Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlın ne cevap verdi gelen mesajlara peki?Boyle bisey olursa yuzune bile bakmicagimi biliyo zaten. Ben mesaj gelir gelmez sinirli bi sekilde sana mi kalmis kopegin hastaligi diye tepki verdim. Suratim filan dustu anlamistir o anlicagini :) ama bidaha olursa nasil tepki vercegimi bilemedim kadina.
Yahu normal olur mu?
Ben artık bu kadınlara (size değil, o kadın gibilere) inanamıyorum!
Nişanlınız da bir zahmet sert ve soğuk bir tepkiyle kesiversin bu laubaliliği.
"Veteriner miyim ben" gibi ters bir cümleyle mesela...
Merhabalar.sorunum nisanlima whatsapptan surekli yazan komsu kadin. Ben 21 nisanlim 22 yasinda. Universiteyi nisanlimin memleketini kazandik 2mizde suan okuyoruz. Ailesi memleketleri oldugu ve devamli gidip geldikleri icin burda ev aldilar evde kaliyo yani. Bende arada yurtta arada yaninda kaliyorum. Komsuda bunu biliyo. Hatta bikere apartmanda bi sorun cikti kahve icmeye cagirdi.beraber kahve ictik sohbet ettik. Kendisi bizden yasca baya buyuk ama genclerle arasinin cok iyi oldugunu soyledi. Gecen yine apartmanda sorun cikti yonetici oldugundan gitti nisanlim buna anlatti. Ogunde evlerinde bi kiz varmis oda ogrenci. Kopegi varmis kizin bizimde var onun hakkinda filan konusmuslar. Ogun komsu telefon numarasini almis nisanlimin. Aninda mesaj atti soyadini ogrenebilirmiyim diye. Ogun hic bisey dusunmedim. Ama bugun oturuyoruz yine mesaj bizde kopegi olan kiz var kahve icmeye gelsene diye. Ama beni filan sormak yok. Nisanlin yanindaysa oda gelsin filan dememis yani. Kopegin fotolarini filan atiyo. Yaklasik 15 dakka filan yazdi. Kizin kopeginde bi hastalik varmista nisanlima kiz onu anlatcakmis. O kadar sinirlendim ki ellerim titredi resmen. Zaten sinir problemim var kendime hakim olamiyorum. Aglicaktim resmen sinirden. Kiza mi ayarlamaya calisiyo diye dusundum. Sizden bu konuda yorum bekliyorum. Ben mi abarttim yoksa normal mi boyle bisey ?
bu konuda baya sıkıntı çekiyoruz kk de ama düzgün yazmak için üni okumak da gerekmiyor bazen o yüzden anlayışNoktalama isareti koysaydınız duzgun anlardık![]()
Bana iyi niyetli gelmedi ya ) :Merhabalar.sorunum nisanlima whatsapptan surekli yazan komsu kadin. Ben 21 nisanlim 22 yasinda. Universiteyi nisanlimin memleketini kazandik 2mizde suan okuyoruz. Ailesi memleketleri oldugu ve devamli gidip geldikleri icin burda ev aldilar evde kaliyo yani. Bende arada yurtta arada yaninda kaliyorum. Komsuda bunu biliyo. Hatta bikere apartmanda bi sorun cikti kahve icmeye cagirdi.beraber kahve ictik sohbet ettik. Kendisi bizden yasca baya buyuk ama genclerle arasinin cok iyi oldugunu soyledi. Gecen yine apartmanda sorun cikti yonetici oldugundan gitti nisanlim buna anlatti. Ogunde evlerinde bi kiz varmis oda ogrenci. Kopegi varmis kizin bizimde var onun hakkinda filan konusmuslar. Ogun komsu telefon numarasini almis nisanlimin. Aninda mesaj atti soyadini ogrenebilirmiyim diye. Ogun hic bisey dusunmedim. Ama bugun oturuyoruz yine mesaj bizde kopegi olan kiz var kahve icmeye gelsene diye. Ama beni filan sormak yok. Nisanlin yanindaysa oda gelsin filan dememis yani. Kopegin fotolarini filan atiyo. Yaklasik 15 dakka filan yazdi. Kizin kopeginde bi hastalik varmista nisanlima kiz onu anlatcakmis. O kadar sinirlendim ki ellerim titredi resmen. Zaten sinir problemim var kendime hakim olamiyorum. Aglicaktim resmen sinirden. Kiza mi ayarlamaya calisiyo diye dusundum. Sizden bu konuda yorum bekliyorum. Ben mi abarttim yoksa normal mi boyle bisey ?
bu konuda baya sıkıntı çekiyoruz kk de ama düzgün yazmak için üni okumak da gerekmiyor bazen o yüzden anlayış![]()
Bana iyi niyetli gelmedi ya ) :
Neler okuduk burada... Dikkat etmende fayda var. En onemlisi nisanlin elini etegini cekmeye niyetli mi?yoksa komsuya gidip durmaya niyetli mi?
Ne yani madem msjlasiliyo kopegin durumunu o sekilde de sorabilirdi.
Hoslanmadim.
Dogru soyluyosunuz ben telefon numarasini aldiginda bi kotuluk dusunmemistim ama simdi bu olay olunca ne biliyim alt katimizda oturuyo. Alt daire degilde onun yani. 1 kat cikip soyleyebilir ne gerek vardi diye dusundum. Bu olay olunca herseye daha farkli yaklasmaya basladim heralde.benim telefon numaramı hem konyadaki hem izmirdeki yönetici ve apartman görevlisi bilir.bir nevi bilmek zorundadır.
ama rahatsızlık konusunda allah şükür ki hiç olmadı,
siz bu kadına nişanlınla birlikte gidiceksiniz ya açık açık rahatsız olduğunuzu söyleyeceksiniz yada nişanlın biz bir ara geliriz şuan uygun değiliz deyip kesip atıcak.
hala anlamadıysa engelleyin şimdi telefonlarda mesaj,arama ve whatsapp engelleri var en güzeli bu kadında size ulaşamaz.ohh kafanız rahat olur.
ay hadi kadın suçlu da adamda suç yok mu.numarasını vermiş tavizi vermiş...
fala da bakar bunlar ve ne görürler tahmin edin bakalım![]()