Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Peki kilit içerden açılıyormu, annemlerinki açılmıyorda o yüzden sordum

Icinizi acıtan onun mantıksızlığı.Biraz mantık olsa boyle davranmaz .
Belki de o evi hic alamayacak.
Krediyi siz cekin .Evide babanızin üstune yapın .
En son bunu teklif edin .En azından empati yapma fırsatı olur .
Siz elinizden geleni yapmış olursunuz .

Ayriliklarda olmaz bunlar. Hoscakal deseydi ayrilamazdiniz zaten. Ayriliklar kotu biter. Boyle bir beklentiye girme. Unut bu beklentileri. Onum harci pyle olsa idi zaten işi bu asamaya getirmezdi.

Elbette üzülüyorsunuz. Kendinize sorun, eşinizle ayrıldığınıza mı yoksa zamanınıza, alışkanlıklarınıza, geleceğin belirsizliğine mi üzülüyorsunuz?

Ben dedim zaten diyeceklerimi.. gerek yok ya daha fazla yüz göz olmaya..

Ayriliklarda olmaz bunlar. Hoscakal deseydi ayrilamazdiniz zaten. Ayriliklar kotu biter. Boyle bir beklentiye girme. Unut bu beklentileri. Onum harci pyle olsa idi zaten işi bu asamaya getirmezdi.
O da doğru..
Ona dair tüm beklentilerim bitti zaten abla..
İnşallah en kısa zamanda toparlanıp,artık önüme bakmak istiyorum.. bundan sonra tabi insanlara güvenebilir miyim bir daha bilmiyorum, güvenimi tamamen yitirdim.. bir insanın böylesine farklı yüzünü gördüm ya..

emeklerine agliyorsundur. hayirlisi deee herseyin hayirlisi..

Okudum mesajlarını nasıl bu noktaya gelmiş hakkaten üzücü. Giderken için kan ağladı üzüldüysen seviyorsun bence. Eşin ailenin evinde kalmayı kendine yedirememiş birazda lafının edilmesi etken olmuş. Kendince acele evden çıkmak için yollar aramış ve mantıksız çözümlerle gelmiş. Anladığım kadarıyla sen ailenin evinde kalıp kira vermek istemiyorsun. Gösterdiği evleri beğenmemişsin hatta kendin otur bile demişsin. Eşin bunu şaka olarak görmemiş olabilir. İçinde huzur olsun isterse 1 oda olsun diyenlerdenim. Gerçekten şunu anlamıyorum üzülüyorsan neden dizi izleyip kahkaha atarak gülüyorsun? O birşey olmamış gibi eşya alıp giderken senin yaptığın doğru mu? Kusura bakmayın ikinizde çok olgun davranamamışsınız. Kardeşinin üstüne ev aldırmaya çalışması saçma bence. Şu yönüyle bak o kardeşine güveniyor onun için normal senden de bunu beklemesi aranızdaki güvene kalıyor. Kredide 30bin farkda az değil. İkiniz içinde hayırlısı olsun.

Üzüntümü gizlemek için..
Onun arkasından hıçkıra hıçkıra ağladım..
Ama karşımdaki insana karşı güçlü durabilmek için , içimdeki üzün kamufle etmek için güldüm.. içten gelen bir gülüş değildi Yani..
O kardeşine güveniyor TAmam ama sıkıntı zaten kardeşine güvenmemek değil ki , bu ev üzerinde benim hiçbir hak iddia edememem..

Takip ettigim kadariyla esin gelgit akilli, paranoyak egilimleri olan, katlanmasi zor bir insan. Senin de hatalarin olmus ama bu adami cekmek zorunda degilsin. Bosan kurtul. Kendini iyilestir. Bunu tecrube bil. Bir sonraki iliskinde ayni hatalari yapma.Tekrar soyluyorum, bosan kurtul Allah askina. Bu cesit bir manyagi kimse cekmek zorunda degil.

Ben diğer konunuzu sessiz takip ettim cok kararıydınız zaten olması gerekli olan oydu ama yeniden bir sans verdiniz. Bence buna yorumlarda etkiliydi gibi geldi. Siz elinizden geleni yaptınız artik düşünmeyin. O zaman verilen kararin doğruluğunu görmüş oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…