Gel gitleri olan tatli sevdigim lutfen yorum yapin

bu adamın neresi tatlı şimdi? ben bir tatlılık göremedim. seni sen olduğun için değil, medeni haline göre sevecek bir insan var karşında. sen 24 yaşındaymışsın, benden birkaç yaş küçük dediğine göre o da 21-22 olsun. daha çocuk yani. evlenmeyi düşüneceğini de hiç sanmıyorum bu yaşta. anladığım kadarıyla henüz yüzyüze de gelmediniz. bence hiç uzatma. yıpranırsın.

Merhaba hanimlar 24 yasinda bosanmis bir hanimim yaklasik 6 ay kadar once instagramda benden bikac yas kucuk biriyle karsilasip tanistik kendisi cok eglenceli espirili tatli birisi ondan hoslaniyordum ama aciklamadim hic bunu.O hoslanip ilgilendigini aciklayinca bende itiraf ettim.aramizda cok cok güzel bir etkilesim vardi cok yogun guzel duygular beslemeye baslamistik birbirimize.Ta ki benim bosanmis oldugumu soyleyene kadar.Yapamayacagini bekar biriyle evlenmek istedigini soyledi. Sonra o duygulsrina son veremedi kisa sure daha gorustuk ama yine gel git yasayip aramizda bisey olamayacagini söyledi resimlerimi ve ona yazdigim iki tane mesaji silmesini isteyip gorusmeyi biraktim sonra bana birkac gun once resimlerimi silmedigini ve bana hala biseyler hissettigini soyledi ben iki kere ona mektup seklinde mesaj yazmistim onlarida silmemis beni elestireceksiniz biliyorum bu kadar gel git yapan biriyle muhatap olmaya Devam ettigim için Sizce engel koyup birdaha gorusmemeli miyim yorumlarinixi bekliyorum
Takılın işte. Evlilik şart mı?

neden evlilik diye kodladın kendini anlamadım. sen çıtırsın o senden de çıtır ne güzel işte :D takılın. gezin, tozun.

Siz 24ken sizden bikac yaş küçük erkek hic evlenmemis biriyle de evlilik düşünmesin zaten.

Kırıcı olmak istemiyorum ama sütten ağzınız yanmış yoğurdu üfleyerek yiyin.

Siz niye zamaninda yani basinda medeni durumunuzu soylemediniz kendime asik ettikten sonra vazgecemez o zaman soylerim mi dediniz dogrumu bu dizce adamin icine sinmiyo sinmiyosa zorlama bu iliskiyi en ufak bi kavgafa yuzune vurur tabiki bi ayib degil bu ama napacagini bilmeyen adam var karsinda

siz yüz yüze görüştünüz mü ? sanki sanal da takılıyorsunuz gibime geldi.

Merhaba hanimlar 24 yasinda bosanmis bir hanimim yaklasik 6 ay kadar once instagramda benden bikac yas kucuk biriyle karsilasip tanistik kendisi cok eglenceli espirili tatli birisi ondan hoslaniyordum ama aciklamadim hic bunu.O hoslanip ilgilendigini aciklayinca bende itiraf ettim.aramizda cok cok güzel bir etkilesim vardi cok yogun guzel duygular beslemeye baslamistik birbirimize.Ta ki benim bosanmis oldugumu soyleyene kadar.Yapamayacagini bekar biriyle evlenmek istedigini soyledi. Sonra o duygulsrina son veremedi kisa sure daha gorustuk ama yine gel git yasayip aramizda bisey olamayacagini söyledi resimlerimi ve ona yazdigim iki tane mesaji silmesini isteyip gorusmeyi biraktim sonra bana birkac gun once resimlerimi silmedigini ve bana hala biseyler hissettigini soyledi ben iki kere ona mektup seklinde mesaj yazmistim onlarida silmemis beni elestireceksiniz biliyorum bu kadar gel git yapan biriyle muhatap olmaya Devam ettigim için Sizce engel koyup birdaha gorusmemeli miyim yorumlarinixi bekliyorum

belliki hayatta ailesinin ona belirlediği kriterleri var
Evlenmemiş biri olması şartı
Bunu aşamaz ise zaten bunu sürdürmeniz mümkün değil
Ailede ister tabiki bekar biri ile evlendirmek bunun içinde o evet dese bile sizin sabır göstermeniz gerekecek ilerde

Back
X