Geleceği Görmek İstiyorum!

Hepimiz yaşadık platonik aşklar. Hiç unutamam, bitmez gibi hissedersin zamanla geçip gider.

11 yaşında mi aşık oldun ?

Ben 11 yaşımda çizgi film izliyodum

Hayat artık 6 yıl beklemeye müsade etmiyor. Hızlı gelmem icap etti. Son soruya hızla cevap vereyim, evet çok güzel oldu, bir yıl boyunca ortak derslerimiz oldu ama sen bu duayı ettikten hemen sonra ortak derslerden birinin hocası hasta oldu, 2 hafta derse gelmedi, sen de onu fırsat bilip mesafeni koydun çok güzel. Mezun oldu şimdi, görev başarılı.

Gelelim benim buraya gelme sebebime. İlk mesajımda ben ortaokul aşkım için bir yazı yazıyorum zannediyordum ama ben ilk sevgilimle -bu kelimeyi ilk defa biri için kullanıyorum, cümlenin burasında durup bunun üzerine birkaç dakika düşünmem gerek- hikayemizin başlangıcını yazıyormuşum. Sonra kırılma hikayelerinden birini anlatmışım. Evet, sonrasında iletişimi kestim dediğim kişi benim sevgilim, 6 gündür. Kendisine "biz şimdi neyiz" diye sormadım, bu ismi bize ben verdim, biz sevgiliyiz.

Arada ne yaşandığını, neden kararımdan döndüğümü anlatmayacağım. Peşimden çok koştu falan diyemem ama artık net bir şekilde sevdiğini biliyorum. Bana öyle ya da böyle bir gelecek vadetti. Sözünde durmaya çalışacağına güveniyorum, olur ya da olmaz, insan bunu ne kadar kontrol edebilir ki zaten, ben bugüne bakıyorum. O yüzden de bugün bu yazımda geleceği sormayacağım. Ama bir gün kendim geçmişine kızarsa gelsin burayı okusun ve benim ne hissettiğimi hatırlasın diye yazıyorum. Sevgili kendim, geçmişi görmek ister misin?

Buradaysan belki yine hayal kırıklığına uğradın. Belki seni yarı yolda bıraktı. Belki artık onu sevmiyorsun. Ve belki artık sevmediğin için geçen yılki halimin yaptığı gibi önceki sevdiğim kişinin benim gördüğüm gibi biri olmadığını düşünüyorsun. Eğer üzgünsen ve gelip burada bir teselli arıyorsan muhtemelen haklısındır, bilip bilmediğim şeylerle ilgili ahkam kesip senin üzüntünü küçümsemeyeceğim. Ama ben bugün ne yaşıyorum biliyor musun, yıllardır canım yanarak dinlediğim şarkılar çalınca yüzüme bir gülümseme geliyor, onun her sözüyle gönlümde 7 yılda birikmiş yaraların iyileştiğini hissediyorum. Sendeki seni değersiz hissettiren tüm yaralar iyileşiyor. Ona onsuz yaptığım şeyleri anlatıyorum, bazısından etkileniyor, onsuz da değerli olduğumu görüyorum. Beni önceliyor, hayatında ben olduğum için değişiklikler yaptığını hissediyorum. Kimseden bana olan sevgisini saklama kaygısı yok artık, kime söylemek istersem kararıma saygı duyacağını söylüyor. İçimde kabullenilmemiş bütün duygular açılıyor ve o açılan duyguları çok seviyorum. Eğer bunu okuduğunda sen eğer bu ilişkiye girdiğim için beni suçluyorsan suçlama, ben kendime dair düşüncelerimi güçlendiren ve beni iyi hissettiren bir ilişkinin içindeyim. Birini suçlayacaksan bu ilişki kötüleşmeye başladığı halde çıkmayan ve seni komple bu ilişkiden nefret ettirir hale getiren kendimi suçla (sana da cevap hakkı doğdu sevgili ilişkiden çıkmayan kendim).

Bir keresinde bir arkadaşım "Sen hayatında bir şeye çok emek verip onun karşılığını alamamak ne demek bilmiyorsun" demişti, gerçekten çok büyük bir örneğini bulamamıştım. Sonra bu ilişki bunun örneği gibi gelmişti bir noktada. Şimdiyse emeğimin karşılığını alıyorum. Evet, çok şükür, ben emeklerimin karşılığını alamamayı çok yaşamadım. Ama hayatımda bunda ve diğer hikayelerde o emeğin karşılığını almak için çok kez o emeği hiçe sayıp sıfır noktasını kabul etmem gerekti, ben kabul edince emeklerimin karşılığı beni buldu çok şükür. Emeklerimin karşılığı demek de ne kadar doğru bilmiyorum, ben emek verirken o karşılığı alayım diye vermedim ki. O karşılık bana verilmiş bir hediye. Ve sana verilmiş bir hediye. Sıfırdan başladığını varsayarak ilerleyebil, adım atabil diye sana verilmiş bir hediye. Unutma, bizim hikayemiz hep güzel sonlara çıkar. Er ya da geç. Buna güven.

Şu an sıkıntılar var mı, evet var. Çözülecek mi, evet çözülecek. Belirsizlikler birer birer tamamlanacak, hikayede herkes yerleşmesi gereken yere yerleşecek. Ve bu hikaye nasıl ilerlerse ilerlesin, ben olmam gereken yeri bulup orada kök salacağım. İnan bugün defne de değilim yasemin de, kimim bilmiyorum. Eğer bir gün bilebilirsem kendime uygun iklimi bulup oraya kök salacağım. O güne kadar dalgalarla çarpışmaktan da korkmuyorum, uzun ve karanlık yollarda nefes nefese kalmaktan da. Kök saldığımız yerde de rüzgarlarla savrulacağız. İnşallah manzara güzeldir de dayanma gücümüz biraz daha artar.

Bak sen görmüyorsun belki ama o yaşadığın sıkıntıyı atlatmış halimiz de okuyor şimdi bu yazıyı. Helal olsun be sana kral, seninle gurur duyuyoruz. Sana özeniyoruz ve sana benzemek için çalışmaktan bıkmayacağız. Yeri gelecek ağlayacağız, zırlayacağız ama pes etmeyeceğiz. Değil mi, sevgili her yaşım?

Nilgun bodur yeni seri

Yav zaten kendim için yazıyorum ama okumuşsunuz merak etmişsiniz, daha basitçe şu anki durumu sembolize edeyim ahahsjsljdlsjd

Yaşınızdan biraz daha olgunmuşsunuz gibi geldi bana. İyi yanları da var ama böyle devam ederseniz çok yıpranırsınız. Şu anda imkansız gibi gelse de o kişiyi birkaç sene sonra unutacaksınız. Yaş ne kadar küçük olursa bu tarz duygular o kadar ağır geliyor biliyorum. Ama bu duyguların ağırlığı nedeniyle kendinizi bu kadar kasıp aşk acısına falan düşmeyin sakın. Bir de her şey uzaktan daha temiz ve büyülü gelir bunu unutmayın. Zihninizi onu düşünmeye, beklemeye odaklarsanız uzun süre zarfında pek de iyi olmaz. Kendinizi eğitiminize, sevdiğiniz başka faaliyetlere yöneltin. Kaderinizde birleşmek varsa zaten bekleseniz de olacak beklemeseniz de. Ama bekleyeceğim diye kafayı takarsanız hayatınızdan verim alamazsınız. Yaşınız daha küçük, ikinizin de öyle. İnsan bu yaşlarda zaten çok da değişiyor. İyisi mi kendinizi bu duyguların esiri etmeyin.

Bence açılabilirsin. Ben de eşimle 13 yaşında tanıştım. 19 yıldır beraberiz 9 yıllık evliyiz. Hissettiğin şey aşkın en saf en gerçek hali Ama kafanda fazla büyütmüş olabilirsin. Sen kafanda ideal olarak çiziyorsun onu belki tanısan hiç de sandığın gibi biri değil. Öncelikle o ilkim sonum olsun istiyorum kafasını bir kenara bırak.

Ev telefonuyla ilgili kısma gelince konunun eski olduğunu anladım
Şanslıyız konu sahibi aktif
Gelecekten haber versin bakalım
Nolmuş kavuşmuşlar mı
İşin gelecek kısmını öğrenebileceğimiz için de şanslıyız.

Şimdi siz ilk aşkınıza benzettiğiniz ikinci kişiyle mi sevgilisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…