• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gel beraber kahve icelim ..

Nişanlın koysun mesafeyi hatta bidaki çağırdığında sen git ne oldu bi sorunmu var nişanlım beni gönderdi o meşgül deki yüz ifadelerinden anlamış olursun zaten bu hareketten sonra göz koyduysa geri durur kanımca ayyyy ne manyaklar var yahuuu etrafda kuzenim aklıma geldi eşimle sevgiliyken kuzenime ne hoş çoçuk benden hoşlanıyo bende ondan dedim uzakdan söylemedim sevgilim diye herkese yayar annem duymasın diye o bile banane kızım kim kaparsa önce onun dedi o bile öyle düşündü yaaa herkesden şüphe ederşm arkadaş

Telefona soyadiyla kaydetmek icin heralde inanin hic dusunmemistim simdiye kadar :) gerci bunu dusunmemistim ama icimden apartmanda yaziyo bak bi zahmet diye gecirmistim :)
hiç gerek yok yani ne öyle GBT testi yapacak gibi ad soyad... bak üniversite öğrencisisiniz böyle boş insanlar muhattap olmayın... sizleri kolay elde edilecek insanlar olarak görürler... neticede çocuk gözüyle bakarlar... haraketleri rahattır... nişanlınıza bırakın yanındaki kızı ayarlamayı, yarın kendisini bile sırtını sıvazlamaya başlar.... dikkatli olun....

Bence de nişanlınız sert bir dille uyarsın. Ben gereksiz insanlar numaramı istediğinde "numaramı herkese veremiyorum kusura bakma" diyorum. Kimse için huzursuz olmaya gerek yok. Paranoyak olduk iyice burası yüzünden!

Hıncınızı gidin saga sola numarasını veren nisanlınızdan cıkarın burada bızden degil

Herkese saygiyla cevap verip tesekkur ediyosam size bu sekilde cevap veriyosam siz yine sorunu kendinizde arayiniz size uyup saldirmicam :) sorun benim nisanlim degil ayrica. Siz kendi sinirinizi basklarindan cikarip bide sacma sapan laf sokmaya calismayin allah askina. Ya evet benim nisanlim herkese numarasini dagitiyo. Eger konu disinda tek bir yorum daha yaparsaniz sizi sikayet etcem siteye. Uzatmayin ve ben size saygisizlik yapmadim sizde yapmayin. Iyi aksamlar.

Bence de nişanlınız sert bir dille uyarsın. Ben gereksiz insanlar numaramı istediğinde "numaramı herkese veremiyorum kusura bakma" diyorum. Kimse için huzursuz olmaya gerek yok. Paranoyak olduk iyice burası yüzünden!

Aynen öyle valla herseyin altinda bisey ariyoruz :) zaten numarasini kimseye vermez oyle ona karsi bi guvensizligim yok Allaha sukur simdiye kadar da bi yanlisini gormedim. Ama ne biliyim sizden 20 25 yas buyuk biri bide ortada bi sorun varken istemis verdi oda banada gelir gelmez soyledi zaten aklimiza gelmedi böyle bisey olcagi tabi. Ama temkinli olmak gerekiyomus bunuda anlamis olduk :)

Telefona soyadiyla kaydetmek icin heralde inanin hic dusunmemistim simdiye kadar :) gerci bunu dusunmemistim ama icimden apartmanda yaziyo bak bi zahmet diye gecirmistim :)
sosyal aglardan kurcalamak icin istemis gibi geldi.
bence de nisanliniz geciken postayi koysun.

Resmen nişanlınız ile o kızın arasını yapmaya çalışıyor :KK57:
Ne demek resim göndermek ne alaka allasen :KK62:
Nişanlınız tavrını koysun
ben bile okurken deli oldum

sosyal aglardan kurcalamak icin istemis gibi geldi.
bence de nisanliniz geciken postayi koysun.

Ay benim icime iyice kurt dusurdunuz :( faceden filan hic istek gelmedi benim kendi hesabim yok cogu arkadasimiz ortak oldugu icin onunkine giriyorum ama ben girip yinede bi bakiyim :)

bence o kadın bir daha nişanlınızı çağırırsa birlikte oraya gidin, samimi bir şekilde çifte kumrular imajını verip heveslerini kursaklarında bırakın.

Nişanlın koysun mesafeyi hatta bidaki çağırdığında sen git ne oldu bi sorunmu var nişanlım beni gönderdi o meşgül deki yüz ifadelerinden anlamış olursun zaten bu hareketten sonra göz koyduysa geri durur kanımca ayyyy ne manyaklar var yahuuu etrafda kuzenim aklıma geldi eşimle sevgiliyken kuzenime ne hoş çoçuk benden hoşlanıyo bende ondan dedim uzakdan söylemedim sevgilim diye herkese yayar annem duymasın diye o bile banane kızım kim kaparsa önce onun dedi o bile öyle düşündü yaaa herkesden şüphe ederşm arkadaş

:KK57::KK57::KK57:

hem çağırırsa gidin diyenlere katılıyorum, hem de nişanlın tepki koysun diyenlere. ikisini de yapın bence. kıza ve kadına bu hususla ilgili tavrınızı koyun, kız varken gitmeyin tabi ki ancak o yoksa bi çay için boy gösterin dönün bence :KK14:

Merhabalar.sorunum nisanlima whatsapptan surekli yazan komsu kadin. Ben 21 nisanlim 22 yasinda. Universiteyi nisanlimin memleketini kazandik 2mizde suan okuyoruz. Ailesi memleketleri oldugu ve devamli gidip geldikleri icin burda ev aldilar evde kaliyo yani. Bende arada yurtta arada yaninda kaliyorum. Komsuda bunu biliyo. Hatta bikere apartmanda bi sorun cikti kahve icmeye cagirdi.beraber kahve ictik sohbet ettik. Kendisi bizden yasca baya buyuk ama genclerle arasinin cok iyi oldugunu soyledi. Gecen yine apartmanda sorun cikti yonetici oldugundan gitti nisanlim buna anlatti. Ogunde evlerinde bi kiz varmis oda ogrenci. Kopegi varmis kizin bizimde var onun hakkinda filan konusmuslar. Ogun komsu telefon numarasini almis nisanlimin. Aninda mesaj atti soyadini ogrenebilirmiyim diye. Ogun hic bisey dusunmedim. Ama bugun oturuyoruz yine mesaj bizde kopegi olan kiz var kahve icmeye gelsene diye. Ama beni filan sormak yok. Nisanlin yanindaysa oda gelsin filan dememis yani. Kopegin fotolarini filan atiyo. Yaklasik 15 dakka filan yazdi. Kizin kopeginde bi hastalik varmista nisanlima kiz onu anlatcakmis. O kadar sinirlendim ki ellerim titredi resmen. Zaten sinir problemim var kendime hakim olamiyorum. Aglicaktim resmen sinirden. Kiza mi ayarlamaya calisiyo diye dusundum. Sizden bu konuda yorum bekliyorum. Ben mi abarttim yoksa normal mi boyle bisey ?
nişanlım veterinerliktemi okuyor

Soyadini niye istiyor?akli sira faceden falan aratip inceleyecek..midem bulaniyor artik vu sosyal aglardan..herkes herkesin herseyini ogrenebiliyor.kadina ayari cek
..bidaha nisanlimi arama rahatsız oluyorum senden diye msj at..

Back
X