- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Tabii ki geçecek. Size “küçük beyinli” diyen, mal kaçırma derdindeki bir adam, pek bir kaybınız varmış gibi durmuyor.Kapı kilitliydi,denedi açamadı,zile bastı ,açtım (her zaman kapıdan girince selam verirdi) tek kelime konuşmadı.. girdi içeri..
Ben salona girip kapısını kapatmıştım.. valizini çıkardı, kıyafetlerini koydu ,ne var ne yok her şeyini topladı gitti..
1 defa salona girdi,alacaklarını aldı çıktı..
Ben hiç yanına gitmedim,tv izliyordum..
Tek kelime konuşmadık..
Şimdi çıktı gitti.. kapıyı üstümden kilitledi..
İçim sarma duman şuan.. ağlıyorum.. içim yanıyor, bana bu şekilde davranan, hiçbir şeyde hakkım olmadığını savunan, kardeşi üzerine kredi çekilerek alınan ev istemiyorum diye benden ayrılmayı göze alan bir insan İçin neden ağlıyorum, neden yanıyor cayır cayır içim...
Geçecek mi bu ? Nasıl geçecek bu acı....
Ya ben anlayamadım yine. Siz protokolü vereceğim dediniz o da kabul mü etti. Yani hiç itiraz vari bir şey söylemedi mi caydırıcıKapı kilitliydi,denedi açamadı,zile bastı ,açtım (her zaman kapıdan girince selam verirdi) tek kelime konuşmadı.. girdi içeri..
Ben salona girip kapısını kapatmıştım.. valizini çıkardı, kıyafetlerini koydu ,ne var ne yok her şeyini topladı gitti..
Tek kelime konuşmadık..
İçim sarma duman şuan.. ağlıyorum.. içim yanıyor, bana bu şekilde davranan, hiçbir şeyde hakkım olmadığını savunan, kardeşi üzerine kredi çekilerek alınan ev istemiyorum diye benden ayrılmayı göze alan bir insan İçin neden ağlıyorum, neden yanıyor cayır cayır içim...
Öyle yanıyor ki içim.. nefes alamıyorum resmen..Tabii ki geçecek. Size “küçük beyinli” diyen, mal kaçırma derdindeki bir adam, pek bir kaybınız varmış gibi durmuyor.
Kendini çok dramatize ediyorsun ya sana ne hakaretler ediyor bu adam niye böyle bir ruh haline giriyorsun sen dik olsaydın belkide bu şekilde davranmazdı bu adam sana seni ciddiye almıyor ayrılamaz diye düşünüyor her dediğini kabul ettiriyor bu şekildeÖyle yanıyor ki içim.. nefes alamıyorum resmen..
O varken de dişimi sıktım resmen ağlamamak İçin..
içeri girer görür ağladığımı diye.
O şimdi mutlu mubenim içim böyle yanarken onun İçin hiçbir eksiklik yok mu Yani
Erkeklerin ayrilik sureci narkozla ameliyata girmek gibi. Kadinlarinki ise narkoz almadan aciyi hissede hissede ameliyat olmak gibi.Öyle yanıyor ki içim.. nefes alamıyorum resmen..
O varken güçlü durmak adına tv de izlediğim programa kahkahalar attım..Kendini çok dramatize ediyorsun ya sana ne hakaretler ediyor bu adam niye böyle bir ruh haline giriyorsun sen dik olsaydın belkide bu şekilde davranmazdı bu adam sana seni ciddiye almıyor ayrılamaz diye düşünüyor her dediğini kabul ettiriyor bu şekilde
Tabi geçecek. Siz yine 30 gün bekleyeceğim diyeceksiniz. Sabahlara kadar whatsapp a bakacaksınız ve sonra babanız istedi diye affedeceksiniz. Valla size çok fazla tavsiye verip bu adam adam olmaz dedik Önceki konularda. Daha da diyecek bir şey YokKapı kilitliydi,denedi açamadı,zile bastı ,açtım (her zaman kapıdan girince selam verirdi) tek kelime konuşmadı.. girdi içeri..
Tek kelime konuşmadık..
İçim darma duman şuan.. ağlıyorum.. içim yanıyor, bana bu şekilde davranan, hiçbir şeyde hakkım olmadığını savunan, kardeşi üzerine kredi çekilerek alınan ev istemiyorum diye benden ayrılmayı göze alan bir insan İçin neden ağlıyorum, neden yanıyor cayır cayır içim...
Çünkü seni hep manipüle etti sende kendine güvenini kaybettin ama artık düzeleceksinO varken güçlü durmak adına tv de izlediğim programa kahkahalar attım..
sırf mutlu imajı vermek için..
Ben böyle biri değildim, aşırı derecede gururlu kimseye eyvallahı olmayan biriydim..
Bu dönemde ben de kendimi tanıyamıyorum..
onun istediği gibi olacak her şey alıp götürecek eşyalarını istemiyorum da zaten artık, eminim bu eşyalar oldukça daha çok acı çekeceğim. Aranasını da alsın hayrını göremesin hiçbir şeyini istemiyorum.. Salı günü mahkeme kapısındayım..
Umarım bu sefer de oturup whatsappta çevrimiçi mi diye kpntrol etmezsiniz .Öyle yanıyor ki içim.. nefes alamıyorum resmen..
Salı günü adliyedeyim..Tabi geçecek. Siz yine 30 gün bekleyeceğim diyeceksiniz. Sabahlara kadar whatsapp a bakacaksınız ve sonra babanız istedi diye affedeceksiniz. Valla size çok fazla tavsiye verip bu adam adam olmaz dedik Önceki konularda. Daha da diyecek bir şey Yok
Umrumda değil.. benden gitti ya,ardına bile bakmadan topladı pılı pırtısını gitti ya.. ne hali varsa görsün.. ama dilerim benimle yaşayıp hep şikayet ettiği günleri ömrünün en güzel günleri olsun..Umarım bu sefer de oturup whatsappta çevrimiçi mi diye kpntrol etmezsiniz .
Adam resmen sizden mal kaçırıyor ,size hakaret ediyor ,siz de diyorsunuz ki içim yanıyor .
İçiniz geçen zamanınıza yansın o adama değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?