Geleceği Görmek İstiyorum!

Şimdi siz ilk aşkınıza benzettiğiniz ikinci kişiyle mi sevgilisiniz?
Şimdi böyle deyince kötü durdu. İlk mesajı yazarken gördüğünüz üzere abartma manyağı biriydim, pek bir benzerlikleri yok yoksa. İkisinin ortak yanları sadece sınıfın zeki çocuğu olmaları ve benim hoşlanmam. Akıllı uslu çocuklardan hoşlanıyormuşum, o açıdan benzemişler. Karakterleri benziyor demişim ama ilk aşkımın karakterini de tanımam etmem aslında, kendi başıma uzaktan seviyordum çocukça.

Bunu evet diye kabul ediyorum. Hayırlısı olsun o zaman. Bu yaşlarda çopunluğu geçici oluyor. Siz nadirlerden olursunuz belki.

Yaşına göre olgunsun anladığım kadarıyla. Böyle duygular beslemen çok normal. Ben ergenlikte bile kimseyi yaklaştırmıyordum yanıma hoş hoşlandığım olmuyordu ki dalga geçerdi arkadaşlarım yoksa lezbiyen misin diye Madem bu kadar çok unutamıyorsan söyle diyeceğim olumsuz cevapla yıkılabilirsin. Ama sana tavsiyem duygularının okul hayatının önüne geçip etkilemesine izin verme büyüklerin söyledikleri hep sıkıcı sinir bozucu gelir ama bi o kadar doğrudur da. Keşke dememek için mantığınla hareket et birazda. İlla sevgili olacağım diye düşünme birlikte vakit geçirin gezin hem iyice yakından tanırsın kendisini :)

15 yaşındaki aşklar ve karakterler geçicidir içinde bol hayaller barındırır ve ilk aşk her zaman yanlış aşktır hormonsaldır
ama mutlaka bu aşk duygusunu yaşamak gerekir , kendi tanımadan ve gerçekleştirmeden başkasının fedakârlığına aşkına hayatını adayamazsın, gerçekler hayallerden farklı yollara sürekler, duygular zamanla değişir nice aşklar ayrılığı tatmıştır
çünkü ruhların uyumu hep ön plandadır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…