Santorini de nere cüvcüv İtalya'da mı. Neen hiç duymamışım adını. Yok yok duydum futbol takımı var de mi. Neyse farketmez nere olduğu beni de al Yeşilim gemine de az sonraki tufandan kurtulayım. Tufan Zeynebin eve sokulması tufanı merak edenlere. Ha Zeynep de kızım olur en cadısından.
Ben hayallerimle yaşarım..o kadar çok hayal kurarım ki bir de öyle baştan savma hayaller değil en ince ayrıntısına kadar :)
belki de ondan bu kadar sabredebiliyorum yaşadığım zorluklara..hayal kurun kızlar inanın hayal kurmak insana çok şey katıyor..ama sadece kurmakla kalmayın gerçekleştirin hayallerinizi..o zaman tadı bir başka oluyo zaferin inanın..
İşte Santorini,
Volkanik kayalardan oluşan Yunanistan'da bir ada.Kayıp Atlantis şehrinin bu adanın altında olduğu sanılıyor. :asigim:
Yeşilim gel gidelim diyorum hayal değil mi? a.s
Link Silinmiştir.
İşte Santorini,
Volkanik kayalardan oluşan Yunanistan'da bir ada.Kayıp Atlantis şehrinin bu adanın altında olduğu sanılıyor. :asigim:
Yeşilim gel gidelim diyorum hayal değil mi? a.s
Link Silinmiştir.
Ben hic hayal kurmam Ablacim ,kuramamki cok isterim ama ugrasirim bir türlü olmaz...keske öyle bir imkanimiz olsada sizlerle ve özellikle Seninle tanismak.Degil tatil ben bir günede Raziyim...Hayal ettigim ,cok istedigim bir tek sey var su hayattan o nun da vadesi doluyor...Gurbetteki bu yasantimin kendi memleketimde ve Annemin yaninda olmasi...cok seymi istiyorum ya?..Bu biraz isyan oldu heralde..Hayirlisi ya Ablacim yine tam isabet vurdun beni...Sevgilerimle Ablacim.....
Benim turizm elcim sen santorini ye niye gidiyorsun bakayimyasakkelimeburaya benim yanima gelmek varken ben sana dogal güzellikleri gezdiririm,bak sen bana sarma yapmadin ama ben sana incecik sarma bile sararim:Roflol:
tekrar geldigimde eger o yemeklerden bana yedirmezsen basina geleceklerden ben sorumlu degilim ona göreyerimsenibenben yapmadim hakim bey o istedi ellerim geri cevirmedi derimjeyyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?