- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Peki kilit içerden açılıyormu, annemlerinki açılmıyorda o yüzden sordumElimde hazır imzalı protokol var..
Ondan hiçbir talebim yok, ve Salı günü adliyedeyim..
Davayı açtığımda söylerim.
Kendisi dışarı çıkıp ben evde yalnız kaldığımda kapıyı kilitlerdi , ondan dolayı..
Ayriliklarda olmaz bunlar. Hoscakal deseydi ayrilamazdiniz zaten. Ayriliklar kotu biter. Boyle bir beklentiye girme. Unut bu beklentileri. Onum harci pyle olsa idi zaten işi bu asamaya getirmezdi.Ah abla çok teşekkür ederim...
İnşallah inşallah abla..
İnsanca bir vedayı da hak etmedim ben :) Allah a emanet ol diyebilirdi insan, bu kadar mı kötüyüm..
Aynı ev içinde tek kelime konuşmadan akşam geçirirdik biz zaten,gelip eşyasını toplayıp gidene kadar tek kelime etmemesi beni hiç şaşırtmadı..
Ama ben ne olursa olsun, 3 yıl evli kaldığım biri bana hiç yanlış yapmamış, arkamdan iş çevirmemiş ben ona bir hoşçakalı çok görmezdim :)
Elbette üzülüyorsunuz. Kendinize sorun, eşinizle ayrıldığınıza mı yoksa zamanınıza, alışkanlıklarınıza, geleceğin belirsizliğine mi üzülüyorsunuz?Öyle yanıyor ki içim.. nefes alamıyorum resmen..
O varken de dişimi sıktım resmen ağlamamak İçin..
içeri girer görür ağladığımı diye.
O şimdi mutlu mubenim içim böyle yanarken onun İçin hiçbir eksiklik yok mu Yani
Evde yalnız olmam kilitlemekteki maksat.. açılıyor tabikiPeki kilit içerden açılıyormu, annemlerinki açılmıyorda o yüzden sordum
Icinizi acıtan onun mantıksızlığı.Biraz mantık olsa boyle davranmaz .
Belki de o evi hic alamayacak.
Krediyi siz cekin .Evide babanızin üstune yapın .
En son bunu teklif edin .En azından empati yapma fırsatı olur .
Siz elinizden geleni yapmış olursunuz .
[/QUOTE
Ben dedim zaten diyeceklerimi ya gerek yok, daha fazla yüz göz olmaya..
Ben dedim zaten diyeceklerimi.. gerek yok ya daha fazla yüz göz olmaya..Icinizi acıtan onun mantıksızlığı.Biraz mantık olsa boyle davranmaz .
Belki de o evi hic alamayacak.
Krediyi siz cekin .Evide babanızin üstune yapın .
En son bunu teklif edin .En azından empati yapma fırsatı olur .
Siz elinizden geleni yapmış olursunuz .
Salı günü davayı açtığımda yazacağım..Bu sonda ikinizin de payı var.Beceremediniz bu işi.İkiniz de olgun değilsiniz yeterince.Son dedim ama yine barışırsınız siz.
O da doğru..Ayriliklarda olmaz bunlar. Hoscakal deseydi ayrilamazdiniz zaten. Ayriliklar kotu biter. Boyle bir beklentiye girme. Unut bu beklentileri. Onum harci pyle olsa idi zaten işi bu asamaya getirmezdi.
Ben bayağı mal kaybına uğradım bu dönemde doğru :))Illa gidisine bir isim takacaksak, mal kaybı olsun. Diyordu biri. Simdk hatirlayamadimGul gec keyfine bak. O pislik cok daha onceden gitmeliydi
emeklerine agliyorsundur. hayirlisi deee herseyin hayirlisi..Kapı kilitliydi,denedi açamadı,zile bastı ,açtım (her zaman kapıdan girince selam verirdi) tek kelime konuşmadı.. girdi içeri..
Ben salona girip kapısını kapatmıştım.. valizini çıkardı, kıyafetlerini koydu ,ne var ne yok her şeyini topladı gitti..
1 defa salona girdi,alacaklarını aldı çıktı..
Ben hiç yanına gitmedim,tv izliyordum..
Tek kelime konuşmadık..
Şimdi çıktı gitti.. kapıyı üstümden kilitledi..
İçim darma duman şuan.. ağlıyorum.. içim yanıyor, bana bu şekilde davranan, hiçbir şeyde hakkım olmadığını savunan, kardeşi üzerine kredi çekilerek alınan ev istemiyorum diye benden ayrılmayı göze alan bir insan İçin neden ağlıyorum, neden yanıyor cayır cayır içim...
Geçecek mi bu ? Nasıl geçecek bu acı....
Üzüntümü gizlemek için..Okudum mesajlarını nasıl bu noktaya gelmiş hakkaten üzücü. Giderken için kan ağladı üzüldüysen seviyorsun bence. Eşin ailenin evinde kalmayı kendine yedirememiş birazda lafının edilmesi etken olmuş. Kendince acele evden çıkmak için yollar aramış ve mantıksız çözümlerle gelmiş. Anladığım kadarıyla sen ailenin evinde kalıp kira vermek istemiyorsun. Gösterdiği evleri beğenmemişsin hatta kendin otur bile demişsin. Eşin bunu şaka olarak görmemiş olabilir. İçinde huzur olsun isterse 1 oda olsun diyenlerdenim. Gerçekten şunu anlamıyorum üzülüyorsan neden dizi izleyip kahkaha atarak gülüyorsun? O birşey olmamış gibi eşya alıp giderken senin yaptığın doğru mu? Kusura bakmayın ikinizde çok olgun davranamamışsınız. Kardeşinin üstüne ev aldırmaya çalışması saçma bence. Şu yönüyle bak o kardeşine güveniyor onun için normal senden de bunu beklemesi aranızdaki güvene kalıyor. Kredide 30bin farkda az değil. İkiniz içinde hayırlısı olsun.
Öyle mi dersiniz..senin ayrılacağın yoktu.
iyi olmuş çekmiş gitmiş.
sana senin yapamadığın iyiliği yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?