Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Kapı kilitliydi,denedi açamadı,zile bastı ,açtım (her zaman kapıdan girince selam verirdi) tek kelime konuşmadı.. girdi içeri..
Ben salona girip kapısını kapatmıştım.. valizini çıkardı, kıyafetlerini koydu ,ne var ne yok her şeyini topladı gitti..
1 defa salona girdi,alacaklarını aldı çıktı..
Ben hiç yanına gitmedim,tv izliyordum..
Tek kelime konuşmadık..
Şimdi çıktı gitti.. kapıyı üstümden kilitledi..
İçim darma duman şuan.. ağlıyorum.. içim yanıyor, bana bu şekilde davranan, hiçbir şeyde hakkım olmadığını savunan, kardeşi üzerine kredi çekilerek alınan ev istemiyorum diye benden ayrılmayı göze alan bir insan İçin neden ağlıyorum, neden yanıyor cayır cayır içim...
Geçecek mi bu ? Nasıl geçecek bu acı....

Tabii ki geçecek. Size “küçük beyinli” diyen, mal kaçırma derdindeki bir adam, pek bir kaybınız varmış gibi durmuyor.

Ya ben anlayamadım yine. Siz protokolü vereceğim dediniz o da kabul mü etti. Yani hiç itiraz vari bir şey söylemedi mi caydırıcı

Her ayrilik bir travma. Ayriliklar da guzel olmaz zaten. Baslangiclar guzeldir, ama bitisler hep aci doludur. Ama gececek hepsi. Onun bu yaptigi psikolojik baski. Onun istedigi gibi olmadigin surece hep bu tepkiyle yasamak zorunda kalacaktin.. sindirme politikasi. Senin bir hukmun degerin yok. Sadece onun istedigi gibi olursa onun hayatinda yancı gibi yasayacaktin. Figuran rolunde. Birak gitsin. Bu acilar da bitecek merak etme. Travman bitsin nefes almaya baslayacaksin. Psikolojik destek almani oneririm bu donemde.

Tabii ki geçecek. Size “küçük beyinli” diyen, mal kaçırma derdindeki bir adam, pek bir kaybınız varmış gibi durmuyor.
Öyle yanıyor ki içim.. nefes alamıyorum resmen..
O varken de dişimi sıktım resmen ağlamamak İçin..
içeri girer görür ağladığımı diye.
O şimdi mutlu mu benim içim böyle yanarken onun İçin hiçbir eksiklik yok mu Yani

Kendini çok dramatize ediyorsun ya sana ne hakaretler ediyor bu adam niye böyle bir ruh haline giriyorsun sen dik olsaydın belkide bu şekilde davranmazdı bu adam sana seni ciddiye almıyor ayrılamaz diye düşünüyor her dediğini kabul ettiriyor bu şekilde

Erkeklerin ayrilik sureci narkozla ameliyata girmek gibi. Kadinlarinki ise narkoz almadan aciyi hissede hissede ameliyat olmak gibi.
Ilk ayrilik doneminde kadin aci ceker. Erkek oh be ozgurluk der mutlu olur. Sonra kadin acisi bitince toparlanir, onune bakar, yeniden mutlu olur. Erkek ise once uçar, sonra hizla dusmeyi yasar. Simdi mutludur merak etme. Sonradan ona koyar ayrilik.

Son düzenleme:
O varken güçlü durmak adına tv de izlediğim programa kahkahalar attım..
sırf mutlu imajı vermek için..
Ben böyle biri değildim, aşırı derecede gururlu kimseye eyvallahı olmayan biriydim..
Bu dönemde ben de kendimi tanıyamıyorum..
onun istediği gibi olacak her şey alıp götürecek eşyalarını istemiyorum da zaten artık, eminim bu eşyalar oldukça daha çok acı çekeceğim. Aranasını da alsın hayrını göremesin hiçbir şeyini istemiyorum.. Salı günü mahkeme kapısındayım..

Tabi geçecek. Siz yine 30 gün bekleyeceğim diyeceksiniz. Sabahlara kadar whatsapp a bakacaksınız ve sonra babanız istedi diye affedeceksiniz. Valla size çok fazla tavsiye verip bu adam adam olmaz dedik Önceki konularda. Daha da diyecek bir şey Yok

Çünkü seni hep manipüle etti sende kendine güvenini kaybettin ama artık düzeleceksin

Aciniz illaki geçer, ne zaman olur bilmem.lakin eşiniz size değer vermiyor, bugün olmazsa yarın olmazsa diğer gün bitecekti zaten evliliğiniz.sihirli değnek yok ki değişsin eşiniz.yada siz ömür boyu ezilecektiniz.en son döndüğünüzde zaten böyle olacağı yazılmısti size.o zaman hiç çabası yoktu barışmak için..

Gencsiniz, çok güzel günler sizi bekliyor inanıyorum..

Umarım bu sefer de oturup whatsappta çevrimiçi mi diye kpntrol etmezsiniz .
Adam resmen sizden mal kaçırıyor ,size hakaret ediyor ,siz de diyorsunuz ki içim yanıyor .
İçiniz geçen zamanınıza yansın o adama değil .

Yanlis hatirlamiyorsan ailenin evinde oturuyordunuz. Kira vermeden. Adam ailesine duskundu. Sana zerre saygisi yoktu. Hakaretler edip kotu davraniyordu. Konusma tenezzulunde bile bulunmuyordu. Ev almaya kalkti ama ayriligi onceden planladigi icin evi baskasinin uzerine almak icin krediyi baskasina cektirecekti. Arabasini da satiyordu bu bahaneyle. Yasadiklarini yeniden hatirlayiyim dedim unutma diye. Gereksiz aci cekiyorsun. Oh be kurtuldum de. Ye ic keyfine bak. Onu da sasirt mutlu olarak. O simdi senin yerle yeksan oldugunu tahmin ediyordur. Bensiz yapamaz eninde sonunda sartlarimi kabul edecek diyordur. Dik dur. Aci ceksen de onun tarafina asla aci cektigini gosterme. Hayat devam ediyor gibi davran. Hatta daha huzurlu oldugunu gorse daha iyi olur.

Son düzenleme:
Salı günü adliyedeyim..
Bitti.
Sildim attım telefonumdan adını, o kapıdan çıktı ben telefonumdan sildim..
Beni gözü görmeden ayrılığa koşan adamı ben istemiyorum...

Umrumda değil.. benden gitti ya,ardına bile bakmadan topladı pılı pırtısını gitti ya.. ne hali varsa görsün.. ama dilerim benimle yaşayıp hep şikayet ettiği günleri ömrünün en güzel günleri olsun..
Benim içimi böyle yaktı kavurdu ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…