Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hadi kadın suçlu da adamda suç yok mu.numarasını vermiş tavizi vermiş...
Merhabalar.sorunum nisanlima whatsapptan surekli yazan komsu kadin. Ben 21 nisanlim 22 yasinda. Universiteyi nisanlimin memleketini kazandik 2mizde suan okuyoruz. Ailesi memleketleri oldugu ve devamli gidip geldikleri icin burda ev aldilar evde kaliyo yani. Bende arada yurtta arada yaninda kaliyorum. Komsuda bunu biliyo. Hatta bikere apartmanda bi sorun cikti kahve icmeye cagirdi.beraber kahve ictik sohbet ettik. Kendisi bizden yasca baya buyuk ama genclerle arasinin cok iyi oldugunu soyledi. Gecen yine apartmanda sorun cikti yonetici oldugundan gitti nisanlim buna anlatti. Ogunde evlerinde bi kiz varmis oda ogrenci. Kopegi varmis kizin bizimde var onun hakkinda filan konusmuslar. Ogun komsu telefon numarasini almis nisanlimin. Aninda mesaj atti soyadini ogrenebilirmiyim diye. Ogun hic bisey dusunmedim. Ama bugun oturuyoruz yine mesaj bizde kopegi olan kiz var kahve icmeye gelsene diye. Ama beni filan sormak yok. Nisanlin yanindaysa oda gelsin filan dememis yani. Kopegin fotolarini filan atiyo. Yaklasik 15 dakka filan yazdi. Kizin kopeginde bi hastalik varmista nisanlima kiz onu anlatcakmis. O kadar sinirlendim ki ellerim titredi resmen. Zaten sinir problemim var kendime hakim olamiyorum. Aglicaktim resmen sinirden. Kiza mi ayarlamaya calisiyo diye dusundum. Sizden bu konuda yorum bekliyorum. Ben mi abarttim yoksa normal mi boyle bisey ?
her zaman derim kadın kadının düşmanı işte..maalesef her yerde bu tarz ucuz kadınlar var..ama ben hatanın birazını da buna izin veren erkekte buluyorum..ama ne yazık ki flörtöz bir konuşma erkek milletinin egosunu okşuyor..sana bir tavsiye..o kadına asla kıskandığını belli etme ..çünkü edersen inadına yapar..muhtemelen güzel bir kızsın..ve aslında o seni kıskandığı için erkek arkadaşını kullanıyor..rahat ol ..asla belli etme..amaaaaaaa erkek arkadaşının burnundan getir ..Kızlar bu dönem böyle "teyzeler" hortladı valla. Konu sahibini çok iyi anlıyorum.
Canım tepkini belli et erkek arkadaşın tavrını koysun ya da senle el ele gitsin sürekli senle ilgilensin aşkım sıkıldın mı kalkalım mı diye seni şımartsın. Dicem de o da tavrını koymadığına göre memnun halinden :/ pes ya ben anlayamıyorum böyle kadınları köpeği olan kız he.
Ya kızlar konuyu değiştirir gibi ama hazır siz toplanmışken bana da akıl verin
Bizim de sürekli gittiğimiz bi yer var erkek arkadaşımla son derece elit ve kurumsal bi yer. Kadın 30lu yaşlarda erkek arkadaşım da 27 falan. Kadın yani annesi yaşında falan olsa neyse.. Canım demeler, istediğimiz bişey olmayınca ben size yapıym evde getiriym demeler, ama benle canjmlı konuşmuyo sadece ona samimi. Mesela biz kombin giyiniyoruz ben önündeydim onu diğer uca çağırıp ona soruyo nerden aldınız bilmem ne diye. E ben önündeyim aynısını giymişim bana sorsana neden onu diğer uca çağırıyosun?? Benle konuşmuyo sürekli onla ve canım da dedi tepem attı.Beni dışlıyo kızlar abartmıyorum ciddiyim. Çocuk da farkında ama maşallah yani gayet nazik o da kadına karşı. Haklısın aşkm falan dedi de sert bi tavır sergilemedi hiç ona.
Şimdi ben napıym peki? Hazır konu açılmışken bana da el atın?
Konu sahibi gözünü seviym sen de bana akıl ver.. Kusura bakma nolur seni görünce depreşti sinirim![]()
her zaman derim kadın kadının düşmanı işte..maalesef her yerde bu tarz ucuz kadınlar var..ama ben hatanın birazını da buna izin veren erkekte buluyorum..ama ne yazık ki flörtöz bir konuşma erkek milletinin egosunu okşuyor..sana bir tavsiye..o kadına asla kıskandığını belli etme ..çünkü edersen inadına yapar..muhtemelen güzel bir kızsın..ve aslında o seni kıskandığı için erkek arkadaşını kullanıyor..rahat ol ..asla belli etme..amaaaaaaa erkek arkadaşının burnundan getir ..
Nisanlin cok kotu igrenc bi insan ama falinda ooo nasil bi kiz cikti tü tü masallah onunla ol gibi seyler mi![]()
![]()
bende aynisini düsündüm:))Noktalama isareti koysaydınız duzgun anlardık![]()