- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
Noktalama isareti koysaydınız duzgun anlardıkGecen yine apartmanda sorun cikti yonetici oldugundan gitti nisanlim buna anlatti.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noktalama isareti koysaydınız duzgun anlardıkGecen yine apartmanda sorun cikti yonetici oldugundan gitti nisanlim buna anlatti.
Herkes anlayip siz anlamiyosaniz yeteri kadar noktalama isareti koymusumdur. Sizin sorununuz demekki.Noktalama isareti koysaydınız duzgun anlardık![]()
iyide nişanlınızın soyadını niye sormuş onu anlamadım....
Hıncınızı gidin saga sola numarasını veren nisanlınızdan cıkarın burada bızden degilHerkes anlayip siz anlamiyosaniz yeteri kadar noktalama isareti koymusumdur. Sizin sorununuz demekki.
hiç gerek yok yani ne öyle GBT testi yapacak gibi ad soyad... bak üniversite öğrencisisiniz böyle boş insanlar muhattap olmayın... sizleri kolay elde edilecek insanlar olarak görürler... neticede çocuk gözüyle bakarlar... haraketleri rahattır... nişanlınıza bırakın yanındaki kızı ayarlamayı, yarın kendisini bile sırtını sıvazlamaya başlar.... dikkatli olun....Telefona soyadiyla kaydetmek icin heralde inanin hic dusunmemistim simdiye kadar :) gerci bunu dusunmemistim ama icimden apartmanda yaziyo bak bi zahmet diye gecirmistim :)
Hıncınızı gidin saga sola numarasını veren nisanlınızdan cıkarın burada bızden degil
Bence de nişanlınız sert bir dille uyarsın. Ben gereksiz insanlar numaramı istediğinde "numaramı herkese veremiyorum kusura bakma" diyorum. Kimse için huzursuz olmaya gerek yok. Paranoyak olduk iyice burası yüzünden!
sosyal aglardan kurcalamak icin istemis gibi geldi.Telefona soyadiyla kaydetmek icin heralde inanin hic dusunmemistim simdiye kadar :) gerci bunu dusunmemistim ama icimden apartmanda yaziyo bak bi zahmet diye gecirmistim :)
sosyal aglardan kurcalamak icin istemis gibi geldi.
bence de nisanliniz geciken postayi koysun.
Nişanlın koysun mesafeyi hatta bidaki çağırdığında sen git ne oldu bi sorunmu var nişanlım beni gönderdi o meşgül deki yüz ifadelerinden anlamış olursun zaten bu hareketten sonra göz koyduysa geri durur kanımca ayyyy ne manyaklar var yahuuu etrafda kuzenim aklıma geldi eşimle sevgiliyken kuzenime ne hoş çoçuk benden hoşlanıyo bende ondan dedim uzakdan söylemedim sevgilim diye herkese yayar annem duymasın diye o bile banane kızım kim kaparsa önce onun dedi o bile öyle düşündü yaaa herkesden şüphe ederşm arkadaş
nişanlım veterinerliktemi okuyorMerhabalar.sorunum nisanlima whatsapptan surekli yazan komsu kadin. Ben 21 nisanlim 22 yasinda. Universiteyi nisanlimin memleketini kazandik 2mizde suan okuyoruz. Ailesi memleketleri oldugu ve devamli gidip geldikleri icin burda ev aldilar evde kaliyo yani. Bende arada yurtta arada yaninda kaliyorum. Komsuda bunu biliyo. Hatta bikere apartmanda bi sorun cikti kahve icmeye cagirdi.beraber kahve ictik sohbet ettik. Kendisi bizden yasca baya buyuk ama genclerle arasinin cok iyi oldugunu soyledi. Gecen yine apartmanda sorun cikti yonetici oldugundan gitti nisanlim buna anlatti. Ogunde evlerinde bi kiz varmis oda ogrenci. Kopegi varmis kizin bizimde var onun hakkinda filan konusmuslar. Ogun komsu telefon numarasini almis nisanlimin. Aninda mesaj atti soyadini ogrenebilirmiyim diye. Ogun hic bisey dusunmedim. Ama bugun oturuyoruz yine mesaj bizde kopegi olan kiz var kahve icmeye gelsene diye. Ama beni filan sormak yok. Nisanlin yanindaysa oda gelsin filan dememis yani. Kopegin fotolarini filan atiyo. Yaklasik 15 dakka filan yazdi. Kizin kopeginde bi hastalik varmista nisanlima kiz onu anlatcakmis. O kadar sinirlendim ki ellerim titredi resmen. Zaten sinir problemim var kendime hakim olamiyorum. Aglicaktim resmen sinirden. Kiza mi ayarlamaya calisiyo diye dusundum. Sizden bu konuda yorum bekliyorum. Ben mi abarttim yoksa normal mi boyle bisey ?