan atiyo. Yaklasik 15 dakka filan yazdi. Kizin kopeginde bi hastalik varmista nisanlima kiz onu anlatcakmis. O kadar sinirlendim ki ellerim titredi resmen. Zaten sinir problemim var kendime hakim olamiyorum. Aglicaktim resmen sinirden. Kiza mi ayarlamaya calisiyo diye dusundum. Sizden bu konuda yorum bekliyorum. Ben mi abarttim yoksa normal mi boyle bisey ?

Yahu normal olur mu?
Ben artık bu kadınlara (size değil, o kadın gibilere) inanamıyorum!

Nişanlınız da bir zahmet sert ve soğuk bir tepkiyle kesiversin bu laubaliliği.
"Veteriner miyim ben" gibi ters bir cümleyle mesela...

nişanlınızla konuşup rahatsızlığınızı dile getirin.. gitmesi gereken bir durum varsa sizinle gitmesini, eğer siz yokken oraya giderse de bu ilişkinin biteceğini kesin bir biçimde ifade edin..

Yahu normal olur mu?
Ben artık bu kadınlara (size değil, o kadın gibilere) inanamıyorum!

Nişanlınız da bir zahmet sert ve soğuk bir tepkiyle kesiversin bu laubaliliği.
"Veteriner miyim ben" gibi ters bir cümleyle mesela...

O kadar sinirlendim ki gercekten aglicaktim. Aslinda bu kadar dusunmezdim ama neler neler oluyo burdan da okuyoruz. Insan dusunuyo yani. Sagolun ben mesaj attiginda ben nisanlisiyim ne vardi buyrun gibi ben mi cevap versem diyodum ama nisanlimin tepki koymasi daha dogru galiba

Okurken ben bile dellendim ya
Hayır canm Sen kesinlikle abartmıorsun ya
Ben burda hiç bir iyi niyet göremedim yuh yani koca kadına bi bak
Birde nişanlı oldugunuzu bile bile
Resmen o kızla ara yapmaya çalışıyor..
Bir kere insanın içinde kötülük olmassa nişanlınıda al gel der
Köpekde güzel bahane olmuş :ssz:
Nişanlına söyle terslesin.. yanaşmasın .!

nişanlınızla konuşup rahatsızlığınızı dile getirin.. gitmesi gereken bir durum varsa sizinle gitmesini, eğer siz yokken oraya giderse de bu ilişkinin biteceğini kesin bir biçimde ifade edin..

Boyle bisey olursa yuzune bile bakmicagimi biliyo zaten. Ben mesaj gelir gelmez sinirli bi sekilde sana mi kalmis kopegin hastaligi diye tepki verdim. Suratim filan dustu anlamistir o anlicagini :) ama bidaha olursa nasil tepki vercegimi bilemedim kadina.

Nişanlı olduğunu bile bile kızla aynı ortama sokmaya çalışıyor. Kötü niyetli mi yoksa sadece densiz mi bunu bilemedim.Herhalukarda nişanlın yüz vermesin artık.

Okurken ben bile dellendim ya
Hayır canm Sen kesinlikle abartmıorsun ya
Ben burda hiç bir iyi niyet göremedim yuh yani koca kadına bi bak
Birde nişanlı oldugunuzu bile bile
Resmen o kızla ara yapmaya çalışıyor..
Bir kere insanın içinde kötülük olmassa nişanlınıda al gel der
Köpekde güzel bahane olmuş :KK14:
Nişanlına söyle terslesin.. yanaşmasın .!
Bu arada gonderdigi fotolarin tekinde kizda vardi kopek onunde duruyo. 3 foto var 2si kopek tekinde kizda var.

"Köpek nişanlımın , bir gün o kızı yine çağırısın nişanlım gelir abla" gibi bir şey söylesin. O zaman anlar herhalde !

O kadar sinirlendim ki gercekten aglicaktim. Aslinda bu kadar dusunmezdim ama neler neler oluyo burdan da okuyoruz. Insan dusunuyo yani. Sagolun ben mesaj attiginda ben nisanlisiyim ne vardi buyrun gibi ben mi cevap versem diyodum ama nisanlimin tepki koymasi daha dogru galiba

evet evet, kesinlikle nişanlınızın tepki koyması lazım bence.
siz tepki koyarsanız, "o benim" der gibi olur ki hiç gerek yok, bilerek yaptığınızı düşünürler haklı olarak, ayrıca nişanlınızdan da umudu kesmezler
nişanlınız tepki koyarsa doğru mesajı almış olurlar. :KK39:

pardon da nişanlın neden numarasını veriyor ?
neden terslemiyor ?

Anlattigim gibi apartmanda bi sorun yasandi bizimle alakali. Yani sorun cikaran biz degildik. Baya buyumustu olay kavga filan ettik usttekilerle. Bu kadinda yonetici oldugundan ona bildirdik. Bikac gun caldik kapisini evde yoktu oda bidaha sorun olursa bulamazsan diye kendi numarasini veriyo nisanliminda numarasini aliyo bende bulunsun numaran diye. Bide yasca buyuk olunca ne biliyim kotu bisey gelmemisti benimde aklima. Taaa ki bugune kadar.

evet evet, kesinlikle nişanlınızın tepki koyması lazım bence.
siz tepki koyarsanız, "o benim" der gibi olur ki hiç gerek yok, bilerek yaptığınızı düşünürler haklı olarak, ayrıca nişanlınızdan da umudu kesmezler
nişanlınız tepki koyarsa doğru mesajı almış olurlar. :KK39:

Aynen oyle cok sagolun :)

22 Yasında Yonetici olmus bravo valla.
O kadınada gitseydiniz beraber..

Hayır güzelim abartmıyorsun, nişanlına bu hassasiyetini, durumun saçmalığını anlat ve kesin bir şekilde tavrını koy.Kemküm etme, direkt olarak olayın saçmalığına yüklen, zira bu durum cidden saçma ve hadsizlik hatsafhada..Nişanlın tavır koyarsa geri çekilirler diye düşünüyorum..

Gecen yine apartmanda sorun cikti yonetici oldugundan gitti nisanlim buna anlatti.

Kadın yöneticiymiş, çocuk ona sorunu anlatmış gidip..

Back
X