- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.061
slm canlarım nasılsınz?cok sükür hamıslıgım ıyı gıdıyor bu pazartesı kesemızı görecez nasıp olursa.
denefım annene cok gecmıs olsun canım allah sıflar versın.
zuhalcım sen nasılsın canım cok sık göremıyoruz senı.
sweetım bende tahlılın pesıne hemen dr gıtmedım ıkı hafta sonra gel dedı bana sanırım 5. haftaya denk gelıyo bakalım görecekmıyıs kesemızı.
mumu gördüm seniiiiisırnaşık şeyne haber
pinkim sendende ne haber
ay ağzına sağlık.
sen hamile olduğunu öğrendin o sana 2 hafta sorna dedi değilmi.......
ya şimdi şöle sölim zaten internetten baş vurduğum için resmimnaz niye nany geçit ne dedielr.ne diye naay anlatsan canım lütfen çok eğer canını sıkmadıalrsa zaten bu ilk hepsi de oalcak değil ya
aman e denefim bu işverenler insanda keyifmi bırakır allah aşkınanazım canım.olsun başka iş bulursun.hayırlısı olsun .huzurla çalışacagın yer olsun yeterkiii.keyfin niye yok bakem senin...oldumu hiç yakıştımı sana.sen motive ederdin beni....canım öpt seni kib
selam denefim sadece sen varsın burda
ben bugün evdeim canım.geç kalktım.sonra kahvaltı sonra da temizliğe başladım.malum hafta sonlarım ful dolu oluyo.ya bi yere gidiyoruz ya biri bize geliyo.bu hafta sonu da dolu.o yüzden bugünü evde değerlendireyim dedim.
ben zaten topiğin bekçisi gibi oldum.gece gündüz giren bi sen bi de ben varız.artık utanıyorum.herkes diycekki bu kız netin başında yatıp netin başında mı uyanıyo diye.
dün akşam girilmiyodu kk ya.
az önce de alhanla görüştüm msn de.o giremediğini söyledi.şimdi de evde işleri varmış.onları halletmeye gitti.
bence herkes problemden dolayı giremiyodur.gerçi ben dediğim gibi daha yeni teşebbüs ettim girmeye.yani bugünlük böyle oldu.vaktim olmadı.
ben burayı bırkacak gibi görünmüyorum canım kendi adım asööleyim.hep burdayım.diğer arkadaşları bilemem
kocaman öpüyorum seni.muucckk
nevin gız bacum niye yazmıyon...:uhm:
demiştim baktım yazmışın canım.hoş geldin.....sagol bacım.ALLAH razı olsun.evet sabahtır bende gelemiştim topige...şimdi çok rahat açılıyo... sayfalar
slm canlarım nasılsınz?cok sükür hamıslıgım ıyı gıdıyor bu pazartesı kesemızı görecez nasıp olursa.
denefım annene cok gecmıs olsun canım allah sıflar versın.
zuhalcım sen nasılsın canım cok sık göremıyoruz senı.
sweetım bende tahlılın pesıne hemen dr gıtmedım ıkı hafta sonra gel dedı bana sanırım 5. haftaya denk gelıyo bakalım görecekmıyıs kesemızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?